Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

taki sobie silosik strzelilem w ramach przerwy od premium, silosik jest marki STOKOTA i sluzy do przewozu pylow dymnicowych czyli cementu i podobnych (niebede nic wiecej pisal bo i tak tego chyba nikt nie zrozumie). naczepke zrobilem w rekordowym tempie 3 godzin i juz prawie koniec.

49se.jpg

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ogółem fajnie - podwozie bardzo mi się podoba zwłaszcza szczegółowość natomiast nad całym nadwoziem jeszcze byś popracował, nienaturalnie wygląda, jakby robione na szybkiego.Ale i tak całokształt fajnie sie prezentuje - czekam na teksturki :)

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

textur niebedzie bo gra tego nie wymaga (no ewentualnie tylne swiatla reszta to bedzie kolorowy material i jazda do gry, oj... zapaomnialem dodac ze idzie to jak zwykle do 18WOS:PttM)

i jeszcze fotka z premiumka

12jn.jpg

Napisano

Fajne, mialem sie przyczepisc do tych zejsc od spodu tej beczki bo troche kanciate, ale skoro to do gry to wiadomo o co chodzi, wiec mi sie podoba

pozdro

Napisano

nawet ladne, musisz chyba jeszcze tylko dorobic do konca ciagnik :P ok a do jakiej gry to bedzie? :D

Napisano
  • Autor
nawet ladne, musisz chyba jeszcze tylko dorobic do konca ciagnik :P ok a do jakiej gry to bedzie? :D

18wos:pttm, przeca napisalem nad fotka z ciagnikiem.

Napisano
  • Autor
to jest komercha czy lubisz silosy ? :)

Bardzo zabawne jasne ze lubie silo fajnie wygladaja.

a co do dodanie paru poli za zbiorniku jest to prawie niemozliwe a wrecz graniczy z cudem, to nie jest 3dmax tylko zanoza modeller czyli programik ze skromnymi mozliwosciami

Napisano

bardzo mi sie podoba(zadko kto sie decyduje na cieżarówke, ciagle jakies tt itd., a tu taka mila niespodzianka)

tylko nie wiem czy ta przyczepa/tank nie jest zamala w poroownaniu do kabiny.

pozdro pracuj dalej czekam ze zniecierpliwieniem

Napisano

faktycznie nie zauawazylem(na tv czegos takiego zazwyczaj sie nie zauwaza :P). fajnie bedzie sie czyms takim przejechac :D texturki jakies dodaj, moze jakies zardzewiale nity albo co, i bedzie ok.

Napisano

Fajnie ci wyszło.

Życze ci żeby komp wytrzymał jak wpakujesz to wszystko do gierki :)

Pozdro

Napisano

no a ta beczka moze miec jaki chcesz kształt :D ? możesz np tam zapakować jakiegoś ludka na pake :D ?

Napisano

no tak tylko no z którejs strony musi wiedziec ze jest zaczep itp :]

Napisano

a ilośc poly ma jakieś znaczenie tzn do ilu żęby dobrze gra chodziła :D ?