Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

oczy takie sobie :/ wygladaja troche jakby pekla tam jakas zylka z krwia. mogles dac wiecje zdjec - np. z przodu !!

ps. radze ci sie zapoznac z regulaminem bo moderator zaraz wpadnie

Napisano

Oj HINDUS jesteś the best buahahahahahahahaha, odpowiedział tytułem filmu.

A co do pracki to b. słabo, przynajmniej mam nadzieje ze to twoje pierwsze prace.

Napisano

Chyba autor samobujstwo popełni, tak się męczył a tu go zjeachali (ja też:D)\

A tak na serioo to TUTKI, TUTKI, TUTKI i jeszcze raz tutki obiecaj że następna praca bedzie odebrana pozytywnie.

Napisano

Moja rada :) Czytaj bardzo, bardzo duzo tutoriali, oglądaj bardzo, bardzo duzo video tutoriali, no i zadawaj pytania, lecz pamiętaj takie nad którym bardzo długo siedziałeś i nie znalazłeś odpowiedzi. Życze powodzenia !

Napisano

oddziel tęczówke od rogówki. bo tutaj to chyba to samo jest. zrob rogówke przeźroczystą, tęczówke wkleslal do środka oka.

heh tutków tu nie trzeba, otwórz podręcznik do biologii

Napisano

oo wlasnie tak, bo z tego co mi wiadomo, to wszystko nie jest w jednej plaszczyznie. tutorial - swieta rzecz, skorzystaj!

pzdr.:)

Napisano

grunt że zajażył interface maxa a to jużpołowa 30% sukcesu :] głowa do góry - każda następna pracka będzie coraz lepsza uwierz.

Napisano

looool to żeście mi pojechali po majtach :), hmmm myślalem że wypadnie lepiej, a co do biologicznej budowy oka wszystko jest wporzo tylko chyba tego nie widac :) (sory)

no ale dzieki za komenty przynajmniej wiem ze nie jest ona dobra, a szkoda :(

Napisano

ato nic nie szkodzi..;) przynajmniej nastepnym razem juz bardzo sie bedziesz staral, co na ogol jest gwarantem pochlebnych komentarzy...i pamietaj o tutkach!

pozdrawiam

Napisano

ja też dorzucę takie rady: w jednym oku obróciłym teksturkę bo gdzieś czytałem, że nie mam dwóch takich samych oczu, a mi się wydaje, że już napewno nie ma takich samych plamek w tym samym miejscu, w dwóch okach;-))pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności