AGmakonts Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 trochu chyba napewno chociaż chętnie bym to autko zobaczył w przyciemnianych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Pelen szacunek... Kurcze ten lakier mnie intryguje. Pewnie piekno tkwi w prostocie. Coz, wszystko w zasiegu reki - testowac i testowac pozostaje. To jest zblizone do lakieru suurlanda, tak? Chyba tak gdzies przeczytalem... Poprawcie mnie jesli sie myle. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 po prostu szczena opada. nie widzialem lepszych modeli od twoich. RE5PECT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 o kura masa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2005 wiec tak tylnie szyby bedą chyba minimalnie bardziej przyciemnione od przednich czyli tak jak chyba powinno byc i musze pomyslec jak zrobic ogrzewanie tylnej szyby niby wiem ale jeszcze nie jestem pewien czy to wyjdzie :) i to bedą jedyne tekstury moze dokladniej maski jedynie jeszcze na oponach i na feldze gdzie bedzie znaczek reszta to czyste shadery klosze tez bo te biale swiatlo to poprostu oddzielny element... RA-> teraz prosty wczesniej wydawal mi sie nie do powtorzenia :) i dzieki jeszcze raz za pozytywne opinie. PS. no Loozack miales racje jak go zobaczylem w normalnych kolorach to prawie padlem z wrazenia :D to bylo rozowe :D:D:D A to to co ja widze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Sans - no i nei zapomnijmy że to wszystko w roździelczości 800x600 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 bzyku -> 1) zapodasz screena z początkowym krzywymi ? 2) czym robiłeś fotki ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 hindus nie wyglupiaj sie nooo ;p lampy to tekstura prawda? no skoro modelowal je od srodka to raczej nie :) bardzo fajnie wyszly detale, rura wydechowa, znaczki, swiatla, bardzo smakowicie to wszystko wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 no no kome niewkurzaj ucha ;) chciałem sie przyjrzeć co do słupków :P zabieraj komputer i wracaj bo juz nudą wieje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 nna dniach go odzyskam ale inernet gdzies za 2 tyg dopiero wiec narazie sie pozegnamy ale w domku bede cos skladac a dokladniej >> evo pszepraszam za ot :D :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Bzyku --> Wiem że modelowałeś ale myślałem że narazie dałeś teksture bo takie to wrażenie sprawiało:) kome--> Będe tęsknić;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 14 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Christian-> juz wiesz 1024 jest tylko jedno ale ... :) hindus->1.ja jeszcze mam to sproboje pokazac bo juz jakis czas temu odchudzalem plik i juz nie pamietam co kasowalem, a 2 no jak myslisz szkoro nie zrzut ekranu to pewnie tylko aparatem :D kome-> dzieki. AGmakonts-> jak bym umial robic taką testurke lamp to pewnie bym robil tylko modele lowpoly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 szakunec Bzyku, szakunec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Wyczesane autko (samochody z kraju kwitnacej wisni rulez) i wyczesany modeling (dlaczego mnie te nurbsy tak odstraszaja ??:) ...chyba pobawie sie Solid Edge'em. Czekam na reszte furki i az bierze mnie chec zeby Nissanka Silvie skonczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 M@Ti->tnx eco-> co tam moze odstraszac ?? :) zeby nie bylo ze sie obijam to dzisiaj usiadlem i zrobilem oponke bieznik oczywiscie displ.... costam costam ;) czyli teksturka mam nadzieje ze nie skonczy sie to tak samo jak w megance ze nawet rendering nie ruszy hym a wiec TOYO PROXES CF1 jeszcze tylko side oponki mam do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Swietne. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2005 teraz dalej sidewall juz jest moze dodam jakies napisy jak mnie cos najdzie teraz musze konczyc model czyli wnetrze bo sie za dlugo obijalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Jak zawsze pełna klasa jak zawsze tylko jakoś dziwnie ta opona odbija tą hdri, troche zbyt wyrażnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Wysoki poziom modelowania to tradycja u Ciebie, Bzyku :P I pomyśleć, że to robione w Rhino... :P Poprostu full wypas! ;] pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 hehe w jak znasz rhino to latwiej jest zrobic gladkie powierzchnie itp. niz w maxie ale najpierw trza sie go nauczyc a nie jest to latwe (probowalem) chyba trza sie urodzic i miec we kri te nurbs'y :D congratulation BZYKU!! mam do ciebie pare pytan: -jaka masz wersje vray'a?? -podzielilbys sie ustawieniami materialu opony??.....wiedzialem ze nie:(:(?? modelik super wszystko super ogolnie super..... a ten lakier pink coraz bardziej mi sie podoba (chodzi o kolor) ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2005 nielot hym jak by to powiedziec chciec sie nauczyc probowanie raczej nie wystarcza :) dobra a teraz na twoje pytania cos tam powiem wiec jaki Vray a taki jak 1.09 i jakies tam literki ale najnowsza zanim zaczeli meczyc sie z 1.5 materila opony no tu raczej tajemniec by nie bylo bo to najprostszy material jaki moze byc a wiec : kolor. prawie czarny v7 czyli RGB 777 moze byc 666 pewnie i tak nie bedzie duzej roznicy :D glossy 0.5 czasami 0.45 no zaleznie jaki mam humor ;) odbicia ok V50 szary oczywiscie choc musze sie tu zastanawoc na lekkim frenselem ale to troche pozniej pomecze :).. rozwowy byl przypadkiem i niech tak zostanie :D a zapomnialem zrobilem sobie test acura + felgi x 2 i opony tez x 2 ale jeszcze musze popracowac na jakosc czas bo narazie wyszedl tylko czas gorzej z jakoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Nie no już na tym etapie miód już się boje myśleć jaki będzie finał pewnie dostaniesz banan za zdjęć pokazywanie;) ale pamietaj o innym shaderku na zderzakach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Bzyku - *machnal reka* A daj ty juz spokuj ;). Musisz nas dolowac takimi swietnymi modelami ;)? Imo znowu Golden Gallery :P. Pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 ale pamietaj o innym shaderku na zderzakach. a to czemu :] ? btw fjnie sie prezentuje z felgami ;) ale popieśc jeszcz lakier :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Ja normalnie wymiękam... Wypas taki, że aż dostaje palpitacji i wogóle ;) A zrobisz go troszkę obniżonego?? ;) Dla mnie modelik COOL! Bo ja nie wiem jak to inaczej powiedziec - brak słów... Gratulacje MISTRZU!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 hindus - mimo podobnych lakierów użytych do tych dwuch rzeczy zderzak jest wykonnany z innego materiału i troszczeczke inaczej odbija światło, minimalnie ale inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2005 AGmakonts- glupoty gadasz co ma material na ktorym sie kladzie lakier do samego lakieru ?? tymbardziej jak sie kladzie na podklad i to przy plastiku nawet dosc gruba warstwe wiec nie moze nawet minimalnie inaczej. no chyba ze tak jest w cinenkusie czy innym fiatowskim badziewiu z dolnej pulki ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 hmm wydaje mi sie ze oswietlenie troche nieodpowiednie do wyeksponowania modelu, myle sie czy bridgem oswietlasz? jak tak to chyba lepiej pomysl o czyms innym modele przepiekne materialy tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 No paanie :) Bzyku-co to za foty tu umieszczasz ?? HEHE ladnie to idzie- gladziutkie i czysciutkie, po prostu rewelacja...a mnie od nurbsow odstaraszaja nurbsy :P hehe -ale postanowilem ze jak bede mial za jakis czas wiecej czasu to wtenczas sie wezme i chwyce za te krzywe i wyprostuje sobie o nich pojecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szenszi Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Naprawde świetna bryka czekam na więcej czy ja kiedyś coś takiego zrobie hmmmmmm raczej nie :-) Pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 wszystko fajnie i elegancko, tylko te opony lepiej wygladaly jak dales rendera samej opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 podpisuje się pod wszystkimi pochwałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi