mlodAs Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 to chyba nienajlepszy czas dla tych prac na tym forum :) ale mam nadzieje ze komus sie spodoba.pozdrawiam
skyinthesea Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 no wypas czlowieku .... jak zobaczylem to wyrko to odrazu zachcialo mi sie spac Pozdro :)
bukovsky Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 miodzio, ale... 1) na parkiecie chyba za bardzo zaznacza się powtarzalność kelpek, zwłaszcza jedna ciemna i zaraz obok jasna 2) w drugim renderze, ten słynny wyciskacz do pomarańczy, zginęła ci 3cia noga i teoretycznie powinien być przewrócony, chyba, że celowo jest wbity w półkę albo wisi na nitce ;) 3) perspektywa trochę "przeciągnięta" za bardzo chyba Pozdro :D
sartr Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 prócz tilingu na parkiecie, zdecydowanie wymiatasz w temacie wizek
Gość bl0ndynek Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Niesamowity efekt :) Mam pytanko jakiego materiału użyłeś na ścianach?
xeav Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 wow!.Podaj jakieś (najlepiej wszystkie;) ustawienia jeśli możesz
MaGuu Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Super oświetlenie i render. Dołanczam się do prośby o ustawienia :]
Ania Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 ino poduszka na podlodze zbyt sztywna, no i tiling, a oprocz tego ladnie. nie chcialabym spac tuz obok kaloryfera.
Chalek Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Kadry sa mocno dziwnie ustawione + camera correction by sie chyba przydala? Poza tym ladnie, ale w sumie nieciekawie. Na plus na pewno oswietlenie.
MOTHMAN Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Oświetlenie - jak powiedział Chalek jest świetne. Ale parkiet do poprawy Ustawienie kamery (perspektywa) psuje efekt - szczególnie drugi render i ta szafa ...blee, wiem że jest ona trójkątem w rzucie ale koszmarnie to wygląda więc dla dobra kadru bym poprawił kamerę. Moim zdanie można by pomyśleć na kolorystyką wnętrza - jeżeli na ścianach jest "mocne" zagranie czerwienią to już te pastelowo-różowe firany jak powiedział ma+ to "dawanie dupy" Ogólnie widac że masz potencjał, a ja mam inny gust ;]
WToreK Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 wymiotles doszczetnie... (nie mylic z wymiotowaniem) dpisuje sie pod petycja o opisanie ustawien oswietlenia. A co mi niepasuje? Ustawienie kamery pod katem, wizualizacje zawsze kojarza mi sie z ramowoscia, przejzystoscia, sterylnoscia, a nie finezyjnymi ujeciami kamerzysty z napadem padaczki.
chveti Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 Ładnie. + oświetlenie +/- materiały - kamera +/- aranżacja wnętrza ocena koncowa 4+/6 pozdr.
JunioR Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 no super, naprawde fajna robota, tylko mi jedynie texturka podłogi nie pasuje.
MF Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Bardzo ładnie, a ile czasu sie to renderowało ?? Ile mapa photonow a ile reszta :> ??
mlodAs Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Napisano 6 Czerwiec 2005 czas ok 8h dokladnie niewiem bo jakos niebylo to istotne nikt niokreslal czasu wiec nawet nieoptymalizowałem a photony miały 80mb bl0ndynek -sciany to vraymtl ze zmianionym diffuse color
Rekomendowane odpowiedzi