Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poniżej przedstawiam mój nowy skończony model. Kilka słów o samym modelu:

czas wykonania: 4 - 5 dni

ilość poly: 120 tys.

render: vray

soft: 3ds max 6 + photoshop

finishzteksturami4da.th.jpg

finishbeztextur9uf.th.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak się przyjrzycie to nietrudno dostrzeć wiele bugów wynikających z braku czasu :). Jednak musiałem skończyć model do dzisiaj i skończyłem :).

Napisano

model jest Swietny ale textury mi sie nie nie podobaja:]...materialy jakies takie zabardzo matowe...ale nie wiem sam na zywo widzialem ten telefon tylko raz......

Napisano

+model

+/- przyciski - za bardzo oble na krawedziach no i za nisko 'wlozone' w obudowe [minimalnie],

+/- materialy - popracuj nad nimi :)

+4/6 :>

Pzdr

Napisano

model fajny dosyć ale te boczne przyciski za mocno wystają myśle - te co sie siłe głosu reguluje nimi, i tak jak lt.knysha pisze - te pzyciski za głęboko siedzą, ode mnie to tylko tyle że mógłbyś materiały popieścić ;)

Napisano

Podoba mi sie :) Tylko popre poprzedników materialy jakies nie teges. Kurcze jak wy robicie te owalne ksztalty przecierz to sie nie da tak :(

Napisano

Nie znam samego telefonu (używam starej cegły siemensa sprzed 5 lat) ale obrazek wygląda na tyle realistycznie że bez bliższego przypatrzenia się miałbym problemy z powiedzeniem czy to nie fotka.

Napisano

A tak wspomne o pewnym fakcie. Gdy pokazałem ten telefon postronnemu odbiorcy niemającemu kontaktu z komputerem, to dostałem opinie "ładka fotka" :). Jednak każdy chyba widzi dużą niestaranność przy wykonaniu materiału :). Postaram sie to poprawić w moim kolejnym modelu.

dzienx za wszystkie komenty.

Napisano

Nie bardzi cie zkapowalem RA jak to modelowac z plejna? :) A jak mam mniej scainek to wlasnie z MS-a strzaszny chlam wychodzi

Napisano

Hmm ok kiedys sproboje, ale juz poza tematem oceny pracy :) Mam szescian i chce z niego srobic chamfer szescian jak? :) (chodzi mi o lekkie zaokrąglenie krawedzi)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności