Napisano 22 Kwiecień 200519 l hehehe założeniem projetku jest animacja postaci.... dla mnie ogień !!! zazdrosny jestem ;) Chętnie bym się dowiedział jaki był czas pzygotowania tego ;)
Napisano 22 Kwiecień 200519 l juz gdzies to cwiczonko z CATem widzialem, zdaje sie ze dobrze sobie z nim radzisz:), ladnie wyszlo.
Napisano 23 Kwiecień 200519 l Character Animation Toolkit http://www.catoolkit.com do robienia rigów i animacji
Napisano 23 Kwiecień 200519 l fajnie to zrobiles gratulacje acha a co do ich strony zarejestrowalem sie wybralem wszystkie zaznaczone pola i co czekam juz 2 dzien i nie odpowiadają z haslem
Napisano 23 Kwiecień 200519 l kiszka to sprawdź czy nie masz tego w spamie u mnie działało bez problemu rejestrowałem się ze 20 dni temu
Napisano 23 Kwiecień 200519 l Autor no miło ze wam sie podoba celu nie bylo, po prostu chcialem porobic kilka animacji dla przypomnienia i nauczenia sie pewnych rzeczy w animowaniu. pierwszy raz animowalem na szkieletach cata i musze powiedziec ze jest to swietne narzedzie nie tylko w moim mniemaniu polecam
Napisano 23 Kwiecień 200519 l ja rowniez polecam uzwam tego cuda od roku i jest to najlepsze narzedzie do animacji pod maxa...a probowalem chyba wszystkiego..inne sie chowaja..
Napisano 24 Kwiecień 200519 l NIC NIE JEST ZA FREE nawet CHOLERNY biped CALy KISZKA coz mozna poweidziec hmm... - NO TO KISZKA!
Napisano 27 Kwiecień 200519 l NIC NIE JEST ZA FREE nawet CHOLERNY biped CALy KISZKA coz mozna poweidziec hmm... - NO TO KISZKA! Fakt no to kicha ;).Nic na tym świecie nie jest za darmo
Napisano 28 Kwiecień 200519 l kiszka zarejstruj sie na inny email, mi np na wp nie przyslali ale z boo przyszedl w kilka minut
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Mogę wam przygotować kilka video-tutków odnośnie CAT.. jest zainteresowanie?
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Mogę wam przygotować kilka video-tutków odnośnie CAT.. jest zainteresowanie? ja jestem zainteresowany, lecz bardziej trikami niz podstawami w CAT
Napisano 29 Kwiecień 200519 l Ja też bym był wdzięczny :). Jak zobaczyłem twoją animke to od razu to ściągnełem. Czekam na tutki. PS: najlepiej zrób tutka i coś mów, a nie same video bez dźwięku :).