ArTooRo Napisano 16 Maj 2005 Autor Napisano 16 Maj 2005 Hejka! Dzięki za komentarze! (znowu przesadzacie :) ) Chciałbym by było jak mówicie, ale do tych najlepszych jak mi jeszcze daleeeeko - raz jeszcze dzięki. A co do świetlówek to... masz rację - poprawię to. Za jakiś czas pojawią się nowe rendery. Pozdrawiam!
Baton Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 Cholera, z hitlerem zmiazdzyles, a teraz to juz wogole nie wiem co mowic :/
bojar Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 Narazie jest bardzo miło popraw pare kruczków i będzie fullwypassss
ArTooRo Napisano 16 Maj 2005 Autor Napisano 16 Maj 2005 A tutaj sam model - poprawiłem mu kolor flaków - wreszcie są zielone, oraz parę drobnych błędów w teksturach i świetlówka także pogrubiona. Zamieszczam także siatkę. Pozdrawiam!
Simple_man Napisano 16 Maj 2005 Napisano 16 Maj 2005 Widziałeś ArtooRo mojego nowego avatara. III epizod już za rogiem. Czuję silne zawirowania mocy. A co twojego modelu to zdanie moje już znasz i to nie tylko z tego forum. dałbym ci jeszcze raz 5* ale nie ma takiej możliwości.
bojar Napisano 17 Maj 2005 Napisano 17 Maj 2005 Nie mogłem się oprzeć i jeszcze raz gratuluje jest cudnie !! Kocham Gwiezdne Wojny i aż mnie nachodzi na jakąś pracke wy tych klimatach kto wie może kiedys :d a teraz siedzie i podziwiam :]
DeeXteR Napisano 18 Maj 2005 Napisano 18 Maj 2005 o.O grejt model!!! btw. w pierwszej minucie jutra premiera ...ale sie na ogladam renderów przez 140 min :P zeby sie tylko zamiast zemsty Sitów zemsta shitow nie zrobila :/ Model jak juz mówiłem...wymiata Pozdrawiam
DraB Napisano 19 Maj 2005 Napisano 19 Maj 2005 Artoo nie pracowales czasem u Lucasa? :) Na filmie fajnie wyglada w tym plaszczyku taki przygarbiony ten general :)
Leru Napisano 19 Maj 2005 Napisano 19 Maj 2005 no teraz jak już EIII widziałem to mogę popratrzyć co w tym wątku się dzieje. Więc: - zdaje mi się ze jego skóra (to pod maską) była bardziej brązowa - miecze (ich kolor, nasycenie itd) są zupełnie do bani poza tym modelik świetny :) pozdrawiam
DraB Napisano 20 Maj 2005 Napisano 20 Maj 2005 Artoo looknij na mojego wipa light staff tam mi chyba wyszedl fajny miecz swietlny :)
asfalton Napisano 20 Maj 2005 Napisano 20 Maj 2005 Fajny model i tekstury, tylko te miecze faktycznie troche przygasajace, ale oglolnie pozazdroscic umiejetnosci...
ArTooRo Napisano 21 Maj 2005 Autor Napisano 21 Maj 2005 Znowu dzięki!! Po obejrzeniu Epizodu 3 (wreszcie to Lucasowi wyszło - ten film mnie zmiażdżył) to widzę mnóstwo nowych błędów... ehh, może jeszcze go trochę potem pomęczę. DraB - do WIPa z lightstaffem nie mogłem się dostać - martwy link (przynajmniej u mnie).
ZiBi_PL Napisano 21 Maj 2005 Napisano 21 Maj 2005 po obejrzeniu filmu faktycznie jest pare niedociagniec ale i tak model wymiata !!
DraB Napisano 21 Maj 2005 Napisano 21 Maj 2005 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=13079&highlight=lightstaff
-=S3B=- Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Swietna praca!! Mi sie bardzo podoba!! Model i teksturki super!! Pozdrawiam
Jim mee Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 JAAA :O , ale fajnie wyszło . Właśnie skończyłem oglądać wszystkie clone wars z Toonami i jestem zachwycony tą właśnie postacią. Nie chciało by Ci się robiąc scenke z nim zrobić że się wbija koleś tymi pazurami w podłogę.. tak wygląda jakby chodził na " paluszkach" , albo posadzki na renderach są mega twarde ;). Zayo pracka.
ArTooRo Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Napisano 2 Czerwiec 2005 Dzięki za komentarze i opinie! Poprawiłem parę bubli i wrzuciłem do finished http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=10495&page=2&pp=10 W sumie już czas by temat zakończyć. Dzięki za uwagę i czas! Pozdrawiam!
Gedeon Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 Pomimo zakończenia tematu mam jedno pytanie. ArTooRo w czym robiłeś ostrza mieczy?? Wyglądają bardzo realistycznie. JAk mozesz to odpowiedz na forum albo na moim gg. PoZdRoO
ArTooRo Napisano 24 Październik 2005 Autor Napisano 24 Październik 2005 Jestem zaskoczony, że ktoś to wygrzebał spod stosu wszystkich tematów :) Jest to najzwyklejszy glow dostępny w wybranym narzędziu 3d, czy to 3D Max, czy Lightwave... nie ma znaczenia. Należy pamiętać by dać materiałowi pręta maxymalną iluminację własną. Osobiście uważam jednak, że lepiej skorzystać z Photoshopa - mi się nie chciało, przez co efekt pozostawia wiele do życzenia :)
Rekomendowane odpowiedzi