Salvator Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Witam. Postanowiłem jednak wytartować w bitwie, powalczyć dla przyjemności. Scenka będzie przedstawiać bohatera (jakaś dziewczyna), na moment przed podjęciem decyzji o dokonaniu bądź nie mordu. Sytuacja dość szekspirowska, bohatera będą ciągnąć w dwie (odpowiednie i przeciwstawne) strony dwa ezoteryczne stworki ilustrujące dobrą i złą stronę natury człowieka. Zły stworek będzie wtykał boharce narzędzie zbrodni w rękę, dobra istotka będzie odciągać (bezskutecznie) bohaterkę ku wyjściu. Gradiencik dobro/zło postaram się jeszcze przyprawić oświetleniem i takimi tam. Na koncept nie liczcie bo rysować nie umiem ;] Nie ustaliłem jeszcze otoczenia i ofiary (rzeczy bardzo powiązane ze sobą). Szukam ładnego przykładu takiej sceny w sztuce. Narazie wymodeluję stworki i bohaterkę, w trakcie będę się zastanawiał na resztą. Diabełek jest już rozpoczęty, w rozsądnym czasie go zamieszczę. A więc wkraczam na wojenną ścieżkę, pozdrawiam wszystkich wojowników :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Swietne! A czy mozna wiedziec w jakim to bedzie stylu? Bajkowe czy realistyczne? A moze pomieszanie obu. Realistyczna kobieta i bajkowe stworki. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2005 Styl na pewno nie będzie realistyczny, raczej będę starał się impresjonistycznie oddać tę chwilę. Co do kształtu stworków i dziewczyny - stworki będą swoim wyglądem jak najdokładniej oddawać swoją naturę, czyli samo dobro/zło, zadbam też o ich ezoteryczność, aby było pewne że nie znajdują się w śiecie realnym, na tyle jednak wyraźne będą aby wyraźnie oddziaływać na dziewczynę. Ona sama będzie dość realistyczna, powinien wyjść z tego niebrzydki kontrast ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 powodzenia ci życzę, i długotrwałego zapału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 No No NO NO, to Salv pojechał. Moim zdaniem świetny temat i czekam na pierwsze koncepty, rendery, siatki i co tam jeszcze wymyślisz. Zycze powodzenia (i o umowie pamiętaj;P:P:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Czekam na pierwsze efekty pracy :) (już co nieco widziałem ale ciiiiii :)) Mam wielką nadzieje że skończysz swoją pracke :). Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 ok więc czekamy na koncept :] witam w Bitwie Salvatore, powodzenia życzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Witam kolege z sąsiedztwa >> Fajny temat. Życzę powodzenia. Napewno będe bacznie obserwował twoje poczynania:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 ooo proszę, oto koncepcik, pomogę Ci Salvatorze :D http://www.reviewsontheside.com/reviews/images/emperors_new_groove.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2005 buahaha dobre dobre leru ;] doceniam też to że specjalnie dla mnie się odbanowałeś :> a wam wszystkim dzieki za słowa otuchy, też mam nadzieję że ukończę ;] jak by wyglądało podium złożone z samych czołgów :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2005 Ok, na początek mały autoportrecik, wrzucam żeby ciekawiej było ;] btw. jakoś dziwnie wyszedł na tym zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 No, no Salv ładnie. ALE: Uczy coś mnię tak gryza Może zrób go bardziej zgredowatego bo teraz miota się troche międzi takim małym diabełkiem a cartoonowym stworkiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 niezły początek, mam nadzieje ze dalej tez Ci pojdzie tak dobrze, aczkolwiek przyczepiłbym sie do paru rzeczy: - brak otworu w uchu - klata jakoś tak dziwnie zarysowana, okrągła, strasznie wysoko, no i sutków nie ma - ten nos mi nie pasuje, za bardzo świnski, za blisko oczu a za daleko ust, no i ma grymas taki jakby miał zaraz kichnąć ale poza paroma małymi niedociągnieciami jest wspaniale. jakiej wielkosci mniej wiecej bedzie ten stworek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2005 no nie mogę, co japoradzę, że tak wyglądam :> a teraz do rzeczy :] są dziurki w oszach tylko na tym ujęciu ich nie widać klata dziwna, no cóż, z chęcią zobaczyłbym jakiegoś prawdziwego diabełka stróża abym mógł sprawdzić jak to wygląda w rzeczywistości :P A sutki .... mam teraz większe (dosłownie i w przenośni) zmartwienia niż ... sutki :D a cała postać ma gryźć i być pełna nieprawidłowości. To jest bardzo zły i nieludzki diabełek i na pewno by się zdenerwował gdybym go obraził ludzką pięknością :> Wielkość jest właściwie fundamentalną informacją, teraz planuję aby miał 1/4 max 1/3 wysokości dziewczyny w stanie wyprostowanym, a w scenie będzie bardziej zwinięty i .. będzie latał ;] tak, skrzydełka jutro wymodeluję. No ale dzięki wam za komenty, ładnie wyglądają ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomiot Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 mi się podoba.. to jest stworek fantastyczny... prawdopodbnie stworzony przez wyobraźnię dziewczyny więc nie musi mieć ludzkich proporcji, mięśni ani klaty... fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 no salvator, wreszcie sie zabrales do pracy. podoba mi sie, tylko te uszy krulicze bym jakos zmienila. klata sexy, zostaw tak, tylko pepek dorob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 he he sluchaj Ani C, ten nos troche swinski sie wydaje, i uszy. :D powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 oh salvatore (jak pisze leru)a gdzie siateczka, siateczka musi byc!! mi tylko usta nie pasuja .. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Diabelek jest super mi sie pomysl podoba :) czekam na wiecej .A i sie do niczego nie przyczepie bo to twoj koncept , twoja praca . Sam zapewne widzisz co gdzie jak nie pasuje.Powodzenia !!! czekam na dalsze etapy pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2005 he he sluchaj Ani C a kiedy nie słucham :P ten nos troche swinski sie wydaje ojej, ale powiedz mi czy wygląda na dzieło przypadku? :> Nielot - że tak spytam, po co siatka 0_o dzięki Predator za słowa otuchy, idę go pomęczyć. Ale myślami już jestem przy aniołku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 chlopie ty sie nie pytaj po co tylko dawaj siatencje :) a tak na serio to siatka zawsze sie przyda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 Niezwykły poziom modelowania organicznego czyni Cię równie niezwykle trudnym przeciwnikiem :) Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 Narazie super, tylko dziwnie te uszy są przyczepione do tej główki. Póki co pracka trzyma klimat :) Dołączam się do nielota, siateczka zawsze się przyda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 siatkarze zawsze się znajdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 lubie takie głebsze tresci i wysoki poziom; siatki nie dawaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi