Napisano 1 Maj 200519 l Witam wszytskich na forum. Planuję zrobić wizualizację biura. Mam już zrobiona lampkę na biurko widoczną poniżej: P.S. Jestem poczatkujący :)
Napisano 1 Maj 200519 l Zrob najpierw pomieszczenie, bo zabierasz sie troche za to biuro od **** strony. :) Ale lampka ladna. :D pozdrawiam
Napisano 1 Maj 200519 l jak mówił ra najpierw ściany potem dopiero wystrój od ogółu do szczegółu powodzenia
Napisano 1 Maj 200519 l ogromne to. czemu cien na tylnej scianie jest wklesly? ladna lampka, szkoda ze bez kabla.
Napisano 2 Maj 200519 l Cień nie jest wklęsły tylko spot się skończył. Ja mam pytanie czemu podłoga jest dwukolorowa?
Napisano 3 Maj 200519 l Zorobiłem update tych randerów. Teraz jest lepiej moim zdaniem. Podłogę specjalnie zrobiłem w dwóch kolorach, czemu nie wiem ale mi się podoba :) Mam już gotowe krzesło: Moje pytanie jak uzyskań materiał skóry?? A może w tym wypadku muszę posłużyć się teksturą??
Napisano 4 Maj 200519 l Mi sie wydaje ze to krzesło ma za cienkie te odnogi na samym dole.(pod ciezarem moga sie złamac)
Napisano 5 Maj 200519 l krzeslo, fatalne :( , poszukaj pracek w dziale architektura,,,,samo "gapienie sie" juz zmieni twoje podejscie do sprawy > zobaczysz jak "to" sie robi. podro.
Napisano 5 Maj 200519 l www.architonic.com wybierz sobie jakies fotele i biurka ... nie projektuj sam co ciezko ci to wychodzi ...