Kris_R Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Napisano 14 Wrzesień 2005 Kilka kolejnych kresek :) Teraz już czyszczenie, dodawanie detali, odbijanie światła (GI secondary bounces :D) itp... pozdro
weedlog Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 Dla mnie to jest fajowskie :) Pomysł świetny.
Kris_R Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Napisano 18 Wrzesień 2005 I jeszcze kilka kresek... jeszcze więcej soku pomidorowego dodam :) Żeby nie było niedomówień :D
Amrun Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 ooo lol... miny tych dzieci sa zabojcze ;]... jedyne co, to jakos mi sie wydaje ze prawa reka jest jakby grubsza? ... ale to nic...obrazek jest masakra poprostu :D... pzdr...
polka dot Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 cudo :) ale noz, dlugo sie zastanawialem jak ona go trzyma, wydaje sie jakby byl bokiem do patrzacego a tak sie nie trzyma noza :D moze jakos go pokoloruj inaczej przycieniuj zeby bylo wiadomo o co chodzi.. pozdrawiam
KLICEK Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 rewelka :) tak jak pisali wczesniej klimacior trzyma ostry :) troszke bym blacik, dlon doswietlil i szafke z lewej strony troche plaska w moim odczuciu :) jezeli plote glupoty to prosze przejsc do postu nizej :D pozdrawiam i powodzenia w dalszej pracy :)
Kris_R Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Napisano 19 Wrzesień 2005 Uwagi trafione snajperką między oczy.. na pewno wezmę pod rozwagę! Dzięki wam Jaras i Klicek ;) pozdrawiam!
jaras Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 ależ proszę bardzo ;) palce na nożu jeszcze do poprawy bo coś tam nie koko :) aaa i na pomidorku jakiś bliczek światełka by też się może przydał ? pozdrawiam i powodzenia
kurt_hectic Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 zabujcze sa te dziciaki :]/ ciekawe skad wziales inspiracje. zzzzzz
Archangel Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 strasznie lubie Twoje prace Kris :] mam nadzieje ze dostane wersje w pulpitowej rozdzielce. Co do uwaga to nie pasi mi raczka na blacie i to krzeslo troszke takie na odczep sie ;)
RK Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 Mord wisi w powierzu. Przyznam się bez bicia że błędy zauważyłem dopiero po przeczytaniu postów.Świetne.
Rekomendowane odpowiedzi