Grimor Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Poszukujemy ludzi do gry MMORPG!! -Grafików (3D i 2D) -Muzyków -Programistów -Beta-testerów Swoje prace oraz inne informacje nma sobie prosze przysyłac na e-mail:[email protected] GG:9240300 Tlen:[email protected] Prosze pisac Witaj ja w sprawie projektu(gry)MMORPG Wiadmości o treści :Cze, siema, nie beda przyjmowane
PAINbringer Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Dziudeczke za mało danych wg. mnie podałeś o samej grze żeby ktoś poważny traktował to poważnie. Dużo ludzi szuka pracowników do robienia gry w ostatnim czasie, a w ciemno to raczej nikt na to nie pójdzie. Proszę podać coś więcej np. co to ma być za gra?etc.
sartr Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 sory ze wyjde na chama, ale mam takie pytanie - wydaje mi sie ze ostatnio pytałes na forum jak połączyć dwa boxy a teraz gre juz robisz????
Tomur Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 sory ze wyjde na chama, ale mam takie pytanie - wydaje mi sie ze ostatnio pytałes na forum jak połączyć dwa boxy a teraz gre juz robisz???? Najprawdopodobniej kolo pomylił działy. No chyba że reprezentuje sponsora i dla tej armii ludzi zapewni godziwy zarobek.
Grimor Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Napisano 20 Czerwiec 2005 Heh ja jestem grfikiem 2d w tej wkipie a teraz sie wziolem za 3d,a ogloszenie ja napisalem gdyz tak mi kazal przewodniczacy :] A o grze nie moge wiecj powiedzeic bo poniewaz jestesmy dopiero w fazie robienia engine. Moge pwoiedzeic jeszce tyle jesteśmy grupą która pracuje na własny koszt tzn wszelkie zyski które gra przyniesie zostaną podzielone międzi pracowników lub wpompowane w firme.
MaggeM Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Praca Oferowana/Szukana (bez ogłoszeń FREE) Tak brzmi tytul tego dzialu..a wiec ogloszenie to tutaj nie pasuje poniewaz nie dotyczy normalnej pracy a jest poprostu ogloszeniem FREE i nie wazne ze potem jakies zyski beda.. kazdy tak mowi ;) A wiec innymi slowy amatrorskie zespoly powinny sie oglaszac w dziale Inee ogloszenia..
razor Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 kolego..... jak chcesz aby ktoś poważny grą się zainteresował to napisz o niej coś więcej. Dlaczego ktoś miałby do was dołączyć? Przecież są inne gry, nawet MMORPG w produkcji, o których jest obszerne info. Ja naprawdę dobrze radzę, nie chcę nikogo pouczać.
Grimor Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Napisano 20 Czerwiec 2005 Moge teraz udostepinic forum naszego projektu http://melbe-t.hk.pl/Oto on Przepraszam za wszytkie niedogodnosci zwiazane z nieprawidlowym umiesczniem posta.
kurt_hectic Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 fajnie, ale zeby poswiecic po kilka , kilkanascie godzin dziennie, muszisz jaks zachecic.....--> LOL, czemuz to ktos mialby sie do was zgloscic za free?, nikt nie bedzie poswiecal swojego czasu tylko po to zeby ...wlasciwie po co . nawet nie sprzeda sie potem tego co powstanie.....zastanow sie troche mr.Grimor , albo pokaz cos zebym zmienil zdanie.
SansSerif Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Prosze pisac Witaj ja w sprawie projektu(gry)MMORPG Wiadmości o treści :Cze, siema, nie beda przyjmowane sorry za ot ale to jest hasło tygodnia :D
David14 Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 widać że grimor jest troche nie tegest, ciekawe kto komuś każe pisać listy według swojego uznania o_O może go to denerwóje ale ja sie z wami przywitam SIEMA ZIOMALE
intoxicate Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Zawsze w ogloszeniach takiego typu powinno sie powiedziec, ze Uczestnik Teamu ma wlasne statystyki i tworzone portfolio, by mogl w poszukiwaniu pracy pokazac co zrobil dla tego projektu i jak to zrobil (pokazujac staty i pf) bo grafika chyba najbardziej chodzi o doswiadczenie i zrobienie pf. a takie robienie "w ciemno", no od tego sie zaczyna, ale to nie ma sensu za bardzo. Zycze powodzenia w poszukiwaniach, ale imo lepiej sie laczyc niz tworzyc cos nowego. (a jest jeden b. dobrze zapowiadajacy sie projekt MMORPG ;) )
bukovsky Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 cytat: "pracuje na własny koszt tzn wszelkie zyski które gra przyniesie zostaną podzielone międzi pracowników lub wpompowane w firme..." Pomyliłeś pojęcia, przede wszystkim błąd semantyczny, "koszt, tzn. wszelkie zyski" ;) Koszt to nie zysk (tzn. koszt jaki się ponosi jest zwykle zyskiem dla kogoś innego ;)) :) To brzmi jak "tak, tzn. nie" ;) Generalnie większość firm pracuje na własny koszt, tj. ma określone koszty z tytułu prowadzenia działalnośći (dzierżawa lokali, prąd, rachunki telefoniczne, koszty pracy, koszty materiałów). Koszt to byłboby w tym wypadku zsumowanie kosztów wszystkich elementów, które są niezbędne do powstania gry, czyli na przykład pensje dla teamu. Natomiast zyski to zyski :) I tak są zyski realne i nominalne, ale już mniejsza z tym ;) Założenie "wszelkie zyski które gra przyniesie zostaną podzielone międzi pracowników lub wpompowane w firme..." uważam za bardzo optymistyczne ;) Od jakiegoś czasu sceptycznie podchodzę do takich pomysłów, obserwując upadek kilku takich projektów i nie widząc końca kilku innych. Mogę wam życzyć tylko powodzenia. Jak potrzebujecie pomocy w kwestii zarządzania projektami to piszcie ;) Pozdro
Kakrotto13 Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 jak sie wam uda zrobic ta gre i niebedziecie mieli co z kasa zrobic to piszcie ;]
Zolthar Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Czy macie już oszacowaną docelową liczbę graczy online ?
miriam Napisano 18 Lipiec 2005 Napisano 18 Lipiec 2005 Na forum cisza a coś więcej \się nie znajdzie\ :|
Rekomendowane odpowiedzi