Gość bl0ndynek Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 Witam wszytskich na forum. Planuję zrobić wizualizację biura. Mam już zrobiona lampkę na biurko widoczną poniżej: P.S. Jestem poczatkujący :)
RA Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 Zrob najpierw pomieszczenie, bo zabierasz sie troche za to biuro od **** strony. :) Ale lampka ladna. :D pozdrawiam
Marvey Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 jak mówił ra najpierw ściany potem dopiero wystrój od ogółu do szczegółu powodzenia
Ania Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 ogromne to. czemu cien na tylnej scianie jest wklesly? ladna lampka, szkoda ze bez kabla.
MohSETH Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 Ania C -->> Bo pewnie kamera jest spherical bo chyba nie fish eye:)
Bacry Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 Cień nie jest wklęsły tylko spot się skończył. Ja mam pytanie czemu podłoga jest dwukolorowa?
Gość bl0ndynek Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 Zorobiłem update tych randerów. Teraz jest lepiej moim zdaniem. Podłogę specjalnie zrobiłem w dwóch kolorach, czemu nie wiem ale mi się podoba :) Mam już gotowe krzesło: Moje pytanie jak uzyskań materiał skóry?? A może w tym wypadku muszę posłużyć się teksturą??
siwy Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Na podłodze jest różnica poziomów? chcesz swoich biurowców pozabijać?
hcpiter Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Mi sie wydaje ze to krzesło ma za cienkie te odnogi na samym dole.(pod ciezarem moga sie złamac)
Bacry Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Kolega podmienił wcześniejsze rendery. Inaczej to wówczas wyglądało.
kurt_hectic Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 krzeslo, fatalne :( , poszukaj pracek w dziale architektura,,,,samo "gapienie sie" juz zmieni twoje podejscie do sprawy > zobaczysz jak "to" sie robi. podro.
Marcin Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 www.architonic.com wybierz sobie jakies fotele i biurka ... nie projektuj sam co ciezko ci to wychodzi ...
Rekomendowane odpowiedzi