Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Taka tapetka robiona dla Kate OS (narazie Kate Linux ale nazwa sie zmieni).

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie jest to coś nadzwyczajnego ,ale nie mogę powiedzieć ,że mi sie nie podoba:)

nie pasująmi tylko te krski zakończone kółkami(nie wiem jak to nazwać).

Napisano

Ladne , wziolbym sobie na pulpit gdyby nie ten napis , ta kratka itp :)

Napisano

Mi się podoba, wpasowuje się w klimat linuxowych tapet, wskaźniki z okręgami na końcach są super, nadają posmak futurystyczno-naukowy (coś jak Half-Life, czy może Alien).

Napisano

Sam ten zawiajas nie jest zły, ale reszta - typografia, siatka, te linie z kółkami kompletnie mi się nie podobają. Generalnie nie lubię takich prac pod tytułem "Niewiadomoco". Nie podoba mi sie.

Napisano

Dziwne to... ale ja raczej nie mam zastrzeżeń. Samo to coś to wsumie wielka plątanina... I wogóle dla mnie siatka jest do poprawy.

Napisano

Rakhi: Zapoznaj się z pracami diffuse'a i Sagata. może sie zainspirujesz, zobaczysz jak wygląda świetna typografia na abstrakcjach, ci ludzie sie w tym specjalizują.

Napisano

a mi sie podoba :P niezle kolory ... sam pomysl tez fajny ... kontrasty ... nie mam nic do zarzucenia ... i tyle :P

ladne to ... i takie estetyczne ... doskonaly kontrast dla mojego zawalonego pulpitu :)

Napisano

Ładnie wyszła ta "spirala". Ale tekst leży i kwiczy, w ogóle tutaj nie pasuje. Jeżeli miałeś zamiar zrobić coś skromnego na pulpit, to prawie ci wyszło :).

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności