Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Hejka!

Dzięki za komentarze! (znowu przesadzacie :) ) Chciałbym by było jak mówicie, ale do tych najlepszych jak mi jeszcze daleeeeko - raz jeszcze dzięki.

A co do świetlówek to... masz rację - poprawię to.

Za jakiś czas pojawią się nowe rendery.

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 7,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cholera, z hitlerem zmiazdzyles, a teraz to juz wogole nie wiem co mowic :/

Napisano
  • Autor

A tutaj sam model - poprawiłem mu kolor flaków - wreszcie są zielone, oraz parę drobnych błędów w teksturach i świetlówka także pogrubiona.

Zamieszczam także siatkę.

Pozdrawiam!

Napisano

Widziałeś ArtooRo mojego nowego avatara. III epizod już za rogiem. Czuję silne zawirowania mocy. A co twojego modelu to zdanie moje już znasz i to nie tylko z tego forum. dałbym ci jeszcze raz 5* ale nie ma takiej możliwości.

Napisano

Nie mogłem się oprzeć i jeszcze raz gratuluje jest cudnie !! Kocham Gwiezdne Wojny i aż mnie nachodzi na jakąś pracke wy tych klimatach kto wie może kiedys :d a teraz siedzie i podziwiam :]

Napisano

o.O grejt model!!!

btw. w pierwszej minucie jutra premiera ...ale sie na ogladam renderów przez 140 min :P

zeby sie tylko zamiast zemsty Sitów zemsta shitow nie zrobila :/

Model jak juz mówiłem...wymiata

Pozdrawiam

Napisano

Artoo nie pracowales czasem u Lucasa? :) Na filmie fajnie wyglada w tym plaszczyku taki przygarbiony ten general :)

Napisano

no teraz jak już EIII widziałem to mogę popratrzyć co w tym wątku się dzieje.

Więc:

- zdaje mi się ze jego skóra (to pod maską) była bardziej brązowa

- miecze (ich kolor, nasycenie itd) są zupełnie do bani

poza tym modelik świetny :)

pozdrawiam

Napisano

Artoo looknij na mojego wipa light staff tam mi chyba wyszedl fajny miecz swietlny :)

Napisano

Fajny model i tekstury, tylko te miecze faktycznie troche przygasajace, ale oglolnie pozazdroscic umiejetnosci...

Napisano
  • Autor

Znowu dzięki!!

Po obejrzeniu Epizodu 3 (wreszcie to Lucasowi wyszło - ten film mnie zmiażdżył) to widzę mnóstwo nowych błędów... ehh, może jeszcze go trochę potem pomęczę.

DraB - do WIPa z lightstaffem nie mogłem się dostać - martwy link (przynajmniej u mnie).

Napisano

JAAA :O , ale fajnie wyszło . Właśnie skończyłem oglądać wszystkie clone wars z Toonami i jestem zachwycony tą właśnie postacią. Nie chciało by Ci się robiąc scenke z nim zrobić że się wbija koleś tymi pazurami w podłogę.. tak wygląda jakby chodził na " paluszkach" , albo posadzki na renderach są mega twarde ;). Zayo pracka.

Napisano

Pomimo zakończenia tematu mam jedno pytanie. ArTooRo w czym robiłeś ostrza mieczy?? Wyglądają bardzo realistycznie. JAk mozesz to odpowiedz na forum albo na moim gg.

PoZdRoO

Napisano
  • Autor

Jestem zaskoczony, że ktoś to wygrzebał spod stosu wszystkich tematów :) Jest to najzwyklejszy glow dostępny w wybranym narzędziu 3d, czy to 3D Max, czy Lightwave... nie ma znaczenia. Należy pamiętać by dać materiałowi pręta maxymalną iluminację własną. Osobiście uważam jednak, że lepiej skorzystać z Photoshopa - mi się nie chciało, przez co efekt pozostawia wiele do życzenia :)