polka dot Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 no to nie mam po co konczyc modelu bo materialami tez wymiotles :] gratulacje nie no na powaznie to cie dogonie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Maj 2005 Autor Share Napisano 5 Maj 2005 Z niecierpliwoscia czekam na update'y z Twojej strony. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 a teraz cos do smiechu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 PPK, matko boska... ;) RA, a gdzie podpisik? :> pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Maj 2005 Autor Share Napisano 6 Maj 2005 PPK Loozack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Maj 2005 Autor Share Napisano 7 Maj 2005 To ja bede juz konczyl pomalu. :) Taki maly apdejt ukazujacy jakies 90% finalowego renderu. Musze dodac pare rzeczy (np. napis na pierscieniu wokol kamery) i troche popoprawiac. Sorki za te szarawe napisy na guzikach, ale zapomnialem, ze nie wylaczylem mapek przezroczystosci. Napis VODKA ulegnie zmianom wielkosciowym. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 7 Maj 2005 Share Napisano 7 Maj 2005 Dla mnie bomba:) Jedna sprawa gra mi na nerwach... biale tlo:P i nie wiem czy ta mapa hdri nie powinna miec troche mniej reflections:P albo moze daj mape hdri z mniejsza iloscia "bialego" Ale tak Poza tym to komorka wglada jak prawdziwa:) POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Maj 2005 Autor Share Napisano 7 Maj 2005 heh... MohSETH niestety bedziesz musial cierpiec, bo biale tlo zostaje. :D Mapki hdri tez nie bede zmienial, bo "ladnie" sie teraz odbija na telefonie. :) Konserwatysta jestem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 jak sie nazywa to hdr?? bo mi sie podoba!! a model bardzo ladny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 RA, świetny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 nielot007 Nimrod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 Koniec. :D Umiescilem juz telefon w Galerii, wiec wszelkie komentarze prosze tam kierowac. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 RA. Extra ci to wyszlo, ciężko bedzie żeby ktoś ci dorównał. Dzisiaj wrzucę jakiś mały apdejt, nie było mnie od srody i dopiero wczoraj wieczorem wróciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 już pisałem w galeri 3d ale co tam - na razie Ra wymiata, wszystko git chociaż możę wymienił byś obrazek pod wyświetlaczem ?? może na real foto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 Malutki update z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 tobi_k jest nie jest zle:D ale te okragle przyciski maja zbyt ostre kanty...i wyswietlacz troszke za malo "wpada" w obudowe:) Ale gon RA gon:) POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 hindus tobi_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 Kolejny update. Zrobilem tez tylna klapke ale jeszcze jej nie pokaze bo wymaga poprawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Maj 2005 Autor Share Napisano 10 Maj 2005 heh... skad ty wziales referki kamerki??? :) Ja robilem "na oko". :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 http://www.symbianforum.com :) Jest pare fajnych zblizen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Maj 2005 Autor Share Napisano 10 Maj 2005 heh... bylem tutaj i nie zauwazylem... jaki ze mnie idiota... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 I tak nie bedzie widać tych szczegółów, chyba bede musiał jakieś ładne zbliżenia zrobic:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 ra wyrenderuj jak możesz czarny - chce zobaczyc jak by wyglądał ;) i nie migaj sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Maj 2005 Autor Share Napisano 10 Maj 2005 no dobra hindus... niech bedzie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Macie się z czego pośmiać :) Sorry , że tak mało , ale musze lecieć do szkoły :( Popołudniu dam więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Witam w bitwie i życze powodzenia. Chyba zapomniałeś dać MS bo kanciasty ten duży otwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Maj 2005 Autor Share Napisano 11 Maj 2005 Melonik, poczatki zawsze sa trudne. Don't worry, be happy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Maj 2005 Autor Share Napisano 11 Maj 2005 hindus, for your eyes only... :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 ra: mijają dni godziny miesiące a renderka z czarnym shaderkiem nie widać ;) melonik: głowa do góry ;) edit lol extra, szkoda tylko ze tak łatwo nie jest zdobyc takiego telefonu na żywca ;) (cena) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 RA-->taki kolorek najlepszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Maj 2005 Autor Share Napisano 11 Maj 2005 A lepszy jest matowy czy blysk??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 ra lepszy błysk tylko może daj troche mniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Znowu macie się z czego śmiać:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 daj widok z przodu bo mie wieje krzywizną troche n adole ;) głowa do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Wyświetlacz będzie poprawiony :) Na dziś koniec :) Jutro nie wiem czy coś dam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Dawaj wieksze rendery. Z tego co widać to czeka cię jeszcze duuuuuzo pracy. Jak mi się uda to jescze dzisiaj wrzuce jakiś update:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technoon Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 witam !! troche mnmnienie było i widze ze RA wymiutł!! dokumentnie .. j apoddałem sie dawno temu..:/ melonik: MATKO BOSKA!! :) pracuj pracuj .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Maj 2005 Autor Share Napisano 12 Maj 2005 Szkoda technoon, szkoda... :( Material: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 No co jest misiaki?!... Nie poddawać się! :D ------ Powoli będę kończył... Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Maj 2005 Autor Share Napisano 15 Maj 2005 Dorobic szczegoly, ladnie ustawic i jest gites. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 ...wymodelować obiektyw ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 A jakieś sugestie, co można by było jeszcze poprawić? Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 No co jest misiaki?!... Nie poddawać się! :D ja teraz nie mama czasu na Nokie :( Modeluje Stara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 ja bym tylko chcial zebys Chris inaczej pokazał telefon niz RA. w calej pracy RA wlasnie pokdanie mi sie nie podoba. hawk! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Maj 2005 Autor Share Napisano 15 Maj 2005 hehe, --chris--, masz teraz problem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 No teraz to wogóle mam :D Wreszcie w męczarniach skończyłem i dowiaduje się, że ustawienie modeli brzydkie :( LOL Ale nic.. Trzeba żyć dalej :) FINAŁ: Opinie na temat pracy piszcie w Galerii. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 nie no robcie jak chciecie :) ale dziwnie wyglądają takie lewitujące ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi