Napisano 6 Maj 200519 l Mój najnowszy model :). Warto zauważyć, że wykonanie zajęło mi tylko 19 dni, co, jak na mnie jest rekordowo krótkim czasem :). Robione na 3dsmax 4.2, rendering Brazilem, ok 150 tys poly.
Napisano 6 Maj 200519 l zwaliłeś ten render z tyłu (z przodu całkiem całkiem) okropnie na nim wygląda wlew paliwa i tylny słupek ---EDIT--- nie przesadzaj te 150k poly nie wygląda aż tak strasznie (poza tym co wyżej napisałem)
Napisano 6 Maj 200519 l Render skopany. Jak to sie dzieje ze tlo i podloze sa biale a samochod jest ciemny ? Jak na moj gust powinien wygladac tak jak na moim zalaczonym obrazku, jezeli sobie zyczysz to usune :) Wlaczyles wogole skylighta ? A co do modelu to kupa poprawiania, sam musisz wylapac te bledy bo jest ich za duzo, ja bym jeszcze nie umieszczal w skonczonych.
Napisano 6 Maj 200519 l no troche duzo tych bledow Baton a to co zamiesciles to tez nieciekawie wyglada
Napisano 7 Maj 200519 l Autor Po pierwsze podłoże nie jest takie wpełni białe, tak samo jak lakier, który jest specjalnie trochę ciemniejszy. Co do błędów to niektóre pewnie są wynikiem niedopatrzeń spowodowanych modelowaniem w pośpiechu. Nie miałem dużo czasu, teraz z resztą też nie mam więc nie przewiduję poprawek. Dzięki za komentarze :)
Napisano 7 Maj 200519 l a ja poprosze o siateczke :D i o pokazanie wnetrza nie wsydz sie go;) i mam pytanie model robiony 19 dni czy krocej?? rowki wygladaj zle sztucznie jak by byly malowane:) dla mnie caly tyl do wymiany i niektore rowki sa krzywo ulozone:D ale moze byc pozdro
Napisano 8 Maj 200519 l Autor Proszę bardzo siatka. A wnętrza nie ma co pokazywać bo to pare boxów jest :]. Tak dokładniej to robiłemn w przeciągu równo 3 tygodni, przez 19 dni.
Napisano 8 Maj 200519 l no jakby to powiedziec sporo bledow jest :), siatka jest gesta i dziwna np tylni slupek, albo drzwi(po co tam tyle poly skoro tam prosto jest??). na tyle jakies dziury sa(to mialy byc rowki??), laczenie drzwi z dachem tez kuleje, ogolnie wydaje sie ze nie ma grubosci blachy :/ pracuj, pracuj, mam nadzieje ze nastepny model bedzie lepszy :)
Napisano 8 Maj 200519 l a ja wiem z jakiego tutka kozystales sssss :) , tez z 3dtotal , od post prod.
Napisano 8 Maj 200519 l Autor a ja wiem z jakiego tutka kozystales sssss :) , tez z 3dtotal , od post prod. Ha! A właśnie, że nie, nie korzystalem z żadnych tutków :)
Napisano 23 Maj 200519 l Mi sie tam podoba widac ze zaczynasz robic autka i niema co tu sie porównywac do bzyka czy kome czy kogs innego bo oni wyrobili renome i mamy sie stowac. Tj. przedmówcy mówili bledów sporo ale do gierki typu NFS4 to git by był :) Tak dalej :) Polecam filmy edukacyjne na http://www.3d-palace.com jesli jeszcze tych tutków nie masz. Robi kolo Concept Car i Audi A3 polecam bo niezle wyszły :) -> które to z kolei auto twojej produkcji ??? Ps. Az tyle to auto robiles??
Napisano 23 Maj 200519 l Autor To jest trzeci, a co do czasu w jakim to robiłem to cóż - mając tak mało czasu w ogóle na modelowanie i generlanie niezbyt dobre tempo pracy to i tak szybko się z tym uwinąłem.