Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukujemy ludzi do gry MMORPG!!

-Grafików (3D i 2D)

-Muzyków

-Programistów

-Beta-testerów

Swoje prace oraz inne informacje nma sobie prosze przysyłac na e-mail:[email protected] GG:9240300 Tlen:[email protected]

Prosze pisac Witaj ja w sprawie projektu(gry)MMORPG

Wiadmości o treści :Cze, siema, nie beda przyjmowane

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dziudeczke za mało danych wg. mnie podałeś o samej grze żeby ktoś poważny traktował to poważnie. Dużo ludzi szuka pracowników do robienia gry w ostatnim czasie, a w ciemno to raczej nikt na to nie pójdzie. Proszę podać coś więcej np. co to ma być za gra?etc.

Napisano

sory ze wyjde na chama, ale mam takie pytanie - wydaje mi sie ze ostatnio pytałes na forum jak połączyć dwa boxy a teraz gre juz robisz????

Napisano
sory ze wyjde na chama, ale mam takie pytanie - wydaje mi sie ze ostatnio pytałes na forum jak połączyć dwa boxy a teraz gre juz robisz????

Najprawdopodobniej kolo pomylił działy.

No chyba że reprezentuje sponsora i dla tej armii ludzi zapewni godziwy zarobek.

Napisano

Heh ja jestem grfikiem 2d w tej wkipie a teraz sie wziolem za 3d,a ogloszenie ja napisalem gdyz tak mi kazal przewodniczacy :] A o grze nie moge wiecj powiedzeic bo poniewaz jestesmy dopiero w fazie robienia engine. Moge pwoiedzeic jeszce tyle jesteśmy grupą która pracuje na własny koszt tzn wszelkie zyski które gra przyniesie zostaną podzielone międzi pracowników lub wpompowane w firme.

Napisano

kolego..... jak chcesz aby ktoś poważny grą się zainteresował to napisz o niej coś więcej.

Dlaczego ktoś miałby do was dołączyć?

Przecież są inne gry, nawet MMORPG w produkcji, o których jest obszerne info.

Ja naprawdę dobrze radzę, nie chcę nikogo pouczać.

Napisano

fajnie, ale zeby poswiecic po kilka , kilkanascie godzin dziennie, muszisz jaks zachecic.....--> LOL, czemuz to ktos mialby sie do was zgloscic za free?, nikt nie bedzie poswiecal swojego czasu tylko po to zeby ...wlasciwie po co . nawet nie sprzeda sie potem tego co powstanie.....zastanow sie troche mr.Grimor , albo pokaz cos zebym zmienil zdanie.

Napisano

widać że grimor jest troche nie tegest, ciekawe kto komuś każe pisać listy według swojego uznania o_O

może go to denerwóje ale ja sie z wami przywitam

SIEMA ZIOMALE

Napisano

Zawsze w ogloszeniach takiego typu powinno sie powiedziec, ze Uczestnik Teamu ma wlasne statystyki i tworzone portfolio, by mogl w poszukiwaniu pracy pokazac co zrobil dla tego projektu i jak to zrobil (pokazujac staty i pf) bo grafika chyba najbardziej chodzi o doswiadczenie i zrobienie pf.

a takie robienie "w ciemno", no od tego sie zaczyna, ale to nie ma sensu za bardzo.

Zycze powodzenia w poszukiwaniach, ale imo lepiej sie laczyc niz tworzyc cos nowego. (a jest jeden b. dobrze zapowiadajacy sie projekt MMORPG ;) )

Napisano

cytat: "pracuje na własny koszt tzn wszelkie zyski które gra przyniesie zostaną podzielone międzi pracowników lub wpompowane w firme..."

Pomyliłeś pojęcia, przede wszystkim błąd semantyczny, "koszt, tzn. wszelkie zyski" ;) Koszt to nie zysk (tzn. koszt jaki się ponosi jest zwykle zyskiem dla kogoś innego ;)) :) To brzmi jak "tak, tzn. nie" ;) Generalnie większość firm pracuje na własny koszt, tj. ma określone koszty z tytułu prowadzenia działalnośći (dzierżawa lokali, prąd, rachunki telefoniczne, koszty pracy, koszty materiałów). Koszt to byłboby w tym wypadku zsumowanie kosztów wszystkich elementów, które są niezbędne do powstania gry, czyli na przykład pensje dla teamu. Natomiast zyski to zyski :) I tak są zyski realne i nominalne, ale już mniejsza z tym ;) Założenie "wszelkie zyski które gra przyniesie zostaną podzielone międzi pracowników lub wpompowane w firme..." uważam za bardzo optymistyczne ;)

Od jakiegoś czasu sceptycznie podchodzę do takich pomysłów, obserwując upadek kilku takich projektów i nie widząc końca kilku innych.

Mogę wam życzyć tylko powodzenia. Jak potrzebujecie pomocy w kwestii zarządzania projektami to piszcie ;)

Pozdro

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności