Tattoo Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 Witam wszystkich. Jestem początkującym forumowiczem, w 3d równierz stawiam pierwsze kroki. To jest moja pierwsza postać skończona jakiś czas temu.
Marvey Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 no nie przesadaj początkujący nie jesteś na pewno coś niecoś tam jednak wiesz na razie bardzo mi się podoba nie sp#@%$@ tekstur bo cała praca pójdzie na marne
hcpiter Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 No widze ze dosc fajnie tylko textura tego metalu cos nie pasuje. Bodobna twarz do ejba ;p
JunioR Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 Model bardzo przypomina mi postać abe exoddus, moze sie na niej wzorowales ?
Tattoo Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Napisano 29 Kwiecień 2005 Nie wzorowałem się na niczym, wyobrażnia własna.Może podświdomie, świadomie staram się o odrobine orginalności. Taki już mam styl nawet w 2d ale walcze z tym(spójrz na avatara).
Ania Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 sproboj wprowadzic troche asymetrii na temat tekstur nie bede sie wypowiadac ale model ladny.
DonVito Corleone Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 hehe fajno fajno, ale co ten zombi taki szczesliwy ?? :>
GRiPi Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 sam pomysl bardzo mi sie podoba, a co do wykonnania - wydaje mnie sie ze niektore linie sa za ostre, strasznie stuczne, usta sa imo zle, ale ogolnie pozytywnie :)
JohnZi Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 szkoda ze te rysy twarzy sa takie symetryczne, a tak to fajno jest...
kat21 Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 no nie jak dla mnie to całkiem całkiem Popracuj trochę jescze i ładnie oteksturuj to Ci całkiem fajnie powinno wyjść... Życzę powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi