neosim Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Okładka książki Paragraf 22 Modele w Modo. Prosty render w Maxie(scanline). Kompozycja + domalówki w PS
DraB Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Książki nie znam :) Ale to wgniecenie w materacu mi sie nie podoba. PS. ZMień temat na zgodny z regulaminem i zapoznaj sie z nim :)
Shogun 3D Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 No, pomysł fajny. Podoba mi się.Mam tylko jedno ale: mianowicie wytłoczyłeś napis PARAGRAF 22 i na boczki dałeś szarość z gradientem. Kłopot jest taki, ze w połaczeniu ze spadochronem w tle całość daje nieprzyjemnyefekt rozmycia. Ujednolić te boczki, albo zmień im kolor, choć lepiej to pierwsze, bylebyś ten efekt zlikwidował i szarość wytłoczek nie miała tego samego odcienia, co pasy spadochronu. Poza tym buty są mało czytelne wbrew pozorom. Dodaj im bieżnik. To wcięcie na dupę pod spodem łóżka jest baaardzo sugestywne. :D DraB, książka jest o paranoi w wojsku a sam paragraf 22 mówi, że żeby wyjść z woja, trzeba być nienormalnym, przy czym każdy, kto CHCE wyjść z woja, jest normalny... To wcięcie pod łózkiem, to jest clu programu.
slate Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Fajna okładka. No i na pewno lepsza od tej z kciukiem/penisem (jedno z ostatnich wydań). Pozdrawiam
MOTHMAN Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 No i na pewno lepsza od tej z kciukiem/penisem (jedno z ostatnich wydań). Każdy ma swój gust, a o tym sie nie dyskutuje podobno ... Ale ja sie nie zgadzam, mam to wydanie o którym mowa i okładka jest ŚWIETNA. Co do prezentowanej - to moim zdaniem kiepska praca - kolory jak do elementarza - i jakoś tak po najprostszej linii ataku.
hcpiter Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Coś nie bardzo mnie przekonuje ta okładka jedynie co mi sie podoba to chmury.
slate Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 A mi się nadal podoba. Oddaje w/g mnie klimat książki. Pozdrawiam
tadzik Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 zgadzam sie z kazdym slowem shogunna, a pomysl fajny... ksiazka tez :D
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 to zależy o czym ta książka ? bo jak np hitler i te sprawy to odpada ;)
Shogun 3D Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 Nie, to o jankeskim wojsku mowa, ale należy to traktować jak ksiązkę o wojsku w ogóle i jego paranoi wynikającej z jego definicji.
Valery Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 pracka mi sie nie podoba, zarówno jak ta okładka z palcem ja mam taką wersję ksiązki ze jest brązowa okładka i tylko szry napis PARAGRAF 22 JOSEPH HELLER i ta wedug mnie jest najlepsza chociaz jest bardzo stara a ksiazka jest swietna
neosim Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Napisano 9 Czerwiec 2005 Ujednolić te boczki, albo zmień im kolor, choć lepiej to pierwsze, bylebyś ten efekt zlikwidował i szarość wytłoczek nie miała tego samego odcienia, co pasy spadochronu... Zgadza sie. Powrocilem do wersji pierwszej :) bez obrysu. Czasem czlowiek przedobrzy jak nad ranem konczy projekt :) Dzieki za konstruktywne uwagi Shogunn
Rekomendowane odpowiedzi