Napisano 13 Lipiec 200519 l Witam , jestem nowym. Prezentuje swoje projekty Autek. Ucze sie projektowac samochody , dlatego bede przdstawioac glownie autkai inne pojazdy. Zaczynam od peugeota. Uzywam max5 i Brazila, sposob modelowania wowczas jeszcze splajny, teraz nurbsy i początki rhino. Pozdrawiam , i prosze o sugestie co domodelowania
Napisano 13 Lipiec 200519 l siema u mnie załacznika nie widac...ale jak pezocik..to jzu go widziałem chyba na df...i gratuluje przy okazji dostania do niemieckiej szkolki...:)
Napisano 13 Lipiec 200519 l Mi się podoba, fajny design :) Można byłoby co prawda więcej wyciągnąć z renderingu, ale to chyba nie było najważniejsze w tym projekcie :) P.S Również gratuluje dostania się do niemieckiej szkoły ;)
Napisano 13 Lipiec 200519 l A ja stary juz ;)\ 1.witamy 2.temat do poprawy! Why? bo regulamin! gdzie a tu http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 3.troche zakreciles Hdri i plane a to jakos zesoba koliduje dalej ten bruk pewnie kwestia gustu, wyglada na niedokonczony brak lamp sa tylko klosze. co mi sie niepodoba samochod concepcyjny i plastikowe czarne listwy ochyda a wogole przypomina mi 407
Napisano 14 Lipiec 200519 l hmm na masce jest krzywo, refleksy. a sam koncept? taki sobie, szczerze mowiac niczym mnie nie zachwyca.
Napisano 14 Lipiec 200519 l zazdrośnicy... Moim zdanie kawał dobrej roboty, bardzo estetycznie podane.
Napisano 14 Lipiec 200519 l Znam cię ze stronki pana Sierpowskiego ( designforum) i jako Polaka z Portzheim ( studiujesz juz tam?) bardzo miło cię tu widzieć. Podobno studiujesz na ASP we Wrocku? Projekcik "na teraz" czekamy na twoje futurystyczne wizje :) Nara
Napisano 14 Lipiec 200519 l w światłach mógłbyś dodać światełka ale takie lekkie i przyciemnione, wtedy realniej będzie wyglądało, no i może być jakiś kształt światełek np. takie zmniejszone podłużne jak w 607. pozdrawiam
Napisano 14 Lipiec 200519 l co do wykonania to w miare spoko ale nie da się ukryć że jest troche pokrzywiony :P a co do konceptu to bardzo mi się podoba - szczególnie ta linia szyb przechodząca w światła ale te felgi i wlot powietrza w przednim zderzaku średnio pasują do reszty ogólnie bardzo fajny koncept :]
Napisano 17 Lipiec 200519 l W sumie dobry projekt...takie połaczenie 307'ki z 407'ką :D. Zgadzam sie z Bzykiem, listwy sa ochydne :|. Gdyby to poprawić...byoby super :D pozdr
Napisano 17 Lipiec 200519 l zazdrośnicy... Moim zdanie kawał dobrej roboty, bardzo estetycznie podane. Zgadzam się! Świetnie to się komponuje na tym "rysunkowym" podłożu.
Napisano 18 Lipiec 200519 l Bardzo lubię Peugoty ten też mi się podoba mam tylko zastrzeżenia, co do lusterek jakoś nie pasują do tego samochodu. Drzwi też jakieś dziwne przednie jakby za duże a tylnie za małe. A gdzie jest wydech?