Ser Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 Witam, Z renderem szło mi gorzej, niż z modelem, czyli jak zwykle :D. Zapraszam do konstruktywnej krytyki.
tweety Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 aparat SUPER :D jedyne do czego się przyczepię to listki w stopce lampy błyskowej: wydają się byc troszeczkę za wysoko
arev Napisano 25 Maj 2005 Napisano 25 Maj 2005 baaardzo ladnie :) tylko aa podupada troche w niektorych miejscach obudowy, ale prawie tego nie widac. pozdrawiam
skyinthesea Napisano 29 Maj 2005 Napisano 29 Maj 2005 gosu :) ciekawe kiedy ja osiagne taki lvl ^^?? Pozdro
Ser Napisano 30 Maj 2005 Autor Napisano 30 Maj 2005 Drab: -> materiał soczewki to "raytrace" w slot specular color ma wrzucony map- gradient z kolorem takim jak widać od cimnego do jasnego fioletu. hindus: -> z twoich ust to prwadziwy komplement ;)
GRiPi Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 sam mam taki aparat i zdaje mi sie ze proporcje niezbyt sie zgadzaja, jakos dziwnie waski i wysoki... poza tym plaski platyk na obudowie i ogolnie materialy niepodobne do oryginalu.... ale model jest bardzo dobry :P
Tomson Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 historyczny aparat chodziarz jeszcze używany :D Na samą myśl że miałbym takim sprzętem robić jeszcze zdjęcia lekko mnie paraliżuje... Jeśli chodzi o pracę –wygląda jak zdjęcie więc super dobra robota
Bilay Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 To i ja nie będe oryginalny. Też mam taki aparat :P Model bomba. Well done
Ser Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Napisano 6 Czerwiec 2005 GRiPi -> może pomyliłeś aparaty ;) . proporcje modelu muszą się zgadzać, rzeżbiłem go z suwmiarką :D, perspektywa czasami lubi płatać figle.
Rekomendowane odpowiedzi