nielot007 Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 Witam!! chcialbym kupis sobie tablecik za ok 150 zeta :P moze byc troche wiecej ale nie za duzo :D wiem ze to malo kasy ale szkoda mi wydawac kupe kasy skoro i tak nie potrafie rysowac :) wole ram kupic ;) ale poradzicie moze cos doloze jhak nie bedzie za tak malo kasy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 pewnie wszyscy polecom wacoma (tylko ze on to 600-900zl kosztuje) a ja polecam Pentagrama, hmmm np.: XL (za 180 powinienes go kupic)... jesli nie umiesz malowac to w sam raz, jest on raczej dal poczatkujacych, ale rysunki i tak na nim niezle wychodza (w szczegolnosci komixy, ojj to to wychodzi rewelka). pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=57021266 moge spokojnie to polecic ... A4 ... mialem ... sprawdzalem ... nie zawiodlem sie ... testowalem Pentagrama XXL i tego Mediona ... to jedno i to samo ... moge powiedziec nawet ze pentagram zrąbal mi sie 3 razy w okresie 6 miesiecy a Medion mialem przez rok i bez zadnej awarii ... moze to przypadek ...ale ja tu ciągle slysze ze pentagramy sie psują jak "niewiadomoCo" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 szczeże to xxl mediona możebyć dla kolegi ciute za duży, ja mam format A5 i na A4 to bym się chyba pogubił. medion tyle że A5 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56119780 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 dzieki wam :) no to polecacie mediona albo pentagrama tylko teraz a5 czy a4 ?? bo mi sie wydaje ze a4 lepszy wogole wiesze lepsze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 nielot007 - dla grafika 3D, który na tym namalować chce teksturę i ew. przygotować sobie szkic to dobry jest A6. I ręka nie lata bóg jeden wie gdzie i miejsca mało zajmuje i sprawuje się na 5+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 nielot jak będziesz przejeżdżac przez Warszawę to daj znać, oddam Ci za symboliczną stówkę pentagama xxl który u mnie robi wyłącznie za przegrodę antystatyczną pomiędzy monitorami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Sans - to mu nie zaszkodzi ? ;](dla tabletu ofcourse) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 nie wiem, nie umiem go używać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 christian Noir Stein no wlasnie ja chcialbym sobie po szkicowac a tak prawde mowiac wkoncu sie tego nauczyc:) oh sans taka okazja a mi przemknie kolo nosa!!:( na dzien dzisiejszy nie mam w planach wyjaz do/kolo warszawy :(:( a szkoda czyli kuede;) jaki rozmiar najlepszy a6 a5 a4 ?? bo juz nie wiem :( a chcialbym sobie poszkicowac!!:) i wkoncu photoshopa sie nauczyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 nie wiem, nie umiem go używać :D hyhy ... designer :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 taa pentagram faktycznie czasem działa. u mnie jako praktyczna podstawka pod kawę i inne szkodliwe dla blatu stołu rzeczy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 no nie wy mnie denerwujecie ;);)[joke] czyli pentagram do bani bo nie dziala:D najlepiej mediona ktorego polecal marcin?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 działa, jest duży i ładnie wygląda, dlatego mogę Ci go sprzedać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Wy wszyscy sie nie znacie;PPP Pentagram byc, dobry pentagram sie nie psuc... moze niedlugo wrzuce moje prace na pentagramie to sie zdziwicie;) pozdr EDIT: Marcin - ale... eee no Pentagram lepiej sie wymawia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Pentagram XXL i Medion XXL to jedno i to samo ... ta sama matryca (czy jak to tam sie zwie) byl kiedys wątek na jakims forum PC lab chyba ... Mediony poprostu są sprowadzane ... i tansze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 niech najlepiej kolega kupi cos malego i uyzwanego na poczatek pisze ze dopiero co uczy sie rzsowac i moye zaczal by od czegos mniejszego i tanszego np kupil ,jak radzicie na allegro , cos uzywanego i zobaczy jak mu sie spodoba przygoda z grafika ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 Ohh jak dawno mnie nie bylo na forum ... to ja mam takie pytanie jaki byscie polecili tablet tak za 300/350 zl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi