Skocz do zawartości

Bitwa: Nokia 3650

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To ja bede juz konczyl pomalu. :)

Taki maly apdejt ukazujacy jakies 90% finalowego renderu. Musze dodac pare rzeczy (np. napis na pierscieniu wokol kamery) i troche popoprawiac.

Sorki za te szarawe napisy na guzikach, ale zapomnialem, ze nie wylaczylem mapek przezroczystosci. Napis VODKA ulegnie zmianom wielkosciowym. :)

nokia365033b9tr.jpg

pozdrawiam

Napisano

Dla mnie bomba:) Jedna sprawa gra mi na nerwach... biale tlo:P i nie wiem czy ta mapa hdri nie powinna miec troche mniej reflections:P albo moze daj mape hdri z mniejsza iloscia "bialego"

Ale tak Poza tym to komorka wglada jak prawdziwa:)

POZDRAWIAM

Napisano

heh... MohSETH niestety bedziesz musial cierpiec, bo biale tlo zostaje. :D Mapki hdri tez nie bede zmienial, bo "ladnie" sie teraz odbija na telefonie. :) Konserwatysta jestem. :P

Napisano

Koniec. :D

nokia365034b4ph.jpg

Umiescilem juz telefon w Galerii, wiec wszelkie komentarze prosze tam kierowac. :)

Napisano

RA. Extra ci to wyszlo, ciężko bedzie żeby ktoś ci dorównał. Dzisiaj wrzucę jakiś mały apdejt, nie było mnie od srody i dopiero wczoraj wieczorem wróciłem.

Napisano

już pisałem w galeri 3d ale co tam - na razie Ra wymiata, wszystko git chociaż możę wymienił byś obrazek pod wyświetlaczem ?? może na real foto ?

Napisano

tobi_k jest nie jest zle:D ale te okragle przyciski maja zbyt ostre kanty...i wyswietlacz troszke za malo "wpada" w obudowe:) Ale gon RA gon:)

POZDRAWIAM

Napisano

ra: mijają dni godziny miesiące a renderka z czarnym shaderkiem nie widać ;)

melonik: głowa do góry ;)

edit

lol extra, szkoda tylko ze tak łatwo nie jest zdobyc takiego telefonu na żywca ;) (cena)

Napisano

Dawaj wieksze rendery. Z tego co widać to czeka cię jeszcze duuuuuzo pracy. Jak mi się uda to jescze dzisiaj wrzuce jakiś update:P

Napisano

witam !! troche mnmnienie było i widze ze RA wymiutł!! dokumentnie .. j apoddałem sie dawno temu..:/

melonik: MATKO BOSKA!! :) pracuj pracuj ..

Napisano

ja bym tylko chcial zebys Chris inaczej pokazał telefon niz RA. w calej pracy RA wlasnie pokdanie mi sie nie podoba. hawk!

:]

Napisano

No teraz to wogóle mam :D Wreszcie w męczarniach skończyłem i dowiaduje się, że ustawienie modeli brzydkie :( LOL

Ale nic.. Trzeba żyć dalej :)

FINAŁ:

final.jpg

Opinie na temat pracy piszcie w Galerii.

Pozdro!