Posted April 29, 200519 yr Witam wszystkich. Jestem początkującym forumowiczem, w 3d równierz stawiam pierwsze kroki. To jest moja pierwsza postać skończona jakiś czas temu.
April 29, 200519 yr no nie przesadaj początkujący nie jesteś na pewno coś niecoś tam jednak wiesz na razie bardzo mi się podoba nie sp#@%$@ tekstur bo cała praca pójdzie na marne
April 29, 200519 yr No widze ze dosc fajnie tylko textura tego metalu cos nie pasuje. Bodobna twarz do ejba ;p
April 29, 200519 yr Author Nie wzorowałem się na niczym, wyobrażnia własna.Może podświdomie, świadomie staram się o odrobine orginalności. Taki już mam styl nawet w 2d ale walcze z tym(spójrz na avatara).
April 29, 200519 yr sproboj wprowadzic troche asymetrii na temat tekstur nie bede sie wypowiadac ale model ladny.
April 29, 200519 yr sam pomysl bardzo mi sie podoba, a co do wykonnania - wydaje mnie sie ze niektore linie sa za ostre, strasznie stuczne, usta sa imo zle, ale ogolnie pozytywnie :)
April 29, 200519 yr no nie jak dla mnie to całkiem całkiem Popracuj trochę jescze i ładnie oteksturuj to Ci całkiem fajnie powinno wyjść... Życzę powodzenia.