Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Przede wszystkim witam wszystkich jako że to mój pierwszy post na forum ! :D

Pracuję właśnie nad modelem Mitsubishi Lancera Evo VIII. Jest to mój pierwszy high-poly model i jak na razie nie zrobiłem go dużo. Mimo to jest już co pokazać a opinie i sugestie zawsze się przydadzą :] Jak wam się podoba ?

WIP17-mat.jpg

preview5.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witamy na forum ;) ja tez robie lancera :P

model nawet fajny ale render kiepski, popracuj nas swiatlem i materialami, pozdro ;)

Napisano
witamy na forum ;) ja tez robie lancera :P

model nawet fajny ale render kiepski, popracuj nas swiatlem i materialami, pozdro ;)

..........j/w............

Napisano

No i zeby zobaczyc poprawnosc wykonania poprosimy o siateczke... i render bez lakieru:P

Witam Cie:)

Napisano

Witam na forum!

Siateczka niech bedzie zamiast vodeczki. :D Na powitanie.

Napisano

no fakt... ale: TT byly zwykle masakryczne, Nissany takie sobie badz dobre, a Evo'sy sa jak narazie oba bardzo dobre. :) Ciekawe czy to jest jakas prawidlowosc i czy sie sprawdzi w przyszlosci. :D

Napisano

Jeszcze pare mustangow sie przewinelo ostatnimi czasy:)

Model wyglada na poprawny ale jakichs rewelacji nie widze. Pewnie przez materialy i przez to ze to poczatek

Napisano
  • Autor
model nawet fajny ale render kiepski, popracuj nas swiatlem i materialami

Jakieś dokładniejsze zastrzerzenia bo nie za bardzo wiem co zmieniać :] Jeżeli chodzi o materiały to ciągle szukam dobrych więc jeżeli znacie jakieś dobre tutoriale na ten temat to bardzo się przydadzą...

(chociaż wydaje mi się że ten lakier nie jest taki zły :D)

Napisano

jest dobrze , nadkole ci faluje :P btw na smcars takie samoe evo robi sub-zeus i ma tam pare fotek możesz coś podpatrzeć ;) pokaż siatke felgi.

edit:

i jak już koniecznie chcesz coś poprawiac to ;)

15dp1.jpg

Napisano

opona wedlug mnie do wymiany

a siatka nawet nawet ale w wielu miejscach nie zrozumiana za gesta nie potrzebnie tak duzo edgow dajesz :) przez to jest ciezej zapanowac nad gladkoscia

pozdro

Napisano
  • Autor

No cóż myślę że felga nie jest za bardzo przekomplikowana ma 2884 face'y natomiast opona jest bo ma aż 6479 ...

No ale i tak myślę że będę robił i oponę, i felgę od początku bo mam do nich sporo zastrzeżeń (m.in. to że felga jest jakaś taka chuda :D). Dodatkowo czytając komentarze dochodzę do wniosku że prawie wszystko jest do zrobienia od początku co troche obniża moje morale :]

No cóż zabieram się do pracy :D