Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciekawa kolorystyka, trafiona kompozycja - praca ma swój urok. Podba mi się.

Natomiast styl bardzo podobny (kolor, materiały) do twórczości kolegi Ramineza z tegoż forum.

Pozdrawiam

Napisano

mimo ze 70kB to strasznie widać kompresje, ale to już wina limitów na forum :)

co do samego obrazka, to drzewko z lewej strony ma nieco przesycone kolory i mogloby być ciut ciemniejsze. góry w tle są za wyraźne i za jasne, powietrze raczej nie jest aż tak przezroczyste.

no i te kępki trawy - wyglądają jak sprite'y

Napisano
cos mnie w tym drazni a cos przyciaga.

ogolnie ciekawa praca.

jestem chyba bardziej na tak :]

pozdrawiam

wiem co nas odpycha :) kompresja:)

ciekawa praca , zgadzam się z curką

Napisano

Fajny obrazek, taki fallout'owski klimat.

Napisano

W pracy odrzucają mnie zdecydowanie kolory. Za dużo, za mocne, niepotrzebne. Koncept fajny, wykonanie w sumie też, ale na pierwszy rzuc oka wszystko sprawia wrażenie poskładanego z kilku części w Photoshopie. Na plus: pomysł, kompozycja, wrak samochodu i może te ruiny z tyłu, ale są trochę zbyt mało czytelne żębym mógł coś wiecej o nich powiedzieć.

Napisano

Fajna praca... klimat i wogóle. Ale jakoś tak patrząc na pierwszy plan (głównie podłoże) to mi poptostu oczy głupieją i tak się dziwnie czuję... takie mam dziwne wrażenie.

Napisano

hmm a moim zdaniem jedna z twoich gorszych prac.. nie podoba sie mi kolorystyka.. jakas taka bardzo nienaturalnie drazniąca wzrok.. pozatym wszytstko zlewa sie w jedno , brak rezyserii teksturami i światlem.. wyszlo z tego takie błotko..

pozdr

Napisano

wlasnie nie wiem czy ta jakosc jest wynikiem kompresji, czy raczej slabych tekstur, bo gdyby nie to to pracka super by byla, ale teraz tez jest dobrze

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności