_LoGaN_ Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Nastepny bedzie juz bez, obiecuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 heh cos widze ze minibitwa padla -_- szkoda ze nikt sie juz nie bawi... a ja wrzuce to co mam bo zalozylem ze skoncze ten projekt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 oo vetis, modeling masz super do niczego nie moge sie przyczepic. Tylko te wlosy...pomijajac fakt ze wogole w zadna strone nie przypominaja wlosow,raczej jaks wate. to dodatkowo so w zym ksztalcie.. zrob wieksze zakola i na czole powinny sie zchodzic w zabek. Mam nadzieje ze to tylko taki zaczatek a nie ostateczna werja. Jak dla mnie narazie prowadzisz :D :D pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 No wszysto super... Tylko te włosy :P Wyglądają trochę jak czapka na zimę :D Dodaj pomponiki po dwóch stronach na tych "wzniesieniach" i będzie GIT :D A tak poważnie, to postaraj się jeszcze nad nimi posiedzieć, bo troszkę psują całość.. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 wydaje mi sie ze wlosy zrobie za pomoca shag'ow a to co jest obecnie ma za zadanie przypominac nieco ksztaut fryzurki wolverina, poniewaz bez "nich" wogole go nie przypomina ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 super to wyglada:) moglbys zarzucic siateczka?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 ja uwazam ze przypomina. bardziej niz ci sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Fajne, naprawde fajne, jestem ciekawy jak pójdzie ci z całością, oczywiście trzymam kciuki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 i maly update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 no bardzo fajnie! fane ma bary ale chyba za nisko poleciales z pachami. Powinny byc chyba raczej takie wklesle. I pliiiz wez te wlosy!!! pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Z pachami coś nie ten teges... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_87 Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 A dla mnie to on za małą klate ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 no super temat naprawde,wolverine to jest moja ulubiona postac komiksowa,chetnie bym sie dolanczyl no ale z braku czasu to chyba nic z tego:/ale poki co bede podziwial prace innych.powodzenia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi