Napisano 1 Maj 200519 l Przede wszystkim witam wszystkich jako że to mój pierwszy post na forum ! :D Pracuję właśnie nad modelem Mitsubishi Lancera Evo VIII. Jest to mój pierwszy high-poly model i jak na razie nie zrobiłem go dużo. Mimo to jest już co pokazać a opinie i sugestie zawsze się przydadzą :] Jak wam się podoba ?
Napisano 1 Maj 200519 l witamy na forum ;) ja tez robie lancera :P model nawet fajny ale render kiepski, popracuj nas swiatlem i materialami, pozdro ;)
Napisano 1 Maj 200519 l witamy na forum ;) ja tez robie lancera :P model nawet fajny ale render kiepski, popracuj nas swiatlem i materialami, pozdro ;) ..........j/w............
Napisano 1 Maj 200519 l No i zeby zobaczyc poprawnosc wykonania poprosimy o siateczke... i render bez lakieru:P Witam Cie:)
Napisano 1 Maj 200519 l chveti nie wiedziałem że robisz lancera;) a ja to samo co oni ale bez kawałka o robieniu lancera
Napisano 1 Maj 200519 l Kronos -> zmień temat na zgodny z regulaminem i zapoznaj się z nim http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
Napisano 1 Maj 200519 l no fakt... ale: TT byly zwykle masakryczne, Nissany takie sobie badz dobre, a Evo'sy sa jak narazie oba bardzo dobre. :) Ciekawe czy to jest jakas prawidlowosc i czy sie sprawdzi w przyszlosci. :D
Napisano 1 Maj 200519 l Jeszcze pare mustangow sie przewinelo ostatnimi czasy:) Model wyglada na poprawny ale jakichs rewelacji nie widze. Pewnie przez materialy i przez to ze to poczatek
Napisano 2 Maj 200519 l Autor model nawet fajny ale render kiepski, popracuj nas swiatlem i materialami Jakieś dokładniejsze zastrzerzenia bo nie za bardzo wiem co zmieniać :] Jeżeli chodzi o materiały to ciągle szukam dobrych więc jeżeli znacie jakieś dobre tutoriale na ten temat to bardzo się przydadzą... (chociaż wydaje mi się że ten lakier nie jest taki zły :D)
Napisano 2 Maj 200519 l jest dobrze , nadkole ci faluje :P btw na smcars takie samoe evo robi sub-zeus i ma tam pare fotek możesz coś podpatrzeć ;) pokaż siatke felgi. edit: i jak już koniecznie chcesz coś poprawiac to ;)
Napisano 2 Maj 200519 l opona wedlug mnie do wymiany a siatka nawet nawet ale w wielu miejscach nie zrozumiana za gesta nie potrzebnie tak duzo edgow dajesz :) przez to jest ciezej zapanowac nad gladkoscia pozdro
Napisano 2 Maj 200519 l Autor No cóż myślę że felga nie jest za bardzo przekomplikowana ma 2884 face'y natomiast opona jest bo ma aż 6479 ... No ale i tak myślę że będę robił i oponę, i felgę od początku bo mam do nich sporo zastrzeżeń (m.in. to że felga jest jakaś taka chuda :D). Dodatkowo czytając komentarze dochodzę do wniosku że prawie wszystko jest do zrobienia od początku co troche obniża moje morale :] No cóż zabieram się do pracy :D