Napisano 29 Kwiecień 200519 l Witam wszystkich. Jestem początkującym forumowiczem, w 3d równierz stawiam pierwsze kroki. To jest moja pierwsza postać skończona jakiś czas temu.
Napisano 29 Kwiecień 200519 l no nie przesadaj początkujący nie jesteś na pewno coś niecoś tam jednak wiesz na razie bardzo mi się podoba nie sp#@%$@ tekstur bo cała praca pójdzie na marne
Napisano 29 Kwiecień 200519 l No widze ze dosc fajnie tylko textura tego metalu cos nie pasuje. Bodobna twarz do ejba ;p
Napisano 29 Kwiecień 200519 l Model bardzo przypomina mi postać abe exoddus, moze sie na niej wzorowales ?
Napisano 29 Kwiecień 200519 l Autor Nie wzorowałem się na niczym, wyobrażnia własna.Może podświdomie, świadomie staram się o odrobine orginalności. Taki już mam styl nawet w 2d ale walcze z tym(spójrz na avatara).
Napisano 29 Kwiecień 200519 l sproboj wprowadzic troche asymetrii na temat tekstur nie bede sie wypowiadac ale model ladny.
Napisano 29 Kwiecień 200519 l sam pomysl bardzo mi sie podoba, a co do wykonnania - wydaje mnie sie ze niektore linie sa za ostre, strasznie stuczne, usta sa imo zle, ale ogolnie pozytywnie :)
Napisano 29 Kwiecień 200519 l no nie jak dla mnie to całkiem całkiem Popracuj trochę jescze i ładnie oteksturuj to Ci całkiem fajnie powinno wyjść... Życzę powodzenia.