Napisano 5 Maj 200519 l no to nie mam po co konczyc modelu bo materialami tez wymiotles :] gratulacje nie no na powaznie to cie dogonie :P
Napisano 7 Maj 200519 l Autor To ja bede juz konczyl pomalu. :) Taki maly apdejt ukazujacy jakies 90% finalowego renderu. Musze dodac pare rzeczy (np. napis na pierscieniu wokol kamery) i troche popoprawiac. Sorki za te szarawe napisy na guzikach, ale zapomnialem, ze nie wylaczylem mapek przezroczystosci. Napis VODKA ulegnie zmianom wielkosciowym. :) pozdrawiam
Napisano 7 Maj 200519 l Dla mnie bomba:) Jedna sprawa gra mi na nerwach... biale tlo:P i nie wiem czy ta mapa hdri nie powinna miec troche mniej reflections:P albo moze daj mape hdri z mniejsza iloscia "bialego" Ale tak Poza tym to komorka wglada jak prawdziwa:) POZDRAWIAM
Napisano 7 Maj 200519 l Autor heh... MohSETH niestety bedziesz musial cierpiec, bo biale tlo zostaje. :D Mapki hdri tez nie bede zmienial, bo "ladnie" sie teraz odbija na telefonie. :) Konserwatysta jestem. :P
Napisano 8 Maj 200519 l Autor Koniec. :D Umiescilem juz telefon w Galerii, wiec wszelkie komentarze prosze tam kierowac. :)
Napisano 9 Maj 200519 l RA. Extra ci to wyszlo, ciężko bedzie żeby ktoś ci dorównał. Dzisiaj wrzucę jakiś mały apdejt, nie było mnie od srody i dopiero wczoraj wieczorem wróciłem.
Napisano 9 Maj 200519 l już pisałem w galeri 3d ale co tam - na razie Ra wymiata, wszystko git chociaż możę wymienił byś obrazek pod wyświetlaczem ?? może na real foto ?
Napisano 9 Maj 200519 l tobi_k jest nie jest zle:D ale te okragle przyciski maja zbyt ostre kanty...i wyswietlacz troszke za malo "wpada" w obudowe:) Ale gon RA gon:) POZDRAWIAM
Napisano 10 Maj 200519 l Kolejny update. Zrobilem tez tylna klapke ale jeszcze jej nie pokaze bo wymaga poprawy:)
Napisano 10 Maj 200519 l I tak nie bedzie widać tych szczegółów, chyba bede musiał jakieś ładne zbliżenia zrobic:D
Napisano 10 Maj 200519 l ra wyrenderuj jak możesz czarny - chce zobaczyc jak by wyglądał ;) i nie migaj sie :P
Napisano 11 Maj 200519 l Macie się z czego pośmiać :) Sorry , że tak mało , ale musze lecieć do szkoły :( Popołudniu dam więcej
Napisano 11 Maj 200519 l Witam w bitwie i życze powodzenia. Chyba zapomniałeś dać MS bo kanciasty ten duży otwór.
Napisano 11 Maj 200519 l ra: mijają dni godziny miesiące a renderka z czarnym shaderkiem nie widać ;) melonik: głowa do góry ;) edit lol extra, szkoda tylko ze tak łatwo nie jest zdobyc takiego telefonu na żywca ;) (cena)
Napisano 11 Maj 200519 l Wyświetlacz będzie poprawiony :) Na dziś koniec :) Jutro nie wiem czy coś dam :(
Napisano 11 Maj 200519 l Dawaj wieksze rendery. Z tego co widać to czeka cię jeszcze duuuuuzo pracy. Jak mi się uda to jescze dzisiaj wrzuce jakiś update:P
Napisano 11 Maj 200519 l witam !! troche mnmnienie było i widze ze RA wymiutł!! dokumentnie .. j apoddałem sie dawno temu..:/ melonik: MATKO BOSKA!! :) pracuj pracuj ..
Napisano 15 Maj 200519 l No co jest misiaki?!... Nie poddawać się! :D ------ Powoli będę kończył... Pozdro!
Napisano 15 Maj 200519 l --Chris-- napisał: No co jest misiaki?!... Nie poddawać się! :D ja teraz nie mama czasu na Nokie :( Modeluje Stara :)
Napisano 15 Maj 200519 l ja bym tylko chcial zebys Chris inaczej pokazał telefon niz RA. w calej pracy RA wlasnie pokdanie mi sie nie podoba. hawk! :]
Napisano 15 Maj 200519 l No teraz to wogóle mam :D Wreszcie w męczarniach skończyłem i dowiaduje się, że ustawienie modeli brzydkie :( LOL Ale nic.. Trzeba żyć dalej :) FINAŁ: Opinie na temat pracy piszcie w Galerii. Pozdro!