Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , jestem nowym.

Prezentuje swoje projekty Autek.

Ucze sie projektowac samochody , dlatego bede przdstawioac glownie autkai inne pojazdy.

Zaczynam od peugeota.

Uzywam max5 i Brazila, sposob modelowania wowczas jeszcze splajny, teraz nurbsy i początki rhino.

Pozdrawiam , i prosze o sugestie co domodelowania

attachment.php?attachmentid=19588

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

siema u mnie załacznika nie widac...ale jak pezocik..to jzu go widziałem chyba na df...i gratuluje przy okazji dostania do niemieckiej szkolki...:)

Napisano

Mi się podoba, fajny design :) Można byłoby co prawda więcej wyciągnąć z renderingu, ale to chyba nie było najważniejsze w tym projekcie :)

P.S Również gratuluje dostania się do niemieckiej szkoły ;)

Napisano

A ja stary juz ;)\

1.witamy

2.temat do poprawy! Why? bo regulamin! gdzie a tu http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43

3.troche zakreciles Hdri i plane a to jakos zesoba koliduje dalej ten bruk pewnie kwestia gustu, wyglada na niedokonczony brak lamp sa tylko klosze. co mi sie niepodoba samochod concepcyjny i plastikowe czarne listwy ochyda a wogole przypomina mi 407

Napisano

Znam cię ze stronki pana Sierpowskiego ( designforum) i jako Polaka z Portzheim ( studiujesz juz tam?) bardzo miło cię tu widzieć.

Podobno studiujesz na ASP we Wrocku?

Projekcik "na teraz" czekamy na twoje futurystyczne wizje :)

Nara

Napisano

w światłach mógłbyś dodać światełka ale takie lekkie i przyciemnione, wtedy realniej będzie wyglądało, no i może być jakiś kształt światełek np. takie zmniejszone podłużne jak w 607. pozdrawiam

Napisano

co do wykonania to w miare spoko ale nie da się ukryć że jest troche pokrzywiony :P

a co do konceptu to bardzo mi się podoba - szczególnie ta linia szyb przechodząca w światła ale te felgi i wlot powietrza w przednim zderzaku średnio pasują do reszty

ogólnie bardzo fajny koncept :]

Napisano

W sumie dobry projekt...takie połaczenie 307'ki z 407'ką :D. Zgadzam sie z Bzykiem, listwy sa ochydne :|. Gdyby to poprawić...byoby super :D

pozdr

Napisano
zazdrośnicy... Moim zdanie kawał dobrej roboty, bardzo estetycznie podane.

Zgadzam się! Świetnie to się komponuje na tym "rysunkowym" podłożu.

Napisano

Bardzo lubię Peugoty ten też mi się podoba mam tylko zastrzeżenia, co do lusterek jakoś nie pasują do tego samochodu. Drzwi też jakieś dziwne przednie jakby za duże a tylnie za małe. A gdzie jest wydech?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności