Posted May 1, 200520 yr Witam wszytskich na forum. Planuję zrobić wizualizację biura. Mam już zrobiona lampkę na biurko widoczną poniżej: P.S. Jestem poczatkujący :)
May 1, 200520 yr Zrob najpierw pomieszczenie, bo zabierasz sie troche za to biuro od **** strony. :) Ale lampka ladna. :D pozdrawiam
May 1, 200520 yr ogromne to. czemu cien na tylnej scianie jest wklesly? ladna lampka, szkoda ze bez kabla.
May 2, 200520 yr Cień nie jest wklęsły tylko spot się skończył. Ja mam pytanie czemu podłoga jest dwukolorowa?
May 3, 200520 yr Zorobiłem update tych randerów. Teraz jest lepiej moim zdaniem. Podłogę specjalnie zrobiłem w dwóch kolorach, czemu nie wiem ale mi się podoba :) Mam już gotowe krzesło: Moje pytanie jak uzyskań materiał skóry?? A może w tym wypadku muszę posłużyć się teksturą??
May 4, 200520 yr Mi sie wydaje ze to krzesło ma za cienkie te odnogi na samym dole.(pod ciezarem moga sie złamac)
May 5, 200520 yr krzeslo, fatalne :( , poszukaj pracek w dziale architektura,,,,samo "gapienie sie" juz zmieni twoje podejscie do sprawy > zobaczysz jak "to" sie robi. podro.
May 5, 200520 yr www.architonic.com wybierz sobie jakies fotele i biurka ... nie projektuj sam co ciezko ci to wychodzi ...