Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Ostatnio zrobione Jacuzzi, ktore mialo sie znalezc na plytcie Evermotion archmodels ale z przyczyn ktorych nie bede poruszac plyta z moimi modelami nie wyjdzie. Oto 2 renderki , mam nadzieje ze sie spodoba: :)

Jacuzzi_e.jpg

Jacuzzi_02e.jpg

Pozdrawiam

Michal

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pochwal się jaki render, użyte materiały ewentualnie pokaż siateczkę :P

ogólnie jest w porządku, brakuje mi tylko nagich hostess z szampanem ;)

aha popraw nazwę wątku :P

Napisano

fajny material, tylko brakuje najważniejszego, wody;)

Napisano

Bardzo ładny model i świetny render tak trzymać.

Napisano
  • Autor

Wody zabraklo :) tweety: nazwa wątku jest poprawna :P tak sie pisze Jacuzzi .

P.S. Jak sie robi miniaturkę z boku posta w galerii ?

Napisano

nazwa wątku nie jest poprawna :) i nie chodzi tu o pisownie, zerknij w regulamin

Napisano
  • Autor

AAA . Przepraszam , juz zmienilem :) Po prostu jeszcze nie zamieszczalem prac na max3d . Ale na evermotion tez jest ten sam problem :P

Napisano

model poprawny ale skopana prezentacja ;] duzo przez to traci cala estetyka ;]

brak wody jest zaletą bo mozna przynajmniej zobaczyc formę calego jacuzzi

Napisano

Miniaturke to z tego co wiem wstawiasz jako zalacznik do posta ^_^ tak przynajmniej to u mnie dzialalo :p tylko one musza byc chyba do 70KB czy jakos tak^^' Moze ktos bardziej doswiadczony by cos powiedzial jakby to nie zadzialalo, bo ja tez jestem dosc nowy i nie wszystko jeszcze wiem :)

Napisano
  • Autor

wlasnie , kurde mam 120 modeli lazienkowych i nie wiem co z nimi zrobic, ma ktos jakis pomysl ? :)

Napisano

Możesz mi przesłac na meila :P Ewentualnie wrzucić gdzies rara - zapewne wszystkim by się przydało :P

Napisano
  • Autor

Pazerne nieboraki ! Samemu robic :) I mam na mysli gdzie je sprzedać a nie dawac :P

Napisano

No ja raczej nie podzielam zdania przedmowcow - żeby nie powiedzieć totalnie skopany render. Nie wiem panowie czym sie tak zachwycacie.

Z pierwszego posta wnioskuję że to vray więc raczej nie napracowałeś się przy shaderku bo taki efekt można uzyskać po przsunięciu kilku suwaczków w opcjach materiału vraya.

Ogólnie nie jest żle ale i rewelacji też nie widzę.

pozdro

Napisano

nie wiem czemu ale pierwszy render wydal mi sie bardzo dziwny, mialem zludzenie, ze ta biala powierzchnia jest plaska z takimi fajnymi odbiciami, na drugim juz nie ma takiego zludzenia, fajne...

Napisano
wlasnie , kurde mam 120 modeli lazienkowych i nie wiem co z nimi zrobic, ma ktos jakis pomysl ? :)

moze otworz IKEA'e :d

Napisano

moim zdaniem nie liczy sie praca a jej efekt - w koncu kazdy dazy do tego aby jak najmniejszym kosztem i iloscia czasu uzykac jak najelpszy efekt. po to sa te wszystkie programy i pluginy - aby nam pomoc :D a ten efekt wyglada bardzo ladnie i starannie

Napisano
  • Autor

Bo pierwszy render zrobilem najpierw i jest w nim troche bledow , w drugim troche poprawilem material platiku - dodalem fallof odbic lekki.

Napisano

Genialne oswietlenie... I dobrze ze wody w tym nie ma... Scenka nie bylaby tak efektowna :) Czym to renderowales? Pozdrawiam...

Napisano

podeślesz mi kilka na maila?? ;)

Napisano

jak dla mnie bajerka modelik :)

maly OT: mozesz do mnie kliknac na PM dlaczego tak wyszlo na "zawsze"? wbrew pozorom interesuje mnie to bardzo :/

pozdro

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.