zvirek Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 moja druga wieksza pracka w lightwavie, w wolnym czasie....
arev Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 kadr chyba troszke nietaki... malo widac. chyba w paru miejscach AA kuleje, a poza ym bardzo przyjemne :) edit: sorki :D:D:D nie zaladowal mi sie drugi obrazek, jest super :)
ZiBi_PL Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 mi tez sie bardzo podoba ale mam pewne zastrzezenie - czy to jest motyl cyborg ? bo ja niewidzialem motyla ktory ma cialko i skrzydelka ktore sie tak blyszcza :-) Z tego co wiem (i widzialem) to motylek ma skrzydelka pokryte pylkiem. No ale z drugiej strony efekt wyszedl ci super :D pozdrawiam !!
JohnZi Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 motylem jestem... no ja odczuwam pozytywne wibracje, tylko nie wiem czy motyle maja az tak plaskie skrzydla
Gość raider03 Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 ciekawa praca pierwszy obraz daje pozytywne skojarzenia podoba mi sie
Wielka_Siostra Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 Super:-) Byłoby już całkiem fajnie, gdyby motylki kontrastowały kolorystycznie z kwiatami. Teraz się trochę zlewają. Pzdr
Marvey Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 zajefajne naprawde na pewno to nie jest naturalne ale super wygląda ach ten cukierkowy świat... :)
kurt_hectic Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 jak widze taka grafe, to mi sie z www we flashu kojazy, ogolnie moglo by byc lepiej > bardziej dopracowane, ale nie jest zle,
Vorek Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 szkoda że tak poprzepalane i z tłem na drugim obrazku coś nie wyszło bo całkiem przyjemnie się ogląda
sith_LORD Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 pomijając wszystko inne.. za plastikowo.. brak pomysłu na oswietlenie..
Gość raminez Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 drugi render jest niecieawy ale pierwszy ...ekstra sprawa podoba mi sie pomysl ...rewelacja..pzdro
Rekomendowane odpowiedzi