Kronos Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Przede wszystkim witam wszystkich jako że to mój pierwszy post na forum ! :D Pracuję właśnie nad modelem Mitsubishi Lancera Evo VIII. Jest to mój pierwszy high-poly model i jak na razie nie zrobiłem go dużo. Mimo to jest już co pokazać a opinie i sugestie zawsze się przydadzą :] Jak wam się podoba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 witamy na forum ;) ja tez robie lancera :P model nawet fajny ale render kiepski, popracuj nas swiatlem i materialami, pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 witamy na forum ;) ja tez robie lancera :P model nawet fajny ale render kiepski, popracuj nas swiatlem i materialami, pozdro ;) ..........j/w............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 No i zeby zobaczyc poprawnosc wykonania poprosimy o siateczke... i render bez lakieru:P Witam Cie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 chveti nie wiedziałem że robisz lancera;) a ja to samo co oni ale bez kawałka o robieniu lancera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Witam na forum! Siateczka niech bedzie zamiast vodeczki. :D Na powitanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Kronos -> zmień temat na zgodny z regulaminem i zapoznaj się z nim http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 po TT przyszedl nissan 350z, a po nissanie evo 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 no fakt... ale: TT byly zwykle masakryczne, Nissany takie sobie badz dobre, a Evo'sy sa jak narazie oba bardzo dobre. :) Ciekawe czy to jest jakas prawidlowosc i czy sie sprawdzi w przyszlosci. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Jeszcze pare mustangow sie przewinelo ostatnimi czasy:) Model wyglada na poprawny ale jakichs rewelacji nie widze. Pewnie przez materialy i przez to ze to poczatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kronos Napisano 2 Maj 2005 Autor Share Napisano 2 Maj 2005 Prosze bardzo : wire i bez materiałów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kronos Napisano 2 Maj 2005 Autor Share Napisano 2 Maj 2005 model nawet fajny ale render kiepski, popracuj nas swiatlem i materialami Jakieś dokładniejsze zastrzerzenia bo nie za bardzo wiem co zmieniać :] Jeżeli chodzi o materiały to ciągle szukam dobrych więc jeżeli znacie jakieś dobre tutoriale na ten temat to bardzo się przydadzą... (chociaż wydaje mi się że ten lakier nie jest taki zły :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 jest dobrze , nadkole ci faluje :P btw na smcars takie samoe evo robi sub-zeus i ma tam pare fotek możesz coś podpatrzeć ;) pokaż siatke felgi. edit: i jak już koniecznie chcesz coś poprawiac to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kronos Napisano 2 Maj 2005 Autor Share Napisano 2 Maj 2005 Siatka felgi + opona gratis :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 opona wedlug mnie do wymiany a siatka nawet nawet ale w wielu miejscach nie zrozumiana za gesta nie potrzebnie tak duzo edgow dajesz :) przez to jest ciezej zapanowac nad gladkoscia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 ja tak z ciekawości spytam... ile face'ów ma felga ? :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kronos Napisano 2 Maj 2005 Autor Share Napisano 2 Maj 2005 No cóż myślę że felga nie jest za bardzo przekomplikowana ma 2884 face'y natomiast opona jest bo ma aż 6479 ... No ale i tak myślę że będę robił i oponę, i felgę od początku bo mam do nich sporo zastrzeżeń (m.in. to że felga jest jakaś taka chuda :D). Dodatkowo czytając komentarze dochodzę do wniosku że prawie wszystko jest do zrobienia od początku co troche obniża moje morale :] No cóż zabieram się do pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi