Napisano 4 Sierpień 200519 l Autor napis robilem z poly, pod ms'a :P. wiem ze mam rendery beznadziejne, musze popracowac.
Napisano 6 Sierpień 200519 l Autor dobra, dalem sobie spokoj z finalem i wrocilem do moze starego i prostego, ale przynajmniej w miare szybkiego vraya 1.09. troche poprzegladalem zdjec z prawdziwego studio i oto co wyszlo. mam nadzieje ze jest lepiej :)
Napisano 6 Sierpień 200519 l zdecydowanie lepiej wby wygladało gdyby z lewej strony bylo tak ciemnojak po srodku...ale nei wiem jak to zrobic i ty pewnie naarzie tez....wiec moge zyczyc tylko powodzeniw a dalszych renderkach...poki co jest wmiare...ale straszni emało kontrastow jest i wyglada troche monotonnie:p pozdro
Napisano 6 Sierpień 200519 l enviroment czarny , na plane'ie na dole jakis radial gradient ciemny na zewnątrz jasny w środku - to co przedstawiłęs to lipa totalna jesli idzie o render :P ujęcie jest jak najbardziej na + ale to studio ....brrrr :/
Napisano 6 Sierpień 200519 l Autor hmm hindus: nie :P tu jest wymodelowany softbox, oswietlony swiatlami fotometrycznymi, ktore padaja na studio(woz jest oswietlony tylko swiatlem indirectowym). miwt: zeby tam bylo ciemno wystarczy wylaczyc 1 swiatlo, ale imho tak jest lepiej :P
Napisano 6 Sierpień 200519 l przecież widze że to box - to co napisałem to masz zrobić :P studio skopanie wyszło :P modeli lepszy.
Napisano 6 Sierpień 200519 l A mi się bardzo podoba. Nie mówię tego żeby zrobić na złość miłośnikom fotorealizmu, poprostu bardzo porzyjemnie się ogląda ten render.
Napisano 6 Sierpień 200519 l mam idealnie takie same odczucia co do tego modelu jak Batou... niby nierealistycznie a miło dla oka :)
Napisano 2 Listopad 200717 l bardzo, bardzo ladnie! ciekaw jestem jak zrobiłeś materiał na wóz i na felgi ... bardzo, bardzo mi się podobają!
Napisano 3 Listopad 200717 l Autor hehe, przyzylem niezlego zonka, przeciez ten temat umarl smiercia naturalna 2 lata temu! a co do materialow to raczej standart, fallof z odpowiednim iorem w reflekcie i tyle. duzo wazniejsze jest oswietlenie i przewidzenie co i jak bedzie sie odbijac.