Napisano 25 Czerwiec 200519 l takie jakies cos wykombinowalem, nie najlepsze ale i tez nie najgorsze :)
Napisano 25 Czerwiec 200519 l oczy takie sobie :/ wygladaja troche jakby pekla tam jakas zylka z krwia. mogles dac wiecje zdjec - np. z przodu !! ps. radze ci sie zapoznac z regulaminem bo moderator zaraz wpadnie
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Nic specjalnego, to raczejn nie powinno być w tym dziale. Nie wiecz czy chciałeś pochwalić się tekstura (:|) czy Dofem tez :|.
Napisano 25 Czerwiec 200519 l nie jest chveti widzialem gorsze "racki" :) nic specjalnego...................................................
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Oj HINDUS jesteś the best buahahahahahahahaha, odpowiedział tytułem filmu. A co do pracki to b. słabo, przynajmniej mam nadzieje ze to twoje pierwsze prace.
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Chyba autor samobujstwo popełni, tak się męczył a tu go zjeachali (ja też:D)\ A tak na serioo to TUTKI, TUTKI, TUTKI i jeszcze raz tutki obiecaj że następna praca bedzie odebrana pozytywnie.
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Oko wyglada jakby siedziało 5 godzin przed kompem, takie zakrwawione i zielone.
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Malyszum -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku. Do pozostałych panów: dalibyście jakieś rady, a nie pośmiewisko sobie urządzacie...
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Moja rada :) Czytaj bardzo, bardzo duzo tutoriali, oglądaj bardzo, bardzo duzo video tutoriali, no i zadawaj pytania, lecz pamiętaj takie nad którym bardzo długo siedziałeś i nie znalazłeś odpowiedzi. Życze powodzenia !
Napisano 26 Czerwiec 200519 l oddziel tęczówke od rogówki. bo tutaj to chyba to samo jest. zrob rogówke przeźroczystą, tęczówke wkleslal do środka oka. heh tutków tu nie trzeba, otwórz podręcznik do biologii
Napisano 6 Lipiec 200519 l oo wlasnie tak, bo z tego co mi wiadomo, to wszystko nie jest w jednej plaszczyznie. tutorial - swieta rzecz, skorzystaj! pzdr.:)
Napisano 6 Lipiec 200519 l grunt że zajażył interface maxa a to jużpołowa 30% sukcesu :] głowa do góry - każda następna pracka będzie coraz lepsza uwierz.
Napisano 6 Lipiec 200519 l Autor looool to żeście mi pojechali po majtach :), hmmm myślalem że wypadnie lepiej, a co do biologicznej budowy oka wszystko jest wporzo tylko chyba tego nie widac :) (sory) no ale dzieki za komenty przynajmniej wiem ze nie jest ona dobra, a szkoda :(
Napisano 8 Lipiec 200519 l ato nic nie szkodzi..;) przynajmniej nastepnym razem juz bardzo sie bedziesz staral, co na ogol jest gwarantem pochlebnych komentarzy...i pamietaj o tutkach! pozdrawiam
Napisano 9 Lipiec 200519 l ja też dorzucę takie rady: w jednym oku obróciłym teksturkę bo gdzieś czytałem, że nie mam dwóch takich samych oczu, a mi się wydaje, że już napewno nie ma takich samych plamek w tym samym miejscu, w dwóch okach;-))pozdrawiam
Napisano 10 Lipiec 200519 l Co do tutków : 1. http://67.15.36.49/team/tutorials/antro_eye2/antro_eyetex_01.asp 2. http://67.15.36.49/team/tutorials/antro_eye1/antro_eyemod_01.asp