Adam Zimirski Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 Czesc, moja najnowsza praca ukonczona, wiem ze jest pare bledow, ale nie chce tracic wiecej czasu, mam pomysl na cos lepszego. Modelowalem i renderowalem na 3dmax 5.1 photoshop7. Czekam na krytyke.
curka Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 cos mnie w tym drazni a cos przyciaga. ogolnie ciekawa praca. jestem chyba bardziej na tak :] pozdrawiam
Marvey Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 ładne ładne tylko drzewko zbyt kolorowe i ten znak za mało rzuca się w oczy ale to drobnostki
MareG Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 Ciekawa kolorystyka, trafiona kompozycja - praca ma swój urok. Podba mi się. Natomiast styl bardzo podobny (kolor, materiały) do twórczości kolegi Ramineza z tegoż forum. Pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 po pomniejszeniu 2x bardzo ładne, w 100% trochę gorzej
mkk3a Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 mimo ze 70kB to strasznie widać kompresje, ale to już wina limitów na forum :) co do samego obrazka, to drzewko z lewej strony ma nieco przesycone kolory i mogloby być ciut ciemniejsze. góry w tle są za wyraźne i za jasne, powietrze raczej nie jest aż tak przezroczyste. no i te kępki trawy - wyglądają jak sprite'y
chveti Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 cos mnie w tym drazni a cos przyciaga. ogolnie ciekawa praca. jestem chyba bardziej na tak :] pozdrawiam wiem co nas odpycha :) kompresja:) ciekawa praca , zgadzam się z curką
Gość aithor Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 Fajny obrazek, taki fallout'owski klimat.
Pawelkos Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 Dobry klimacik tylko bym go troche przyszarzyl bo troche zakolorowy pozdro
flesz_gordon Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 fajna pracka- podoba mi sie moze lepiej by sie prezentowala jakby kolorki na pierwszym planie nie byly tak nascynone
Chalek Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 W pracy odrzucają mnie zdecydowanie kolory. Za dużo, za mocne, niepotrzebne. Koncept fajny, wykonanie w sumie też, ale na pierwszy rzuc oka wszystko sprawia wrażenie poskładanego z kilku części w Photoshopie. Na plus: pomysł, kompozycja, wrak samochodu i może te ruiny z tyłu, ale są trochę zbyt mało czytelne żębym mógł coś wiecej o nich powiedzieć.
LISEK Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 Na moje super pracka, czegos jej brakuje ale odrazu poczulem ten klimat... jednym slowem extra
reVis Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 Fajna praca... klimat i wogóle. Ale jakoś tak patrząc na pierwszy plan (głównie podłoże) to mi poptostu oczy głupieją i tak się dziwnie czuję... takie mam dziwne wrażenie.
sartr Napisano 26 Kwiecień 2005 Napisano 26 Kwiecień 2005 jak by drzewo nie walilo kolorami i miasto bardziej rzucalo sie w oczy to pracaka byla by swietna - ale i tak jest bardzo dobra
Adam Zimirski Napisano 2 Maj 2005 Autor Napisano 2 Maj 2005 Czesc. dzieki za trafne uwagi. pozdrawiam .
PablitO Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 Hmmm .. malo dopracowane ale faktycznie ciekawe ... chyba ostatnio natchnela cie Sybilla i koniec SwiatA :)))) ... pozdrowka
sith_LORD Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 hmm a moim zdaniem jedna z twoich gorszych prac.. nie podoba sie mi kolorystyka.. jakas taka bardzo nienaturalnie drazniąca wzrok.. pozatym wszytstko zlewa sie w jedno , brak rezyserii teksturami i światlem.. wyszlo z tego takie błotko.. pozdr
JohnZi Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 wlasnie nie wiem czy ta jakosc jest wynikiem kompresji, czy raczej slabych tekstur, bo gdyby nie to to pracka super by byla, ale teraz tez jest dobrze
Rekomendowane odpowiedzi