Napisano 30 Czerwiec 200321 l Autor no dobra co ja teraz mam robić?? Ma ktoś jakis pomysł?? Konkretny plan znaczy się?? Elo...scenarzyści??
Napisano 30 Czerwiec 200321 l hehe, nasz 1 z 2 grafikow 2d nie ma co robic :D. Proponuje zajac si teksturami :P. Tawerna musi chyba byc oteksturowana :).
Napisano 30 Czerwiec 200321 l witam, ja niestety na razie ze strona musze spasowac...mam pelno roboty przy grze...:-/ sory... pozdr
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Autor heh...no to dalej nie mam co robić :) \"and what a wonderful world...\" :D:D:D
Napisano 30 Czerwiec 200321 l no to rób rzeczywiscie texturki do tawerny, najlepiej zrob sciany, takie odrapane, potem texturki na szyby, tez cholernie brudne itp, podloga jakas urozmaicona z dechami spruchnialymi :)
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Phantom rób grafę na stronę :-) A jeżeli chodzi o wygląd tawerny to przypominam http://www.felav.republika.pl/zad.htm
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Autor no właśnie Pablo przekazuje mi tą robotę...znaczy się próbujemy się dogadać :] pozdro...
Napisano 30 Czerwiec 200321 l I oto chodzi trzeba odciążyć biednego Pabla :-) Jak skończysz to daj znać ja się zajmę stroną dalej. ps. muszę sobie przypomniejć jak się strony robi :D
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Originally posted by RadX Pablo i Phantom będą następujące działu: autorzy fabula galeria nowowści Pliki GoD ->Terminy ->Regulamin ->Inne (dla twórców) do tego jeszczę będzię: forum i czym są Kryształy Lorien
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Autor no dobra...to się zabieram :) uprzedzam że nie wiem kiedy skończe...;)
Napisano 30 Czerwiec 200321 l a kto robi textury???????????????????????????????????????????????????????????
Napisano 1 Lipiec 200321 l Autor .:www:. co o tym myślicie?? troche prosty jest top...ale to narazie prowizorka... może być schemat taki jak tutaj jest...czy chcecie jakiś autorski popis :P pozdro...
Napisano 1 Lipiec 200321 l Zaraz padnę!!!!!!!! :D:D:D:D:D Phantom wciąż mnie zadziwiasz!!!![spox][spox][spox] [piwo][piwo][piwo][piwo][piwo] Giorgione
Napisano 1 Lipiec 200321 l aa i nie pasuja te strzaleczki... zamiast tego zrobilbym jakis mieczyk czy cos :P mediewalnego :).
Napisano 1 Lipiec 200321 l Hej, fajny design :), naprawdę. Tylko nad jednym musisz mocno popracować. Literki... Są do wymiany, nie pomogę ci tu bo sam nie umiem ich dobierać :/. No ale jakby nie było wyrabiasz się szybciutko.
Napisano 2 Lipiec 200321 l Phantom, tu masz kilka warhammerowych fontow: http://www.pa-sy.com/gw/rosters.php
Napisano 2 Lipiec 200321 l Autor ooo...to się przyda..ale napewno wchodzimy w worhamera?? czy tworzymy \"own style\"??
Napisano 2 Lipiec 200321 l Jak zwykle brak słów !! Giorgione a ja się już przyzwyczaiłem :D O literkach było już mówione. A zaszpanuj jakimś indywidualnym popisem. Warhammera + indywiudalne podejście :D
Napisano 2 Lipiec 200321 l Niesamowite, jestem pełen podziwu. To co tworzycie zapowiada się świetnie, grafiki 2d Phantoma również powalają! Niestety obecnie wiem o waszych planach bardzo niewiele, możecie powiedzieć jaką gre chcecie stworzyć, na jakim engine? Sam jestem założycielem ekipy programistów i grafików, tworzymy mmoRPG. Podsuneliście mi genialny pomysł na zapisywanie w jakimś miejscu postępów odnośnie gry, to dopala... Gretuluje i pozdrawiam!
Napisano 3 Lipiec 200321 l Macie tutaj jeszcze dwa koncepty. Co o tym sądzicie?? Pytanie do scenarzystów - będą smoki i tacy rycerze?? Giorgione
Napisano 3 Lipiec 200321 l Jak pomysle ze to wszystko bedziemy musieli zrobic w 3d to [urwanie glowy] :D eheh pozdr
Napisano 3 Lipiec 200321 l Nie martw się Pablo :D:D:D:D Smoczek na jutro będzie gotowy - bez teksturki of kors :D:D:D Giorgione
Napisano 3 Lipiec 200321 l Tylko podczas tworzenia gry nie zapominajcie, że Warhammer jest światem apokaliptycznym - tu nie można wygrać, bo jasnym jest że zwycięstwo chaosu to tylko kwestia czasu. Wszędzie zgnilizna, brud, smród i ubóstwo. Szlachta albo tapla się we krwi czcząc zakazanych bogów (oczywiście po kryjomu) albo kompletnie zgnuśniała. Chaos już nie zalewa świata falą swych demonicznych wojsk - teraz walczy powoli i jest znacznie bliżej niż się wydaje. W każdym kraju, w każdym mieście - trawi je od środka. Wszędzie szerzy się przemoc, niesprawiedliwość i znieczulica. Ten świat jest naprawdę przerażający - postarajcie się to uchwycić, pokazać że nie ma już dla niego ratunku. Wskazany byłyby deszcz, mdła kolorystyka i tekstury pełne brudu - to nie kolorowa bajeczka z wesołymi elfami i poczciwymi krasnoludami rodem z AD&D, tyle tylko że z doczepioną etykietką \"Warhammer\". Warhammer bez tej nuty beznadziei nie jest już Warhammerem.
Napisano 3 Lipiec 200321 l Originally posted by Nekro Niesamowite, jestem pełen podziwu. To co tworzycie zapowiada się świetnie, grafiki 2d Phantoma również powalają! Niestety obecnie wiem o waszych planach bardzo niewiele, możecie powiedzieć jaką gre chcecie stworzyć, na jakim engine? Sam jestem założycielem ekipy programistów i grafików, tworzymy mmoRPG. Podsuneliście mi genialny pomysł na zapisywanie w jakimś miejscu postępów odnośnie gry, to dopala... Gretuluje i pozdrawiam! Przeczytaj wszystkie wątki dotyczące KL od początku to troszkę światłości na ciebie odnośnie naszego projektu powinno paść :] [3m się]
Napisano 4 Lipiec 200321 l Autor a i jeszcze wygrzeb sobie tam link do scenariusha...chyba http://felav.republika.pl a i dzięki za konstruktywną krytyke :P pozdro...
Napisano 4 Lipiec 200321 l dlaczego mamy sie tak dokładnie warhammera trzymać, przecież nie musimy sie na nim bardzo wzrorować, możemy stworzyć swój świat, swoje stwory w nim umieścic... stworzyć klimat itp. a morrowind był na czymś wzorowany czy stworzyli go sami?? :)
Napisano 4 Lipiec 200321 l Autor Dawid ja jush od dawna brne w swoje...i gior tak samo...trzymamy się tylko tego co wydaje nam się za fantasy :) freeinspiration... co do morrowinda...to nie wiem...ale myśle że to też jest freeinspiration wzorowany na wszystkim co wpadło im w ręce...no i na swoich świetnych pomysłach :D pozdro...
Napisano 4 Lipiec 200321 l noo to dobrze , bo ja tez mam kilka pomyslow , co prawda nie wiem jak technicznie to wykonać, ale np - jazda na koniu , sloniu , mamucie, smoku, i innych srodkach lokomocji... osiolek, dzik, mul , tez do noszenia rzeczy - niech ktos powie czy engine na to pozwoli ?
Napisano 4 Lipiec 200321 l IMHO swiat powinien być ponury, a poczucie beznadziejności powinno być wszechobecne... giorgione swietne concepty, skontaktuj się ze mną jak najszybciej...
Napisano 4 Lipiec 200321 l Skoro nie zamierzacie się tryzmać fundamentalnych wyznaczników z Warhammera - to błagam nie nazywajcie tego Warhammerem. Świat Warhammera jest naprawdę przerażający - tam możesz na przykłąd trafić do gospody w której karczmarz sprzedaje nic niepodejrzewającym klientom zasolone mięso... z dzieci.
Napisano 4 Lipiec 200321 l Autor heh...hotdog z noworodka powiadash...ja odpoczątku nie jestem za warhammerem...a widze że fantazja niektórych jest przerażająca bardziej nish sama gra..:) dobra nie wiem nie mieszam się...do scenarzystów walić prosze...oni są od tego...wszystkie za i przeciw do nich :D pozdro...
Napisano 8 Lipiec 200321 l Autor nie no jak dla mnie to jest full wypas :) mash zamiar zrobić z tego 3d low poly? ja był z tego powodu bardzo zadowolony :D cholera musze tessh sie zabrać za robote a nie z saygonem włuczyć sie po pijalniach piwa :P pozdro :D
Napisano 8 Lipiec 200321 l Maga to i tak sobie zrobię (nawet jeśli nie będzie wykorzystany w \"KL\"), co do elfki to raczej nie:(:(:(:( A na razie muszę odpocząć, więc może coś najdzie na myśl:]:]:]:]:] Giorgione
Napisano 8 Lipiec 200321 l Ładniutkie (fady też [lol]) to farbkami namalowałeś ? Phan ty się nie włucz tylko do gry marsz !![killer] Niezapominaj, że ALKOHOL SZKODZI ZDROWIU I GRZE :D [piwo][winko][soczek]