bartonfink Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Predator juz kiedys robil ten model - teraz moja wersja :) budynek - 350 Tris TX - 512*512 Barierka - 150 Tris - 128*256 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Bardzo fajne - wielkim plusem jest to że zagłębiłeś się w szczeguliki. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Czyżby to jakiś arttest był? :) Ta wersja bardziej mi się podoba - żywsza z realnym wnętrzem bradzo fajnie jedynie trochę za jaskrawy dach jak na moje oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 fajen wyglada jak bys texturke dziubal recznie :) a to dla mnie wielki plus (ale chyba do konca taka dziubana nie jest?) fajne zywe kolorki jak do komiksu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 Christian Noir Stein -> Tak arttest :), Co do kolorow to mam stary monitor i bardzo zle odwzorowuje nasycenie :/ niestety czasem tylko sie domyslam jak to naprawde wyglada ;( Hatred -> troszke dziubania bylo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 No super, bardzo fajny render z tymi texturami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Ja bym tez sie czepnal kolorkow, reszta good.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 nom roznica kolosalna w porównaniu do wersji Predatora ;) - podoba mi sie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 troche takie cartoonowe ale podoba mi sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorazek Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 jest OK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 mi sie nie podoba dach... moze zamiast 2 zmixowanych lepiej by wygladal 1 : chodzi o dachowke, poza tym, to sa rendery :( . a to jest nie fair, tak w grze nie bedzie wygladac, ::: rozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 kurt - a skąd wiesz jak tam będzie wyglądać? Może wyglądać nawte LEPIEJ (PS'y, environment map z CubeMappingiem, bump wyraźniej zaznaczony podkreślony specularem....). Więc zupełnie nie wiem na czym opierasz swoje stweirdzenie, że będzie gożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2005 kurt_hectic -> Obrazek z jasnym tlem to render :) - ale ten z szarym tłem to zzut ekranu :) . W max r.7 jest zamiast "smooth and Highlights" wybierz "flat" :) jest to widok przygotowany specjalnie na takie okazje . Pozatym ten render to mialo byc takie szpanerstwo ;) bo wiem ze tak to nie bedzie wygladalo :) szczegolnie ze baking przy takim mapowaniu odpada :) Christian Noir Stein-> obawiam się ze ten silnik niema takich mozliwosci :D Ciesze sie ze sie podoba :) pozdro all :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 bardzo dobra robota :) Świetnie to wyglada barton -> zdradzisz jak robisz tą siatke widoczną na modelu? tutaj akurat tego niema, chodzi mi o coś w stylu twojego "diabelskiego nasienia" :) pretty please :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2005 zadna tajemnica :) ->finaltoon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi