Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 62
  • Wyświetleń 7,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

heh cos widze ze minibitwa padla -_- szkoda ze nikt sie juz nie bawi... a ja wrzuce to co mam bo zalozylem ze skoncze ten projekt :D

04.jpg

Napisano

oo vetis, modeling masz super do niczego nie moge sie przyczepic. Tylko te wlosy...pomijajac fakt ze wogole w zadna strone nie przypominaja wlosow,raczej jaks wate. to dodatkowo so w zym ksztalcie.. zrob wieksze zakola i na czole powinny sie zchodzic w zabek. Mam nadzieje ze to tylko taki zaczatek a nie ostateczna werja.

Jak dla mnie narazie prowadzisz :D :D

pozdrawiam.

Napisano

No wszysto super... Tylko te włosy :P Wyglądają trochę jak czapka na zimę :D Dodaj pomponiki po dwóch stronach na tych "wzniesieniach" i będzie GIT :D A tak poważnie, to postaraj się jeszcze nad nimi posiedzieć, bo troszkę psują całość..

Pozdro!

Napisano
  • Autor

wydaje mi sie ze wlosy zrobie za pomoca shag'ow a to co jest obecnie ma za zadanie przypominac nieco ksztaut fryzurki wolverina, poniewaz bez "nich" wogole go nie przypomina ;)

Napisano

Fajne, naprawde fajne, jestem ciekawy jak pójdzie ci z całością, oczywiście trzymam kciuki :D

Napisano

no bardzo fajnie! fane ma bary ale chyba za nisko poleciales z pachami. Powinny byc chyba raczej takie wklesle.

I pliiiz wez te wlosy!!!

pozdrawiam :)

Napisano

no super temat naprawde,wolverine to jest moja ulubiona postac komiksowa,chetnie bym sie dolanczyl no ale z braku czasu to chyba nic z tego:/ale poki co bede podziwial prace innych.powodzenia:D