Napisano 16 Maj 200519 l Autor Hejka! Dzięki za komentarze! (znowu przesadzacie :) ) Chciałbym by było jak mówicie, ale do tych najlepszych jak mi jeszcze daleeeeko - raz jeszcze dzięki. A co do świetlówek to... masz rację - poprawię to. Za jakiś czas pojawią się nowe rendery. Pozdrawiam!
Napisano 16 Maj 200519 l Autor A tutaj sam model - poprawiłem mu kolor flaków - wreszcie są zielone, oraz parę drobnych błędów w teksturach i świetlówka także pogrubiona. Zamieszczam także siatkę. Pozdrawiam!
Napisano 16 Maj 200519 l Widziałeś ArtooRo mojego nowego avatara. III epizod już za rogiem. Czuję silne zawirowania mocy. A co twojego modelu to zdanie moje już znasz i to nie tylko z tego forum. dałbym ci jeszcze raz 5* ale nie ma takiej możliwości.
Napisano 17 Maj 200519 l Nie mogłem się oprzeć i jeszcze raz gratuluje jest cudnie !! Kocham Gwiezdne Wojny i aż mnie nachodzi na jakąś pracke wy tych klimatach kto wie może kiedys :d a teraz siedzie i podziwiam :]
Napisano 18 Maj 200519 l o.O grejt model!!! btw. w pierwszej minucie jutra premiera ...ale sie na ogladam renderów przez 140 min :P zeby sie tylko zamiast zemsty Sitów zemsta shitow nie zrobila :/ Model jak juz mówiłem...wymiata Pozdrawiam
Napisano 19 Maj 200519 l Artoo nie pracowales czasem u Lucasa? :) Na filmie fajnie wyglada w tym plaszczyku taki przygarbiony ten general :)
Napisano 19 Maj 200519 l no teraz jak już EIII widziałem to mogę popratrzyć co w tym wątku się dzieje. Więc: - zdaje mi się ze jego skóra (to pod maską) była bardziej brązowa - miecze (ich kolor, nasycenie itd) są zupełnie do bani poza tym modelik świetny :) pozdrawiam
Napisano 20 Maj 200519 l Artoo looknij na mojego wipa light staff tam mi chyba wyszedl fajny miecz swietlny :)
Napisano 20 Maj 200519 l Fajny model i tekstury, tylko te miecze faktycznie troche przygasajace, ale oglolnie pozazdroscic umiejetnosci...
Napisano 21 Maj 200519 l Autor Znowu dzięki!! Po obejrzeniu Epizodu 3 (wreszcie to Lucasowi wyszło - ten film mnie zmiażdżył) to widzę mnóstwo nowych błędów... ehh, może jeszcze go trochę potem pomęczę. DraB - do WIPa z lightstaffem nie mogłem się dostać - martwy link (przynajmniej u mnie).
Napisano 21 Maj 200519 l po obejrzeniu filmu faktycznie jest pare niedociagniec ale i tak model wymiata !!
Napisano 23 Maj 200519 l JAAA :O , ale fajnie wyszło . Właśnie skończyłem oglądać wszystkie clone wars z Toonami i jestem zachwycony tą właśnie postacią. Nie chciało by Ci się robiąc scenke z nim zrobić że się wbija koleś tymi pazurami w podłogę.. tak wygląda jakby chodził na " paluszkach" , albo posadzki na renderach są mega twarde ;). Zayo pracka.
Napisano 2 Czerwiec 200519 l Autor Dzięki za komentarze i opinie! Poprawiłem parę bubli i wrzuciłem do finished http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=10495&page=2&pp=10 W sumie już czas by temat zakończyć. Dzięki za uwagę i czas! Pozdrawiam!
Napisano 24 Październik 200519 l Pomimo zakończenia tematu mam jedno pytanie. ArTooRo w czym robiłeś ostrza mieczy?? Wyglądają bardzo realistycznie. JAk mozesz to odpowiedz na forum albo na moim gg. PoZdRoO
Napisano 24 Październik 200519 l Autor Jestem zaskoczony, że ktoś to wygrzebał spod stosu wszystkich tematów :) Jest to najzwyklejszy glow dostępny w wybranym narzędziu 3d, czy to 3D Max, czy Lightwave... nie ma znaczenia. Należy pamiętać by dać materiałowi pręta maxymalną iluminację własną. Osobiście uważam jednak, że lepiej skorzystać z Photoshopa - mi się nie chciało, przez co efekt pozostawia wiele do życzenia :)