Napisano 30 Czerwiec 200519 l Odpoczywam od samochodów... Teraz zrobiłem motor. 3dMax6, omni+skylight, raytrace+HDRI, scanline, czas renderowania ok 2,5h.
Napisano 30 Czerwiec 200519 l no modelik fajny :P tylko na tym... fotkopodobnym przednie koło wygląda jak by było w powietrzu, oprócz tego wszystko jest git
Napisano 30 Czerwiec 200519 l boze jak ja kocham obrazki z sempia :) bardzo fajnie to wyszlo gorzej z kolorkami ale ogolnie ql :)
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Autor Filtry są głównie po to żeby zamaskować niską jakość tła... Uwierzcie z filtrami jest lepiej;)
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Dawno sie nie odzywalem, ale teraz sie odezwe.:). Pamietam twoje samochody, to powiem tyle ze widac proooooooooooogers :D i to duzy. Bo strasznie mi sie podoba, jedna rzecz do ktorej moglbym sie przyczepic to malowanie motoru, takie jakies dziwne (chodzi mi o wzorki i kolory, bo tekstura ladna) :P
Napisano 30 Czerwiec 200519 l JunioR napisał: Wow, baaaardzo fajnie, szczególnie obrazek nr.2! Nie zebym sie nie czepial ale super robota zwlaszcza grafika numer 1:)
Napisano 1 Lipiec 200519 l No motorek bardzo fajny :) podoba mi się ver z zamazanym tłem bo to jak zdjęcie niewygląda na zdjęcie :)
Napisano 2 Lipiec 200519 l Witam! Wow wow Chindoos robisz postępy!!!. Teraz to ma ręce i nogi, super. Czekam teraz na tak dopracowany jakiś samochodzik :D :D. Pozdrawiam!
Napisano 2 Lipiec 200519 l I renderek ostro po oczach "daje", ciezko sie go oglada. z II znacznie lepiej i bardziej mi sie podoba. a modelik ogolnie super! gratki