Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

robiac trzy sciany i directa swiecacego z nieba przez sufit nie osiagniesz raczej oswietlenia przypomniajacego indoora - lepiej zrob cale pomieszczenie i jakies pozadne oswietlenie :)

modele za proste som chyba

Napisano

Odwołując się do poprzadnich wypowiedzi... Robiona scena oparta jest na pewnym zdjeciu i moim zamiaren nie jest robienie żadnych rewolucji, szczególnie w perspektywnie. Dlatego robienie całego pokoju odpada.

A teraz mały opdate...

Napisano

nie no rzeczywiście..... szampek, jak zobaczyłem twoje okna, pękłem ze śmiechu, kto chciałby wstawić sobie takie okna :D, na temat pracki już się wypowadałem, a raczej nie widzę nic nowego

pozdro

Napisano

No, do fotorealizmu to jeszcze trochę daleko, ale jak mówią Chińczycy, każda, nawet najdłuższa droga zaczyna się od zrobienia pierwszego kroku. Na razie jest plastikowo.

Pozdrawiam

Napisano

Czas na zmiane koncepcji tworzenia...

Czas na bardziej zaawansowane rozwiązania...

Czas na... nowy render...

I oto prosze, nadchodzi... Wielki, dumny, gotowy by go ocenic krytycznym okiem. Wiec oceniajcie... :D

Napisano
Czas na zmiane koncepcji tworzenia...

Czas na bardziej zaawansowane rozwiązania...

Czas na... nowy render...

I oto prosze, nadchodzi... Wielki, dumny, gotowy by go ocenic krytycznym okiem. Wiec oceniajcie... :D

Przynajmniej poczucia humoru Ci nie brakuje ... ;)

Co do sceny - kto projektuje balustradę (pomijając jej estetykę) tak przymocowaną do schodów (no oprócz Ciebie) ???!!!

Przełącznik światła trochę za nisko.

Napisano

Tak ogólnie to całkiem ładnie Tobie wyszły te schody, ale szafka to jest z paru boxów. Mam rację???Oświetlenie Ci trochę nie wyszło, ale ładnie dobrałeś teksturki. Życzę powodzenia.

Napisano

Ja jestem nadal na nie !

Po co ten "koc" na schodach?

podpora na drugim stopniu jest zbędna, a ta na pierwszym jest do poprawy

- sterczące wkręty na wierzchu nie dodają uroku wnętrzu - polecam zajrzeć do jakiejś gazety z fotkami schodów albo folderu.

Napisano

MOTHMAN teraz to się chyba zdziwisz... To nie jest mój projekt!! (w sensie nie ja projektowałem wnętrze). To ściągnięta fotka z netu, ze strony jakiejś firmy zajmujacej się dekoracją wnętrz... To oni tak to zaprojektowali, a oni zapewne znają się lepiej na tym co robią niż taki nowicjusz jak ja...