BODJO Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 Witam , jestem nowym. Prezentuje swoje projekty Autek. Ucze sie projektowac samochody , dlatego bede przdstawioac glownie autkai inne pojazdy. Zaczynam od peugeota. Uzywam max5 i Brazila, sposob modelowania wowczas jeszcze splajny, teraz nurbsy i początki rhino. Pozdrawiam , i prosze o sugestie co domodelowania
miwt Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 siema u mnie załacznika nie widac...ale jak pezocik..to jzu go widziałem chyba na df...i gratuluje przy okazji dostania do niemieckiej szkolki...:)
imprecis Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 Mi się podoba, fajny design :) Można byłoby co prawda więcej wyciągnąć z renderingu, ale to chyba nie było najważniejsze w tym projekcie :) P.S Również gratuluje dostania się do niemieckiej szkoły ;)
Bzyku Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 A ja stary juz ;)\ 1.witamy 2.temat do poprawy! Why? bo regulamin! gdzie a tu http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 3.troche zakreciles Hdri i plane a to jakos zesoba koliduje dalej ten bruk pewnie kwestia gustu, wyglada na niedokonczony brak lamp sa tylko klosze. co mi sie niepodoba samochod concepcyjny i plastikowe czarne listwy ochyda a wogole przypomina mi 407
GRiPi Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 hmm na masce jest krzywo, refleksy. a sam koncept? taki sobie, szczerze mowiac niczym mnie nie zachwyca.
Faun Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 zazdrośnicy... Moim zdanie kawał dobrej roboty, bardzo estetycznie podane.
Tomur Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 Znam cię ze stronki pana Sierpowskiego ( designforum) i jako Polaka z Portzheim ( studiujesz juz tam?) bardzo miło cię tu widzieć. Podobno studiujesz na ASP we Wrocku? Projekcik "na teraz" czekamy na twoje futurystyczne wizje :) Nara
Knysha Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 Koncepcik fajny - mozna zobaczyc siateczki :)? Pzdr
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 w światłach mógłbyś dodać światełka ale takie lekkie i przyciemnione, wtedy realniej będzie wyglądało, no i może być jakiś kształt światełek np. takie zmniejszone podłużne jak w 607. pozdrawiam
javor Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 co do wykonania to w miare spoko ale nie da się ukryć że jest troche pokrzywiony :P a co do konceptu to bardzo mi się podoba - szczególnie ta linia szyb przechodząca w światła ale te felgi i wlot powietrza w przednim zderzaku średnio pasują do reszty ogólnie bardzo fajny koncept :]
Falcrum Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 W sumie dobry projekt...takie połaczenie 307'ki z 407'ką :D. Zgadzam sie z Bzykiem, listwy sa ochydne :|. Gdyby to poprawić...byoby super :D pozdr
Belus Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 zazdrośnicy... Moim zdanie kawał dobrej roboty, bardzo estetycznie podane. Zgadzam się! Świetnie to się komponuje na tym "rysunkowym" podłożu.
mrkrzysiek Napisano 18 Lipiec 2005 Napisano 18 Lipiec 2005 Bardzo lubię Peugoty ten też mi się podoba mam tylko zastrzeżenia, co do lusterek jakoś nie pasują do tego samochodu. Drzwi też jakieś dziwne przednie jakby za duże a tylnie za małe. A gdzie jest wydech?
Rekomendowane odpowiedzi