Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 167
  • Wyświetleń 28,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Male - hehe...THX ;)

Chveti & KLICEK - THX :)

No to idziemy dalej :D

orc007f5ci.jpg

orc008f2ab.jpg

Mam jakies dziwne problemy z VRay'em 1.47. Serverek wł. i wył. się w tym samym czasie i nie moge odpalić VRay'a :(. Usunelem wszystkie pliki pluga i ponownie wgrałem, ale to na nic...:| Nie wiem co sie stało...wcześniej działało bez problemów...:|

Może być teraz troche cięzko z update, bo coś ostatnio kiepsko sie czuje...ale postaram sie dalej walczyć :)

Napisano

jak na razie ten ogr wyglada za prosto, w stosunku do maszyn bladziutko wypada :P

czekam na jakies ubrania, postrzebione spodnie, jakies zniszczone/odlamane zbroje, zuzyte topory... :)

Napisano
  • Autor

Wesoledi - i tak miało być. Model tak medium-poly :P, bo nie będzie go tak widać, bo będzie dość mały w stosunku do "maszyn bojowych". Wlaśnie pracuje nad ubiorem i orezem wiec spokojna głowa ;)

Napisano

eeee noooo , organika 1 klasa ! a stopy takie bezpalczaste czy jeszcze dorobisz ?

Napisano
  • Autor

Ano "bezpalczaste" bo buciory beda :D

Problem z VRay'em załatwiony ( dzięki Male! :) ), więc zabieram sie do roboty.

Napisano

Ork bardzo mi sie podoba... pod wzgledem wykonania oczywiscie.

pozdrawiam

Napisano
Ork bardzo mi sie podoba... pod wzgledem wykonania oczywiscie.

pozdrawiam

ta , napewno :D

No Falki fajny grubas ;)

Napisano

Taa... Tak naprawde, to gdy zobaczylem te posladki... ullaa. ;)

Napisano

ejj co jest Falcrum, chyba neiwymiekasz na ostatniej prostej, nie rob tego masz takie wspaniale modele, jeszcze tylko tex scenka i podium murowane, za duzo wlozyles w to pracy by teraz wszytko zaprzepascic.. pozdro, i mam nadzijeez e neidlugo nas zaskoczysz gotowa scena

Napisano
  • Autor

Prace nie zamarły, a przeszły w stan uśpienia...Poprostu pod koniec nie miałem juz czasu na nic. Rozpoczeły sie studia, troche zleceń, innych spraw...poprostu życie. Tak wiec na tym kończe tą bitwe i jak znajde czas to przeniose temat do WIP'a i tam dokończe scenę.

Obecnie prace zostały przerwane na przygotowaniu sceny ( ktora z kazdego dnia przybierała inna formę) i przygotowaniu modeli do teksturowania ( mapowanie).

Na sam koniec chce podziękowac wszystkim tym co mi dobrze zyczyli, wspierali i trzymali kciuki (no i wystawili te piękne 5 gwiazdek w temacie...naprawdę bardzo miło było je zobaczyć we własnym temacie :) ), a tym samym chce przeprosić, ze nie spełniłem ich oczekiwań i nie dokończyłem sceny przed końcem bitwy...jednak mogę pocieszyć, ze w niedługim czasie zobaczycie ciąg dalszy "Warhammer'owej przygody"...;)

Renderek grupowy z tego nad czym ostatnio pracowałem(rendery w Brazil'u i VRay'u):

maszynybojowecdn3iz.jpg

maszynybojowecdn32sf.jpg

Napisano

No pieknie. Jestem pod wrazeniem. Ale czy aby zdązycie ?

Napisano
  • Autor

Kome & S3B - Dzięki :)

Kemil -THX, a odpowiedź jest prosta...nie zdąze(my) bo juz jest pozamiatane. Wspomniałem, ze mam zamiar dokończyć w WIP'ie, ale nie teraz bo nie mam juz na to czasu.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.