Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 49
  • Wy艣wietle艅 8,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

ja osobiscie3 jestem juz zadowolony ale wiem ze niktorzy z was lubia super caustik eheheh wiec oto ustawienia

vray nie liczy nam odnowa mapy Caustik tylko bierze ja z pliku mozna sie bawic do woli serczradjusem i miltiplem - bez czekania na rezultat

Napisano
  • Autor

a oto rezultat dla mnie ten caustik jest jesszcze za jasny ale wystarczy obnizyc multiply i w droge gheheh

Napisano

Jakie tu pytanka mie膰 - wszystko jak na d艂oni.

P.S. - sorki 偶e pomi臋dzy si臋 wtr膮ci艂em.

[piwo]

Napisano

szk艂o np szklanka

a widzia艂e艣 w jakim艣 samochodzie 偶eby przednia szyba zniekszta艂ca艂a to co ca ni膮 wida膰 ??

dlatego 1 :]

Napisano

Kilka wspolczynnikow zalamania jest podanych w helpie maxa, szyby nie ma, ale lod ma 1,309, calkiem blisko :)

Napisano

Evermotion :) respect

pozdrawiam [piwo]

PS: Sk膮d wzi膮膰 wi臋cej tutoriali V-Ray\'a?

Napisano
  • Autor

ladniej to wygladalo by jak bys zmniejszyl \"search radius\" 2 lub 3 krotnie

sprobuj i wieszaj kolejne rendery

Napisano

renderowa艂o mi sie cos takiego, ale cos sie zjeb........., puszcze to na noc i jutro zamieszcze powinno fajnie wygl膮da膰...

Napisano

Szyba samochodu ma chyba jednak wi臋kszy wsp贸艂czynnik, ale poniewa偶 obie powierzchnie s膮 do siebie r贸wnoleg艂e to daletego nic si臋 nie zakrzywia:D

Pozdrawiam Bacry

Napisano

w艂a艣nie sobie tak czytam o tym szkle v vrayu i ... poza tym jestem baaardzo pocz膮tkuj膮cy w vray\'u.... i zanim w og贸le skapowa艂em jak robi膰 szk艂o (tutki ze strony www.vrayinfo.com ) to znalaz艂em tam -co prawda wersje beta- materia艂贸w do vraya m in \"szk艂o\" ... zamiast si臋 bawi膰 z parametrami vraymtl, od razu s膮 艂adne efekty... tak jak z dedykowanymi materia艂ami w brazilu.... nie lepiej tak \"robi膰\" szk艂o - w ko艅cu ka偶dy jest leniwy ;)

Napisano

A u mnie nie wida膰 tegotutka...

A tak przy okazji witam wszystkich :)

Napisano

Dlaczego nie wy艣wietlaj膮 si臋, 偶adne pliki... U mnie nic nie wida膰. Ram gdzie powinny by膰 renderingi nic nie ma.

Napisano

To znaczy, 偶e zosta艂y usuni臋te przez moderator贸w, czy jak, czy usuni臋to je z serwera? Ju偶 sam nie wiem :/

Napisano

przedostatni upadek serwera spowodowal utrate wszystkich zalacznikow w bazie forum. pliki graficzne ktore byly publikowane w ten sposob przedpadly.

na przyszlosc radzilbym sie zorientowac w sytuacji a nie wpadac w histerie.

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci