Napisano 25 Kwiecień 200519 l Czesc, moja najnowsza praca ukonczona, wiem ze jest pare bledow, ale nie chce tracic wiecej czasu, mam pomysl na cos lepszego. Modelowalem i renderowalem na 3dmax 5.1 photoshop7. Czekam na krytyke.
Napisano 25 Kwiecień 200519 l cos mnie w tym drazni a cos przyciaga. ogolnie ciekawa praca. jestem chyba bardziej na tak :] pozdrawiam
Napisano 25 Kwiecień 200519 l ładne ładne tylko drzewko zbyt kolorowe i ten znak za mało rzuca się w oczy ale to drobnostki
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Ciekawa kolorystyka, trafiona kompozycja - praca ma swój urok. Podba mi się. Natomiast styl bardzo podobny (kolor, materiały) do twórczości kolegi Ramineza z tegoż forum. Pozdrawiam
Napisano 25 Kwiecień 200519 l mimo ze 70kB to strasznie widać kompresje, ale to już wina limitów na forum :) co do samego obrazka, to drzewko z lewej strony ma nieco przesycone kolory i mogloby być ciut ciemniejsze. góry w tle są za wyraźne i za jasne, powietrze raczej nie jest aż tak przezroczyste. no i te kępki trawy - wyglądają jak sprite'y
Napisano 25 Kwiecień 200519 l cos mnie w tym drazni a cos przyciaga. ogolnie ciekawa praca. jestem chyba bardziej na tak :] pozdrawiam wiem co nas odpycha :) kompresja:) ciekawa praca , zgadzam się z curką
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Dobry klimacik tylko bym go troche przyszarzyl bo troche zakolorowy pozdro
Napisano 26 Kwiecień 200519 l fajna pracka- podoba mi sie moze lepiej by sie prezentowala jakby kolorki na pierwszym planie nie byly tak nascynone
Napisano 26 Kwiecień 200519 l W pracy odrzucają mnie zdecydowanie kolory. Za dużo, za mocne, niepotrzebne. Koncept fajny, wykonanie w sumie też, ale na pierwszy rzuc oka wszystko sprawia wrażenie poskładanego z kilku części w Photoshopie. Na plus: pomysł, kompozycja, wrak samochodu i może te ruiny z tyłu, ale są trochę zbyt mało czytelne żębym mógł coś wiecej o nich powiedzieć.
Napisano 26 Kwiecień 200519 l Na moje super pracka, czegos jej brakuje ale odrazu poczulem ten klimat... jednym slowem extra
Napisano 26 Kwiecień 200519 l Fajna praca... klimat i wogóle. Ale jakoś tak patrząc na pierwszy plan (głównie podłoże) to mi poptostu oczy głupieją i tak się dziwnie czuję... takie mam dziwne wrażenie.
Napisano 26 Kwiecień 200519 l jak by drzewo nie walilo kolorami i miasto bardziej rzucalo sie w oczy to pracaka byla by swietna - ale i tak jest bardzo dobra
Napisano 2 Maj 200519 l Hmmm .. malo dopracowane ale faktycznie ciekawe ... chyba ostatnio natchnela cie Sybilla i koniec SwiatA :)))) ... pozdrowka
Napisano 7 Maj 200519 l hmm a moim zdaniem jedna z twoich gorszych prac.. nie podoba sie mi kolorystyka.. jakas taka bardzo nienaturalnie drazniąca wzrok.. pozatym wszytstko zlewa sie w jedno , brak rezyserii teksturami i światlem.. wyszlo z tego takie błotko.. pozdr
Napisano 7 Maj 200519 l wlasnie nie wiem czy ta jakosc jest wynikiem kompresji, czy raczej slabych tekstur, bo gdyby nie to to pracka super by byla, ale teraz tez jest dobrze