Malyszum Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 takie jakies cos wykombinowalem, nie najlepsze ale i tez nie najgorsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 oczy takie sobie :/ wygladaja troche jakby pekla tam jakas zylka z krwia. mogles dac wiecje zdjec - np. z przodu !! ps. radze ci sie zapoznac z regulaminem bo moderator zaraz wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Nic specjalnego, to raczejn nie powinno być w tym dziale. Nie wiecz czy chciałeś pochwalić się tekstura (:|) czy Dofem tez :|. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 kiepski shader, nie wyglądają oczowato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 ... tez nie najgorsze :) jesteś w błędzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Malyszum http://film.onet.pl/7493,film.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 nie jest chveti widzialem gorsze "racki" :) nic specjalnego................................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 haha hindus ale zes dowalil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Oj HINDUS jesteś the best buahahahahahahahaha, odpowiedział tytułem filmu. A co do pracki to b. słabo, przynajmniej mam nadzieje ze to twoje pierwsze prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Chyba autor samobujstwo popełni, tak się męczył a tu go zjeachali (ja też:D)\ A tak na serioo to TUTKI, TUTKI, TUTKI i jeszcze raz tutki obiecaj że następna praca bedzie odebrana pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Oko wyglada jakby siedziało 5 godzin przed kompem, takie zakrwawione i zielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Malyszum -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku. Do pozostałych panów: dalibyście jakieś rady, a nie pośmiewisko sobie urządzacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 Moja rada :) Czytaj bardzo, bardzo duzo tutoriali, oglądaj bardzo, bardzo duzo video tutoriali, no i zadawaj pytania, lecz pamiętaj takie nad którym bardzo długo siedziałeś i nie znalazłeś odpowiedzi. Życze powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 oddziel tęczówke od rogówki. bo tutaj to chyba to samo jest. zrob rogówke przeźroczystą, tęczówke wkleslal do środka oka. heh tutków tu nie trzeba, otwórz podręcznik do biologii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 :| ps. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futro Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 oo wlasnie tak, bo z tego co mi wiadomo, to wszystko nie jest w jednej plaszczyznie. tutorial - swieta rzecz, skorzystaj! pzdr.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 grunt że zajażył interface maxa a to jużpołowa 30% sukcesu :] głowa do góry - każda następna pracka będzie coraz lepsza uwierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malyszum Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2005 looool to żeście mi pojechali po majtach :), hmmm myślalem że wypadnie lepiej, a co do biologicznej budowy oka wszystko jest wporzo tylko chyba tego nie widac :) (sory) no ale dzieki za komenty przynajmniej wiem ze nie jest ona dobra, a szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futro Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 ato nic nie szkodzi..;) przynajmniej nastepnym razem juz bardzo sie bedziesz staral, co na ogol jest gwarantem pochlebnych komentarzy...i pamietaj o tutkach! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 ja też dorzucę takie rady: w jednym oku obróciłym teksturkę bo gdzieś czytałem, że nie mam dwóch takich samych oczu, a mi się wydaje, że już napewno nie ma takich samych plamek w tym samym miejscu, w dwóch okach;-))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 Co do tutków : 1. http://67.15.36.49/team/tutorials/antro_eye2/antro_eyetex_01.asp 2. http://67.15.36.49/team/tutorials/antro_eye1/antro_eyemod_01.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi