KLICEK Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 aj łont si more nananananana :D bardzo ładnie Ci idzie obawialem sie tej Twojej organiki nie bylo potrzeby jednak :) tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 Male - hehe...THX ;) Chveti & KLICEK - THX :) No to idziemy dalej :D Mam jakies dziwne problemy z VRay'em 1.47. Serverek wł. i wył. się w tym samym czasie i nie moge odpalić VRay'a :(. Usunelem wszystkie pliki pluga i ponownie wgrałem, ale to na nic...:| Nie wiem co sie stało...wcześniej działało bez problemów...:| Może być teraz troche cięzko z update, bo coś ostatnio kiepsko sie czuje...ale postaram sie dalej walczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 jak na razie ten ogr wyglada za prosto, w stosunku do maszyn bladziutko wypada :P czekam na jakies ubrania, postrzebione spodnie, jakies zniszczone/odlamane zbroje, zuzyte topory... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 Wesoledi - i tak miało być. Model tak medium-poly :P, bo nie będzie go tak widać, bo będzie dość mały w stosunku do "maszyn bojowych". Wlaśnie pracuje nad ubiorem i orezem wiec spokojna głowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 eeee noooo , organika 1 klasa ! a stopy takie bezpalczaste czy jeszcze dorobisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 Ano "bezpalczaste" bo buciory beda :D Problem z VRay'em załatwiony ( dzięki Male! :) ), więc zabieram sie do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 Ork bardzo mi sie podoba... pod wzgledem wykonania oczywiscie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 Ork bardzo mi sie podoba... pod wzgledem wykonania oczywiscie. pozdrawiam ta , napewno :D No Falki fajny grubas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 Taa... Tak naprawde, to gdy zobaczylem te posladki... ullaa. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 No no modelik fajny ale czy można renderek prosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aatrapa Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 hm od pewnego czasu nic sie nie dzieje to jakas zmowa milczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Cisza przed wyborcza jest to dlatego ! Nie mozna lamac tej zasady ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 ejj co jest Falcrum, chyba neiwymiekasz na ostatniej prostej, nie rob tego masz takie wspaniale modele, jeszcze tylko tex scenka i podium murowane, za duzo wlozyles w to pracy by teraz wszytko zaprzepascic.. pozdro, i mam nadzijeez e neidlugo nas zaskoczysz gotowa scena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 4 Październik 2005 Autor Share Napisano 4 Październik 2005 Prace nie zamarły, a przeszły w stan uśpienia...Poprostu pod koniec nie miałem juz czasu na nic. Rozpoczeły sie studia, troche zleceń, innych spraw...poprostu życie. Tak wiec na tym kończe tą bitwe i jak znajde czas to przeniose temat do WIP'a i tam dokończe scenę. Obecnie prace zostały przerwane na przygotowaniu sceny ( ktora z kazdego dnia przybierała inna formę) i przygotowaniu modeli do teksturowania ( mapowanie). Na sam koniec chce podziękowac wszystkim tym co mi dobrze zyczyli, wspierali i trzymali kciuki (no i wystawili te piękne 5 gwiazdek w temacie...naprawdę bardzo miło było je zobaczyć we własnym temacie :) ), a tym samym chce przeprosić, ze nie spełniłem ich oczekiwań i nie dokończyłem sceny przed końcem bitwy...jednak mogę pocieszyć, ze w niedługim czasie zobaczycie ciąg dalszy "Warhammer'owej przygody"...;) Renderek grupowy z tego nad czym ostatnio pracowałem(rendery w Brazil'u i VRay'u): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 No pieknie. Jestem pod wrazeniem. Ale czy aby zdązycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 czolg pikny panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Swietne modele. Szykuje sie ekstra pracka. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 7 Październik 2005 Autor Share Napisano 7 Październik 2005 Kome & S3B - Dzięki :) Kemil -THX, a odpowiedź jest prosta...nie zdąze(my) bo juz jest pozamiatane. Wspomniałem, ze mam zamiar dokończyć w WIP'ie, ale nie teraz bo nie mam juz na to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi