GRiPi Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Napisano 4 Sierpień 2005 napis robilem z poly, pod ms'a :P. wiem ze mam rendery beznadziejne, musze popracowac.
GRiPi Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Napisano 6 Sierpień 2005 dobra, dalem sobie spokoj z finalem i wrocilem do moze starego i prostego, ale przynajmniej w miare szybkiego vraya 1.09. troche poprzegladalem zdjec z prawdziwego studio i oto co wyszlo. mam nadzieje ze jest lepiej :)
miwt Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 zdecydowanie lepiej wby wygladało gdyby z lewej strony bylo tak ciemnojak po srodku...ale nei wiem jak to zrobic i ty pewnie naarzie tez....wiec moge zyczyc tylko powodzeniw a dalszych renderkach...poki co jest wmiare...ale straszni emało kontrastow jest i wyglada troche monotonnie:p pozdro
Hindus Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 enviroment czarny , na plane'ie na dole jakis radial gradient ciemny na zewnątrz jasny w środku - to co przedstawiłęs to lipa totalna jesli idzie o render :P ujęcie jest jak najbardziej na + ale to studio ....brrrr :/
GRiPi Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Napisano 6 Sierpień 2005 hmm hindus: nie :P tu jest wymodelowany softbox, oswietlony swiatlami fotometrycznymi, ktore padaja na studio(woz jest oswietlony tylko swiatlem indirectowym). miwt: zeby tam bylo ciemno wystarczy wylaczyc 1 swiatlo, ale imho tak jest lepiej :P
Hindus Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 przecież widze że to box - to co napisałem to masz zrobić :P studio skopanie wyszło :P modeli lepszy.
Batou Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 A mi się bardzo podoba. Nie mówię tego żeby zrobić na złość miłośnikom fotorealizmu, poprostu bardzo porzyjemnie się ogląda ten render.
ReflectVision Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 mam idealnie takie same odczucia co do tego modelu jak Batou... niby nierealistycznie a miło dla oka :)
hkropinski Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 fajnie, mnie się podoba, kolory dają klimacik
Bielo^ Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 bardzo, bardzo ladnie! ciekaw jestem jak zrobiłeś materiał na wóz i na felgi ... bardzo, bardzo mi się podobają!
GRiPi Napisano 3 Listopad 2007 Autor Napisano 3 Listopad 2007 hehe, przyzylem niezlego zonka, przeciez ten temat umarl smiercia naturalna 2 lata temu! a co do materialow to raczej standart, fallof z odpowiednim iorem w reflekcie i tyle. duzo wazniejsze jest oswietlenie i przewidzenie co i jak bedzie sie odbijac.
Rekomendowane odpowiedzi