Posted April 21, 200520 yr taki sobie silosik strzelilem w ramach przerwy od premium, silosik jest marki STOKOTA i sluzy do przewozu pylow dymnicowych czyli cementu i podobnych (niebede nic wiecej pisal bo i tak tego chyba nikt nie zrozumie). naczepke zrobilem w rekordowym tempie 3 godzin i juz prawie koniec.
April 21, 200520 yr Ogółem fajnie - podwozie bardzo mi się podoba zwłaszcza szczegółowość natomiast nad całym nadwoziem jeszcze byś popracował, nienaturalnie wygląda, jakby robione na szybkiego.Ale i tak całokształt fajnie sie prezentuje - czekam na teksturki :) Pozdrawiam.
April 21, 200520 yr Author textur niebedzie bo gra tego nie wymaga (no ewentualnie tylne swiatla reszta to bedzie kolorowy material i jazda do gry, oj... zapaomnialem dodac ze idzie to jak zwykle do 18WOS:PttM) i jeszcze fotka z premiumka
April 21, 200520 yr Fajne, mialem sie przyczepisc do tych zejsc od spodu tej beczki bo troche kanciate, ale skoro to do gry to wiadomo o co chodzi, wiec mi sie podoba pozdro
April 21, 200520 yr nawet ladne, musisz chyba jeszcze tylko dorobic do konca ciagnik :P ok a do jakiej gry to bedzie? :D
April 21, 200520 yr Author nawet ladne, musisz chyba jeszcze tylko dorobic do konca ciagnik :P ok a do jakiej gry to bedzie? :D 18wos:pttm, przeca napisalem nad fotka z ciagnikiem.
April 22, 200520 yr Author to jest komercha czy lubisz silosy ? :) Bardzo zabawne jasne ze lubie silo fajnie wygladaja. a co do dodanie paru poli za zbiorniku jest to prawie niemozliwe a wrecz graniczy z cudem, to nie jest 3dmax tylko zanoza modeller czyli programik ze skromnymi mozliwosciami
April 22, 200520 yr bardzo mi sie podoba(zadko kto sie decyduje na cieżarówke, ciagle jakies tt itd., a tu taka mila niespodzianka) tylko nie wiem czy ta przyczepa/tank nie jest zamala w poroownaniu do kabiny. pozdro pracuj dalej czekam ze zniecierpliwieniem
April 22, 200520 yr faktycznie nie zauawazylem(na tv czegos takiego zazwyczaj sie nie zauwaza :P). fajnie bedzie sie czyms takim przejechac :D texturki jakies dodaj, moze jakies zardzewiale nity albo co, i bedzie ok.
May 27, 200520 yr Author ok gotowe pojezdzic tym bedzie mozna najprawdopodobnie dopiero po niedzieli.
May 29, 200520 yr Fajnie ci wyszło. Życze ci żeby komp wytrzymał jak wpakujesz to wszystko do gierki :) Pozdro
June 3, 200520 yr Author Pojazd gotowy mozna do sciagnac TU I jeszcze pare fotek dam zeby bylo ladnie
June 3, 200520 yr no a ta beczka moze miec jaki chcesz kształt :D ? możesz np tam zapakować jakiegoś ludka na pake :D ?
June 3, 200520 yr Author normalnie jak to w grach, poprostu kolejna naczepa nic wiecej. Pograj to zobaczysz.
June 3, 200520 yr Author sa odpowiednie punkty do mocowania kol zaczepow swiecenia swiatel itp, podobnie jak w GTA3
June 3, 200520 yr Author niewiem czy jest ale im mniej tym gra plynniej chodz zasadniczo niepowinno sie robic wiecej niz 50.000