Napisano 8 Czerwiec 200321 l Autor UpD 3 buteleczka skończona...ta nie wiem co zawiera...a kolor ek wnętrza zawsze można zmienić :D pozdro...
Napisano 8 Czerwiec 200321 l Zawiera truciznę a jakżę :) Kursorek git. Popraw buteleczki. Zdrówko [piwo]
Napisano 9 Czerwiec 200321 l Autor Buteleczki takie zostaną...na ich 40% odpowiednikach nie zobaczysh błędów... Teraz wszedł w życie pomysł...na okładke myśle Kryształów Lorien...więcej info za tydzień...dwa...kiedy pomysł się skrystalizuje i zacznie być nanoszony na kartkę :P więc do tej pory na ten temat sha :D pozdro...
Napisano 9 Czerwiec 200321 l buteleczki troszeczke lepsze moglyby byc, ale kursor wymiata... najlepsze co do tej pory zrobiles - jak dla mnie to [killer][killer]
Napisano 9 Czerwiec 200321 l WOW [wow][wow][wow] jak ja bym taki kursor zrobił to chyba bym wportachy ze szczescia narobił hehehe , wyrąbany ... , pod wrazeniem nie no giera pewnie idzie pod super sprżet bo vczuje jak jzu przy takich Menu u kursoram na mojim duronie 900 sie muli heheh
Napisano 9 Czerwiec 200321 l Mi sie tam buteleczki podobają, ale kursor? Ten to dopiero wymiata, jest poprostu zaje... świetny![piwo][piwo][piwo]
Napisano 9 Czerwiec 200321 l Autor UpD SiD - ja zrobie maxymalnie małą sizowo i maxymalnie wyostrzoną (czyli dobrą:P) grafe 2D :D...i nie bój sie napewno pójdzie na twoim sprzęcie :D --Chris-- - thx :D a tu tak szukałem po necie od dłuższego czasu odpowiedniej czcionki i chyba znalazłem...zwie sie ona Mael i chyba nie jest taka zła :D a wybierzcie qtóra wersja pozycja jest najlepsza :D (chodzi mi tylko o wygląd napisu nie tła :D)... pozdro...
Napisano 9 Czerwiec 200321 l Czcionka zawodowa i orginalana. Mi ona pasuje i to bardzo. Spox wybieram nr 2 bo jest lepiej widoczna. Musisz zrobił Ł :)
Napisano 9 Czerwiec 200321 l cudniste sczegolnie mi sie podoba ta czerwona butelka /bo lubie czerwony/ ale wyglada super ! czekam na wiecej !
Napisano 9 Czerwiec 200321 l lol kursora nie widzialam :) jest piekny poprostu przeszedles samego siebie zdolniacho ![wow]
Napisano 9 Czerwiec 200321 l Ostatnie wieści dotyczące KL !! http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=4625
Napisano 9 Czerwiec 200321 l zdecydowanie 2...tylko musisz zrobic cos z tym L nie chodzi mi ze musi byc koniecznie Ł tylko po prsotu salbo widac ta literke i bym sie nie domyslil ze to jest slowo KRYSZTALY (lol) pozdr
Napisano 9 Czerwiec 200321 l Autor UpD Pablo - tak jest zbudowana czcionka...ale wielkie dzięki...poprawie to w najbliższym czasie...dobra czyli droga selekcji wybrano 2...i dobrze :D Napis zostanie dokładnie zrobiony jak powstanie okładka...a do jej powstania jush jest bliżej nish dalej :P a w takzwanym międzyczasie (:P) updejt...coś mnie sie zdaje że z tego powstanie jakieś otwieralne menu...mapa albo cósik :) pozdro...
Napisano 9 Czerwiec 200321 l jesli to bedzie mapka to musisz zrobic cos z ta kula...bo tak rozmazane nie moze byc...i chyba powinna byc troche wieksza... pzodr
Napisano 9 Czerwiec 200321 l Autor sam nie wiem co to jeszcze będzie...ale cholernie podobał mi się concept-art...więc zrobiłem coś takiego :) to nie musi zostać wykorzystane w gierce :D pozdro...
Napisano 10 Czerwiec 200321 l WOW ale czadowo hehe zjcie tam wcisnołes w te kule hehe wypas , jezlei chodzi o napisay to ja wole 2 wersje hehe [piwo][piwo][piwo]
Napisano 10 Czerwiec 200321 l Autor Originally posted by sikham witasisty witam sicham na moim topicu...:D thx na wstępie :) Pomysł okładki jush został obmówiony...i wszedł ostatecznie w faze robienia concept-artu...czyli jush nie długo trafi on do mnie...za jakiś tydzień może :P pozdro...
Napisano 10 Czerwiec 200321 l troszkę za szybko machałem palcami :] miało być wypasisty pisałem teraz z prędkością \"kosmiczną\" 2 znaki na godzinę :) Phantom zapodaj* okładeczke :) *pokaż :P
Napisano 10 Czerwiec 200321 l Autor nie ma nie ma :D Ja dałem pomysł z szczegółami jak ma wyglądać a mój człowiek ją narysuje...będzie ZAJEBISTA...tyle narazie powiem :D pozdro...
Napisano 10 Czerwiec 200321 l Autor otworzymy poprostu z kumplem nowy dział w histori okładek od gier RPG [rotfl2] pozdro...
Napisano 11 Czerwiec 200321 l wyglada super ty to masz pomysly phantom zrob kiesys serie kursorow do windowsa bo te sa swietne ! brawo[jupi][spox][piwo]
Napisano 11 Czerwiec 200321 l Dl amnie to ten kursor moze powalac , co to z gra jzu mnie wciąga od samego patrzenia na te menu i krysztaly i bronie , wow , no pod wrazeniem pomysłowowsci i twórczosci :D
Napisano 11 Czerwiec 200321 l Autor MeG świetny pomysł z tą linią cursorków do wina :D Originally posted by SiD bronie SiD - thx ale broni jeszcze nie robiłem :P ale jush w krótce będą :D pozdro...
Napisano 13 Czerwiec 200321 l czesc! co do broni to lepszym wyjsciem wydaje mi sie modelowanie broni, teksturowanie ich i w odpowiednim rzucie renderowanie- i to beda ich rysunki w inventory. Szybsze, i bardziej odzwierciedla prawdziwy wyglad broni :). Ale concept arty twoj czlowiek moglby zrobc, ja bym sise nie obrazil :D
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Autor luzik...mój człowiek będzie robił concepty a wy będziecie robić z tego 3D :D pozdro...
Napisano 13 Czerwiec 200321 l dobrze, bo myslalem ze chcesz robic rysunki po tym co napisalem sidowi :). Ale jezeli tak, to luzno.
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Autor Originally posted by giorgione TE PRACKI PO PROSTU WYMIATAJĄ!!!!!!!! Giorgione TWOJE TESH WYMIATAJĄ !!!!!! :D:D:D pozdro...
Napisano 13 Czerwiec 200321 l WoW Phantom CUDO!!!!!!!!!A kursor ten pierwszy to wymiata....Wogóle ta koncepcja że cały interface to jakaś tam roślino podobna rzecz co wszystko oplata jest świetna:)!![piwo][piwo][piwo] Mam tylko małe zastrzeżenie co do kolorów:)Warhammer jest grą o mrocznym klimacie.Propomuje dać bardziej pomure kolory.
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Moim zdaniem powinienes tylko troche zmienic kolorystyke, cos tak w stylu tego drugiego kursora tak zeby interface nie przebijal kolorami grafiki, ale ogolnie to jest swietnie, szczegolnie te buteleczki, czerwona i zielona...
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Autor falav...teraz wiedząc cokolwiek...znając zalążki fabuły...zaczynamy z Andertonem tworzyć 2D od początku...znaczy się menu początkowe...coś w stylu BG...to co powstało wcześniej...wynikło z bojaźni (jak się okazało niepotrzebnej) o to czy anderton będzie chciał rysować dla projektu...teraz jush wszystko wiem...i one tesh więc zaczynamy projektować...:D pozdro...
Napisano 14 Czerwiec 200321 l Autor UpD żeby nikt nie myślał, że nic nie robie...wręcz przeciwnie...zabrałem się za barmana vel szynkarza...dzisiaj otrzymałem concept-arta...i prezętuje się on mniej więcej tak :D
Napisano 14 Czerwiec 200321 l Autor a to zrobiłem po 3h w PSie...fartuch napewo będzie inny...znaczy się jak coś gdzieś znajde albo wymyśle to na niego wrzuce...bo jeszcze musi mieć jakieś bebechy i inne takie paskudztwa świadczące o jego zawodzie :D pozdro...
Napisano 14 Czerwiec 200321 l cocept art normalnie wymiata...Twoje kolorki takze :))...dzisiaj wrzuce go w low-poly:] pozdr
Napisano 14 Czerwiec 200321 l Autor UpD dobra skończyłem merytoryczną jego część teraz zostaje dopracowanie szczegółów jak oczy...fartushek :P i delikatnie jeszcze poprawić musze trzewiczki :P a teraz lece pić [piwo] w dzień moich 19 urodzin :D:D:D pozdro...
Napisano 14 Czerwiec 200321 l ten fiolet nie pasuje..powiedz gdzie widziales barmana z fioletowymi paskami?:D:D heheh pozdr
Napisano 14 Czerwiec 200321 l no ladnie ladnie mi sie podoba kolrki ladne, tylko taki on czysty jakis pobrudz go trochę
Napisano 14 Czerwiec 200321 l Autor Pablo - w asterixie & obelixie...takie zostają bo na majtałaski Obelixa były stylizowane...i Anderton tak chciał :D a i wcale tak źle nie wyglądają :D Saygon - chwila moment narazie ogólny zarys colorów a teraz reshta...jush się za brudzenie i flakowanie zabieram :D pozdro...