Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jak dla mnie za mało jednolia jest ta obramówka.

Co to za niebieski pasek po prawej ?

• Odpowiedzi 547
  • Wyświetleń 36,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a mnie sie podoba nie wiem czemu sie ludzie czepiaja ... super i ta kraew \"smakowicie\" wyglada ;)

Napisano
  • Autor

MeG - :D

RadX - jak byś zobaczył przed ostatni UpDat to byś wiedział skąd są te paski...

pozdro...

Napisano

Wiem skąd są te paski (w końcu sam ci materiały wysyłałem :D) zauważając je chodziło mi o to, że nie powinno ich tam być.

[piwo]

Napisano
  • Autor

Będą nie będą...zobaczymy...:D

dzisiaj zrobiłem jush zamówienie u Andertona na kolejne concept-arty...w tym pojemniki na mane, życie i inne...prawdopodobnie projekty otrzymam jutro albo jeszcze dzisiaj jak go wena dopadnie...i jak będzie mi się chciało do niego iść...:P

pozdro...

Napisano

Phantom qllllll :))) co do tego menu...to jak bedzie czegos tam wiecej to bedziesz musial zrobic pasek przewijania...zrobisz??

pozdr

Napisano
  • Autor

Pablo - thx...nie wiem...co tam będzie nawet :P (ja tu tylko sprzątam :D)...

przed chwilą wróciłem od Andertona z concept-artami...więc jeszcze dzisiaj wieczorem zobaczycie, wygląd pojemników na mane, życie i zmęczenie (chyba :P)...no to do roboty :D

pozdro...

Napisano
  • Autor

UPDATE

a więc doszło do upragnionego przezemnie updata...jestem w szoku widzącco Anderton (masta mój :P) potrafi narysować...a szok mój potęguje

preview...:D

a oto shkic który powstał...

Napisano
  • Autor

a to jest po obróbce PSa...mam nadzieje że się podoba...bo mi cholernie :D:D:D

pro1.jpg

Napisano

no koles umie rysowac :)) co do Twojej reki przy jego kolorowaniu...to 3masz klimat...ale dalbym gdzienigdzie cienie aby mozna bylo by zauwazyc ze te galezie sa jakby w pseudo3d bo ja to tak widze na czystym rysunku a u Ciebi tego nie widac...sama texturka 2d..

pozdr

Napisano

cudne cudne concept bardzo cieakwy tzn idea mi sie strasznie podoba a Phantom wyciagnal z te idei to co najpiekniejsze

podziwiam chyle czola i czekam na wiecej [wow]

Napisano

daj troche wyrazniejsze cienie sczegolnie w tej srodkowej czesci...tam gdzie jest najwieej tych galezei..

pozdr

Napisano
  • Autor

MeG - thx :D:D:D

Pablo - w sumie to nie musze aż tak tego dopieshczać bo to w rzeczywistości (ingame) będzie o wiele mniejsze :D

a przy małych rysunkach cieni nie będzie widać...wręcz przeciwnie dadzą efekt zaciemnienia całej pracy :D

darkelf - lol !! czytaj wcześniejshe posty to się dowiesh :D

pozdro...

Napisano

Phantom a mozesz wrzucic ten rysunek w rozdzielczosci jakiej bedzie w grze...to moze wtedy cos jescze mi do glowy przyjdzie:)

pozdr

Napisano
  • Autor

powiem Ci Pablo że to będzie jakieś 40% obecnego...czyli będzie cholernie ciemne :D sam przed chwilą to zauważyłem :P...

Napisano

DarkElf to jest trzymadełko na pojemniki na manę, kondycję i zdrowie.

Ma chłopak talent co tu dużo mówić. Ciekaw jestem jak to będzie przy implementacji tego do gry [hmmm]

Napisano
  • Autor

który chłopak...bo jest nas dwóch :P Phantom + Anderton Power Sqad w skrócie PAPS :P

pozdro...

Napisano

acha, wiec powiem ci ze coraz bardziiej mi sie to podoba :D.

Macie jakas oficjalna strone?

Napisano
  • Autor

UpD

darkelf - thx :D

buteleczka nr.1...oczywiście w grze będzie cała niebieska...i o wiele mniejsha...ale fantazja mnie poniosłą :P

pozdro...

Napisano

nieźle, ale kolorystyka zaczyna być odrobinę monotonna- za ziemno odbornię jaśniej i będzie dobrze:-D

ale nadal mowie że stac cie na więcej

Napisano

qll..a pokaz ta buteleczke ale z polowa zapelniona przez yyy no wiesz ten plyn co bedzie:D

pozdr

Napisano
  • Autor

say...mash racje...ale narazie to jest concept...a w grze będzie wyglądać innaczej...i napewno będzie jaśniejsze :D

Pablo...pisałęm że in game będzie zupełnie inna a tutaj to tylko puściłem wodze wyobraźni :P

pozdro...

Napisano

swietne mi sie podoba choc niewiem zmienilabym kolor butelki na jakis taki mniej ostry kolor pozatym jest cudowne[wow]

Napisano

No Dla mnie to jest superandzkie i jeszcze w grze jakies takie podobnostki wystąpią hehe , podobają mis ie te odblaski podobane jak w lens efect no nie hehe :D

Napisano
Originally posted by darkelf

acha, wiec powiem ci ze coraz bardziiej mi sie to podoba :D.

Macie jakas oficjalna strone?

Mi też buteleczka czadzik.

Pseudo strona jest ale nie pamiętam adresu no i nic (prawie dosłownie) na niej nie ma. Na razie chcemy pchnąć trochę pracę nad samą grą a i byśmy musieli jeszcze bardziej zmaltretować Phantoma, żeby jakoś wyglądała a nie chcemy przginać.

Napisano
  • Autor

MeG - color jest i chyba będzie niebieski na mane :P ale i tak w grze nie będzie takich pierdułek :D

SiD - dzięki wielkie :D:D:D

Rad.X. - ja narazie się nie skarże na brak roboty wręcz przeciwnie...cholernie się ciesze z tego co robie...bo robie co lubie :D

pozdro...

Napisano

:-O wyrabiasz się na całego.

I dlatego nie męczymy cię o stronę.

Napisano

cudowne !! wiecej nie powiem bo nie potrzepy super ci wyszlo ![wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][boje się][boje się][boje się][wow][wow][wow][wow][wow][wow]

Napisano
  • Autor

UpD

a oto ostatni pojemnik...nie jest taki zły...jeszcze musze go dopieścić :D

pozdro...

Napisano
  • Autor

Update eXtreme

Pablo - wielke dzięki [piwo]

a oto całość...z kolczykami nawet :D

pro1x.jpg

Napisano

Ooooo ja w morde hehe nie no przerosłes chyab sam siebie to wyglada bardziej na płaskie 3d niz 2d hihih powarznie ja tak to wide , wiecej realnosci kolorów nizs ie spodziawałem hehe , podoba mis ie i to bardzo mocno :D , fajne aalee ( zawsze jest jakies ale ) ..... no wałsnie to jest zrobieone i wypas wyglada i słuzy do ?? . czy to pokaz twojich zdolnosci jak tak to wiedz ze ja zawsze w ciebie wierzyłem ( jak kolwiek znaczy zawsze hihi ) , ale jezlei to ma cel to chociasz zdradz jaki hehe :D [piwo]

Napisano

Wiem jestes starsznie Chamską i Leniwą Bestią , przyznaje sie zadaje durne pytania bo nie chce mis ei czytac od pocżatku , ale przecyztlem i jzu wiem co jest co , Tera zdla mnie ma to rece i nogi i jak to bedzie wyglądało tak jak tu to opisałes bo zdaje mis ie ze to bedzie co w grze wygladac superandzko na mysli mi przychądz a dwie gry mimo ze wiecej jest takich ale ja widze d \"Diablo\" i \"Diablo 2\"

tak tez sa zycia i mana w takim smiesznym menu , twoje jest powalające , :D

Stary jezlie bedziesz tu robic cos jeszcze to , to musze to zobaczyc hehehe :D nie ominie co moje oko hehehe

Napisano
  • Autor

dzięki SiD bardzo mi twoja opinia pochlebia :P kolejną rzeczą będą flaszeczki z napojami (magicznymi i nie tylko :P)...

pozdro...

Napisano

Hehehehe mówiłem ludzika wsadź i jest ludzik :D

Reszta komętarza chyba zbędna :)

Napisano

super dooper swietne swietne !! no ale najladniejszy jest ten czerwony krysztal w srodku moze dlatego ze czerwony:)

ale ogolnie cudna kompozycja [wow]

Napisano

Oj... Nie w moim stylu :\\. Ogólnie mam kilka uwag natury technicznej:

Włącz GI! Jak masz mocno czerwony kryształ to na warstwie softligth pomaluj wszystko na czerwono i trochę przytłum. BTW. Fajne serduszko ;)

Ogólnie moim zdaniem używasz za dużo i za mocnych tekstur. Więcej rysunku bym doradzał. Jak robili goście od Vampire Maskarady czy Blizzarda...

W sumie to jest stary trik. Wybierasz dwa różne pokrewne kolory i wszystko ujmujesz właśnie w tych kolorach. Na przykład obramówki jednym a miniaturki drugim. W sumie to żaden trik bo potem przyciemniasz i rozjaśniasz je zgodnie z kształtem przedmiotu i na koniec włączasz GI :).

Fajnie wyszło to na dole strony drugiej. Tylko że płytka wydaje się przestrzenna a obramówka płaska. Brakuje faktury rysunku nie tekstury.

To chyba tyle co teraz widzę.

Napisano
  • Autor

GI - mianowicie chodzi ci o Global Light...on jest cały czas włączony...:)

co do textur to jest tylko jedna texa: dechy paździeżowej...nic więcej...reszta jest kobinacją Brushów z Bevel & Emboss...i wieloma godzinami mordengi colorowania mychą :D

i szczerze nic nie będe zmieniał bo cholernie mi się ta colorystyka podoba...i myśle że nie tylko mi...

co do uwag...dzięki Gotham...:) ale człowiek nie powinien iść cały czas tymi samymi wytartymi ścieżkami...a próbować czegoś innego...czegoś co może się podobać...a ja mam dosyć tych monotonnych menu ingameowych...więc tu sie z Tobą nie zgodzę...

pozdro...

Napisano

Nie sądziłem, że to jest w 2D hmmm człowiek całe życie się uczy :D

Napisano
  • Autor

Coca Cola of Kryształy Lorien

a więc zrobiłęm 1 buteleczke...zawierającą życie :P i wyszła mi coca cola :D to mówi samo przez siebie :D

pozdro...

Napisano

Zaostrz i wyrównaj krawędzie no i niech cię poniesie \"Letnie Falowanie\".

Napisano
  • Autor

UpD-wymęczony

no to jush napewno koniec na dzisiaj...teraz szybko radio na radiostacje...i Paula Oakenfolda słuchać...:) polecam :D:D:D

pozdro...

Napisano
  • Autor

Rad - nie widze potrzeby :)

no to dzisiaj o 12 mianowicie przychodzi do mnie Anderton z concept-artem kursorka do gry...czyli najwięcej zabawy będe miał w ten referendalny dzień :P

pozdro...[rotfl]

Napisano

1 z 2

Nie widzisz ?? Przypatrz się (chodzi mi o manę) na szkic i to co żeś z nim zrobił w okolicy zatyczki. Wygląda jakby tam był wyrąbek a nie zatyczka w butelce.