Phantom Napisano 8 Czerwiec 2003 Autor Napisano 8 Czerwiec 2003 UpD 3 buteleczka skończona...ta nie wiem co zawiera...a kolor ek wnętrza zawsze można zmienić :D pozdro...
Phantom Napisano 8 Czerwiec 2003 Autor Napisano 8 Czerwiec 2003 Cursor a oto propozycja ingameowego kursora :D pozdro...
RadX Napisano 8 Czerwiec 2003 Napisano 8 Czerwiec 2003 Zawiera truciznę a jakżę :) Kursorek git. Popraw buteleczki. Zdrówko [piwo]
Phantom Napisano 9 Czerwiec 2003 Autor Napisano 9 Czerwiec 2003 Buteleczki takie zostaną...na ich 40% odpowiednikach nie zobaczysh błędów... Teraz wszedł w życie pomysł...na okładke myśle Kryształów Lorien...więcej info za tydzień...dwa...kiedy pomysł się skrystalizuje i zacznie być nanoszony na kartkę :P więc do tej pory na ten temat sha :D pozdro...
darkelf Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 buteleczki troszeczke lepsze moglyby byc, ale kursor wymiata... najlepsze co do tej pory zrobiles - jak dla mnie to [killer][killer]
giorgione Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 racja [jupi][jupi][jupi][jupi][jupi][jupi][jupi][jupi][jupi] Giorgione
SiD Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 WOW [wow][wow][wow] jak ja bym taki kursor zrobił to chyba bym wportachy ze szczescia narobił hehehe , wyrąbany ... , pod wrazeniem nie no giera pewnie idzie pod super sprżet bo vczuje jak jzu przy takich Menu u kursoram na mojim duronie 900 sie muli heheh
Chris Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 Mi sie tam buteleczki podobają, ale kursor? Ten to dopiero wymiata, jest poprostu zaje... świetny![piwo][piwo][piwo]
darkelf Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 hihi, na twoim duronie 900 to ta gra powinna hulac(ale to HULAC) :).
Phantom Napisano 9 Czerwiec 2003 Autor Napisano 9 Czerwiec 2003 UpD SiD - ja zrobie maxymalnie małą sizowo i maxymalnie wyostrzoną (czyli dobrą:P) grafe 2D :D...i nie bój sie napewno pójdzie na twoim sprzęcie :D --Chris-- - thx :D a tu tak szukałem po necie od dłuższego czasu odpowiedniej czcionki i chyba znalazłem...zwie sie ona Mael i chyba nie jest taka zła :D a wybierzcie qtóra wersja pozycja jest najlepsza :D (chodzi mi tylko o wygląd napisu nie tła :D)... pozdro...
RadX Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 Czcionka zawodowa i orginalana. Mi ona pasuje i to bardzo. Spox wybieram nr 2 bo jest lepiej widoczna. Musisz zrobił Ł :)
MeG Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 cudniste sczegolnie mi sie podoba ta czerwona butelka /bo lubie czerwony/ ale wyglada super ! czekam na wiecej !
MeG Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 lol kursora nie widzialam :) jest piekny poprostu przeszedles samego siebie zdolniacho ![wow]
RadX Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 Ostatnie wieści dotyczące KL !! http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=4625
Pablo Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 zdecydowanie 2...tylko musisz zrobic cos z tym L nie chodzi mi ze musi byc koniecznie Ł tylko po prsotu salbo widac ta literke i bym sie nie domyslil ze to jest slowo KRYSZTALY (lol) pozdr
Phantom Napisano 9 Czerwiec 2003 Autor Napisano 9 Czerwiec 2003 UpD Pablo - tak jest zbudowana czcionka...ale wielkie dzięki...poprawie to w najbliższym czasie...dobra czyli droga selekcji wybrano 2...i dobrze :D Napis zostanie dokładnie zrobiony jak powstanie okładka...a do jej powstania jush jest bliżej nish dalej :P a w takzwanym międzyczasie (:P) updejt...coś mnie sie zdaje że z tego powstanie jakieś otwieralne menu...mapa albo cósik :) pozdro...
Pablo Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 jesli to bedzie mapka to musisz zrobic cos z ta kula...bo tak rozmazane nie moze byc...i chyba powinna byc troche wieksza... pzodr
Phantom Napisano 9 Czerwiec 2003 Autor Napisano 9 Czerwiec 2003 sam nie wiem co to jeszcze będzie...ale cholernie podobał mi się concept-art...więc zrobiłem coś takiego :) to nie musi zostać wykorzystane w gierce :D pozdro...
SiD Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 WOW ale czadowo hehe zjcie tam wcisnołes w te kule hehe wypas , jezlei chodzi o napisay to ja wole 2 wersje hehe [piwo][piwo][piwo]
Phantom Napisano 10 Czerwiec 2003 Autor Napisano 10 Czerwiec 2003 UpD mały updat walecznego cursora :) pozdro...
Phantom Napisano 10 Czerwiec 2003 Autor Napisano 10 Czerwiec 2003 Originally posted by sikham witasisty witam sicham na moim topicu...:D thx na wstępie :) Pomysł okładki jush został obmówiony...i wszedł ostatecznie w faze robienia concept-artu...czyli jush nie długo trafi on do mnie...za jakiś tydzień może :P pozdro...
sikham Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 troszkę za szybko machałem palcami :] miało być wypasisty pisałem teraz z prędkością \"kosmiczną\" 2 znaki na godzinę :) Phantom zapodaj* okładeczke :) *pokaż :P
Phantom Napisano 10 Czerwiec 2003 Autor Napisano 10 Czerwiec 2003 nie ma nie ma :D Ja dałem pomysł z szczegółami jak ma wyglądać a mój człowiek ją narysuje...będzie ZAJEBISTA...tyle narazie powiem :D pozdro...
Phantom Napisano 10 Czerwiec 2003 Autor Napisano 10 Czerwiec 2003 otworzymy poprostu z kumplem nowy dział w histori okładek od gier RPG [rotfl2] pozdro...
MeG Napisano 11 Czerwiec 2003 Napisano 11 Czerwiec 2003 wyglada super ty to masz pomysly phantom zrob kiesys serie kursorow do windowsa bo te sa swietne ! brawo[jupi][spox][piwo]
SiD Napisano 11 Czerwiec 2003 Napisano 11 Czerwiec 2003 Dl amnie to ten kursor moze powalac , co to z gra jzu mnie wciąga od samego patrzenia na te menu i krysztaly i bronie , wow , no pod wrazeniem pomysłowowsci i twórczosci :D
Phantom Napisano 11 Czerwiec 2003 Autor Napisano 11 Czerwiec 2003 MeG świetny pomysł z tą linią cursorków do wina :D Originally posted by SiD bronie SiD - thx ale broni jeszcze nie robiłem :P ale jush w krótce będą :D pozdro...
darkelf Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 czesc! co do broni to lepszym wyjsciem wydaje mi sie modelowanie broni, teksturowanie ich i w odpowiednim rzucie renderowanie- i to beda ich rysunki w inventory. Szybsze, i bardziej odzwierciedla prawdziwy wyglad broni :). Ale concept arty twoj czlowiek moglby zrobc, ja bym sise nie obrazil :D
Phantom Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Napisano 13 Czerwiec 2003 luzik...mój człowiek będzie robił concepty a wy będziecie robić z tego 3D :D pozdro...
giorgione Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 TE PRACKI PO PROSTU WYMIATAJĄ!!!!!!!! Giorgione
darkelf Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 dobrze, bo myslalem ze chcesz robic rysunki po tym co napisalem sidowi :). Ale jezeli tak, to luzno.
Phantom Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Napisano 13 Czerwiec 2003 Originally posted by giorgione TE PRACKI PO PROSTU WYMIATAJĄ!!!!!!!! Giorgione TWOJE TESH WYMIATAJĄ !!!!!! :D:D:D pozdro...
Willow Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 WoW Phantom CUDO!!!!!!!!!A kursor ten pierwszy to wymiata....Wogóle ta koncepcja że cały interface to jakaś tam roślino podobna rzecz co wszystko oplata jest świetna:)!![piwo][piwo][piwo] Mam tylko małe zastrzeżenie co do kolorów:)Warhammer jest grą o mrocznym klimacie.Propomuje dać bardziej pomure kolory.
felav Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 Moim zdaniem powinienes tylko troche zmienic kolorystyke, cos tak w stylu tego drugiego kursora tak zeby interface nie przebijal kolorami grafiki, ale ogolnie to jest swietnie, szczegolnie te buteleczki, czerwona i zielona...
Phantom Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Napisano 13 Czerwiec 2003 falav...teraz wiedząc cokolwiek...znając zalążki fabuły...zaczynamy z Andertonem tworzyć 2D od początku...znaczy się menu początkowe...coś w stylu BG...to co powstało wcześniej...wynikło z bojaźni (jak się okazało niepotrzebnej) o to czy anderton będzie chciał rysować dla projektu...teraz jush wszystko wiem...i one tesh więc zaczynamy projektować...:D pozdro...
Phantom Napisano 14 Czerwiec 2003 Autor Napisano 14 Czerwiec 2003 UpD żeby nikt nie myślał, że nic nie robie...wręcz przeciwnie...zabrałem się za barmana vel szynkarza...dzisiaj otrzymałem concept-arta...i prezętuje się on mniej więcej tak :D
Phantom Napisano 14 Czerwiec 2003 Autor Napisano 14 Czerwiec 2003 a to zrobiłem po 3h w PSie...fartuch napewo będzie inny...znaczy się jak coś gdzieś znajde albo wymyśle to na niego wrzuce...bo jeszcze musi mieć jakieś bebechy i inne takie paskudztwa świadczące o jego zawodzie :D pozdro...
Pablo Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 cocept art normalnie wymiata...Twoje kolorki takze :))...dzisiaj wrzuce go w low-poly:] pozdr
Phantom Napisano 14 Czerwiec 2003 Autor Napisano 14 Czerwiec 2003 UpD dobra skończyłem merytoryczną jego część teraz zostaje dopracowanie szczegółów jak oczy...fartushek :P i delikatnie jeszcze poprawić musze trzewiczki :P a teraz lece pić [piwo] w dzień moich 19 urodzin :D:D:D pozdro...
Pablo Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 ten fiolet nie pasuje..powiedz gdzie widziales barmana z fioletowymi paskami?:D:D heheh pozdr
saygon Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 no ladnie ladnie mi sie podoba kolrki ladne, tylko taki on czysty jakis pobrudz go trochę
Phantom Napisano 14 Czerwiec 2003 Autor Napisano 14 Czerwiec 2003 Pablo - w asterixie & obelixie...takie zostają bo na majtałaski Obelixa były stylizowane...i Anderton tak chciał :D a i wcale tak źle nie wyglądają :D Saygon - chwila moment narazie ogólny zarys colorów a teraz reshta...jush się za brudzenie i flakowanie zabieram :D pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi