Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!!

chcialbym kupis sobie tablecik za ok 150 zeta :P moze byc troche wiecej ale nie za duzo :D wiem ze to malo kasy ale szkoda mi wydawac kupe kasy skoro i tak nie potrafie rysowac :) wole ram kupic ;) ale poradzicie moze cos doloze jhak nie bedzie za tak malo kasy

pozdro

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pewnie wszyscy polecom wacoma (tylko ze on to 600-900zl kosztuje) a ja polecam Pentagrama, hmmm np.: XL (za 180 powinienes go kupic)... jesli nie umiesz malowac to w sam raz, jest on raczej dal poczatkujacych, ale rysunki i tak na nim niezle wychodza (w szczegolnosci komixy, ojj to to wychodzi rewelka). pozdr

Napisano

http://allegro.pl/show_item.php?item=57021266

moge spokojnie to polecic ... A4 ... mialem ... sprawdzalem ... nie zawiodlem sie ...

testowalem Pentagrama XXL i tego Mediona ...

to jedno i to samo ... moge powiedziec nawet ze pentagram zrąbal mi sie 3 razy w okresie 6 miesiecy a Medion mialem przez rok i bez zadnej awarii ... moze to przypadek ...ale ja tu ciągle slysze ze pentagramy sie psują jak "niewiadomoCo" ;]

Napisano
  • Autor

dzieki wam :)

no to polecacie mediona albo pentagrama

tylko teraz a5 czy a4 ?? bo mi sie wydaje ze a4 lepszy wogole wiesze lepsze;)

Napisano

nielot007 - dla grafika 3D, który na tym namalować chce teksturę i ew. przygotować sobie szkic to dobry jest A6.

I ręka nie lata bóg jeden wie gdzie i miejsca mało zajmuje i sprawuje się na 5+.

Napisano

nielot jak będziesz przejeżdżac przez Warszawę to daj znać, oddam Ci za symboliczną stówkę pentagama xxl który u mnie robi wyłącznie za przegrodę antystatyczną pomiędzy monitorami :)

Napisano
  • Autor

christian Noir Stein no wlasnie ja chcialbym sobie po szkicowac a tak prawde mowiac wkoncu sie tego nauczyc:)

oh sans taka okazja a mi przemknie kolo nosa!!:( na dzien dzisiejszy nie mam w planach wyjaz do/kolo warszawy :(:( a szkoda

czyli kuede;) jaki rozmiar najlepszy a6 a5 a4 ?? bo juz nie wiem :( a chcialbym sobie poszkicowac!!:) i wkoncu photoshopa sie nauczyc:)

Napisano

taa pentagram faktycznie czasem działa. u mnie jako praktyczna podstawka pod kawę i inne szkodliwe dla blatu stołu rzeczy ;]

Napisano
  • Autor

no nie wy mnie denerwujecie ;);)[joke] czyli pentagram do bani bo nie dziala:D

najlepiej mediona ktorego polecal marcin??

Napisano

Wy wszyscy sie nie znacie;PPP Pentagram byc, dobry pentagram sie nie psuc... moze niedlugo wrzuce moje prace na pentagramie to sie zdziwicie;) pozdr

EDIT: Marcin - ale... eee no Pentagram lepiej sie wymawia:D

Napisano

Pentagram XXL i Medion XXL to jedno i to samo ... ta sama matryca (czy jak to tam sie zwie)

byl kiedys wątek na jakims forum PC lab chyba ... Mediony poprostu są sprowadzane ... i tansze

Napisano

niech najlepiej kolega kupi cos malego i uyzwanego na poczatek pisze ze dopiero co uczy sie rzsowac i moye zaczal by od czegos mniejszego i tanszego np kupil ,jak radzicie na allegro , cos uzywanego i zobaczy jak mu sie spodoba przygoda z grafika ...

Napisano

Ohh jak dawno mnie nie bylo na forum ... to ja mam takie pytanie jaki byscie polecili tablet tak za 300/350 zl ?