Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Predator juz kiedys robil ten model - teraz moja wersja :)

budynek - 350 Tris TX - 512*512

Barierka - 150 Tris - 128*256

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajne - wielkim plusem jest to że zagłębiłeś się w szczeguliki.

pozdro

Napisano

fajen wyglada jak bys texturke dziubal recznie :) a to dla mnie wielki plus (ale chyba do konca taka dziubana nie jest?) fajne zywe kolorki jak do komiksu :)

Napisano
  • Autor

Christian Noir Stein -> Tak arttest :), Co do kolorow to mam stary monitor i bardzo zle odwzorowuje nasycenie :/ niestety czasem tylko sie domyslam jak to naprawde wyglada ;(

Hatred -> troszke dziubania bylo :)

Napisano

nom roznica kolosalna w porównaniu do wersji Predatora ;) - podoba mi sie

pozdro

Napisano

mi sie nie podoba dach... moze zamiast 2 zmixowanych lepiej by wygladal 1 : chodzi o dachowke, poza tym, to sa rendery :( . a to jest nie fair, tak w grze nie bedzie wygladac, ::: rozumiesz.

Napisano

kurt - a skąd wiesz jak tam będzie wyglądać? Może wyglądać nawte LEPIEJ (PS'y, environment map z CubeMappingiem, bump wyraźniej zaznaczony podkreślony specularem....).

Więc zupełnie nie wiem na czym opierasz swoje stweirdzenie, że będzie gożej.

Napisano
  • Autor

kurt_hectic -> Obrazek z jasnym tlem to render :) - ale ten z szarym tłem to zzut ekranu :) . W max r.7 jest zamiast "smooth and Highlights" wybierz "flat" :) jest to widok przygotowany specjalnie na takie okazje . Pozatym ten render to mialo byc takie szpanerstwo ;) bo wiem ze tak to nie bedzie wygladalo :) szczegolnie ze baking przy takim mapowaniu odpada :)

Christian Noir Stein-> obawiam się ze ten silnik niema takich mozliwosci :D

Ciesze sie ze sie podoba :)

pozdro all :)

Napisano

bardzo dobra robota :) Świetnie to wyglada

barton -> zdradzisz jak robisz tą siatke widoczną na modelu? tutaj akurat tego niema, chodzi mi o coś w stylu twojego "diabelskiego nasienia" :)

pretty please :)

pozdrawiam