Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

napis robilem z poly, pod ms'a :P. wiem ze mam rendery beznadziejne, musze popracowac.

• Odpowiedzi 112
  • Wyświetleń 16k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dobra, dalem sobie spokoj z finalem i wrocilem do moze starego i prostego, ale przynajmniej w miare szybkiego vraya 1.09. troche poprzegladalem zdjec z prawdziwego studio i oto co wyszlo. mam nadzieje ze jest lepiej :)

murcielagowald7wc.jpg

Napisano

zdecydowanie lepiej wby wygladało gdyby z lewej strony bylo tak ciemnojak po srodku...ale nei wiem jak to zrobic i ty pewnie naarzie tez....wiec moge zyczyc tylko powodzeniw a dalszych renderkach...poki co jest wmiare...ale straszni emało kontrastow jest i wyglada troche monotonnie:p pozdro

Napisano

enviroment czarny , na plane'ie na dole jakis radial gradient ciemny na zewnątrz jasny w środku - to co przedstawiłęs to lipa totalna jesli idzie o render :P ujęcie jest jak najbardziej na + ale to studio ....brrrr :/

Napisano
  • Autor

hmm hindus: nie :P tu jest wymodelowany softbox, oswietlony swiatlami fotometrycznymi, ktore padaja na studio(woz jest oswietlony tylko swiatlem indirectowym). miwt: zeby tam bylo ciemno wystarczy wylaczyc 1 swiatlo, ale imho tak jest lepiej :P

Napisano

przecież widze że to box - to co napisałem to masz zrobić :P studio skopanie wyszło :P modeli lepszy.

Napisano

A mi się bardzo podoba. Nie mówię tego żeby zrobić na złość miłośnikom fotorealizmu, poprostu bardzo porzyjemnie się ogląda ten render.

Napisano

bardzo, bardzo ladnie! ciekaw jestem jak zrobiłeś materiał na wóz i na felgi ... bardzo, bardzo mi się podobają!

Napisano
  • Autor

hehe, przyzylem niezlego zonka, przeciez ten temat umarl smiercia naturalna 2 lata temu!

a co do materialow to raczej standart, fallof z odpowiednim iorem w reflekcie i tyle. duzo wazniejsze jest oswietlenie i przewidzenie co i jak bedzie sie odbijac.