DraB Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 Swietne, ale nie zazdroszcze gosciowi :D Pozdro
sneila Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 No, no. Coś niesamowitego. Bardzo dobry klimat i technika wykonania b. dobra.
Azakiel Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 Jedna z lepszych prac w tej bitwie 3D , skóra tylko do poprawki bo jest zbyt metaliczna (oko też) a tak pozatym to robi wrażenie ^_^
TYCJAN Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Witam. Twoja praca robi wrażenie, pewnie sporo czasu zajmuje opanowanie takiego kunsztu. Mam jedno pytanie. Jak zrobiłeś taki dropping krwi tzn. efekt . Dzięki
emer Napisano 3 Październik 2005 Autor Napisano 3 Październik 2005 tycjan -> analogowa szczoteczka do zębów, czerwony tusz (troche zagęszczony), biały karton i sony717
Azakiel Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 całosciowo mi się praca podoba ale pare drobiazgów bym zmienił być może byłoby lepiej: - pochylił troszkę całosć (zeby glowa postaci nie była tak pionowo do kadru) - dodałbym jakieś ciemniejsze światło w innym kolorze (od prawej strony pracy jakis ciemniejszy fiolet, lub niebieski)
Azazello Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Świetne! Wykonanie tekże:) Co do światła w kolorze fioletu czy bieskiego może wyjść grafie na dobre.
emer Napisano 11 Październik 2005 Autor Napisano 11 Październik 2005 ------------------------------------------------------------------------- +++++++++++++ PRACA FINAŁOWA +++++++++++++++ +++++++++++++++ FINAL WORK +++++++++++++++++ ------------------------------------------------------------------------- OPIS: Nie chcę się rozpisywać i tworzyć epickiej historii. W tej pracy chodziło mi głównie o pokazanie chwili przed ostatnim ciosem, jaki zadaje swojej ofierze drapieżnik. Pokazanie emocji w oczach i grymasie, gdy ofiara jest w sytuacji bez wyjścia. Ostatnie spojrzenie, ostatnia myśl: "Mój Boże! za chwile umrę!...", ostatni oddech. SOFT: C4D, ZBrush, Photoshop Tekstury: w większości malowane ręcznie, krew (A Rh+) – zdjęcie cyfrówką. DESCRIPION: I don’t want to make an epic story. In my work I focus on the moment before predator’s last strike. The thrill in the eyes and the face expression when the victim is in a hopeless position. Last look, last thought: “My God! I’m gonna die!...”, last breath. SOFT: C4D, Zbrush, Photoshop Textures: mostly handpainted, blood (A Rh+) – digital photo >>>headache_final.jpg 1280x960 (480.8KB)
Leru Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 świetna robota emer :) moje gratulacje!
tomeg Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 very impressive, naprawde aż mnie boli głowa" jestes w czołówce
Secator Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 Jestem bardzo pod wrażeniem :] Piekną praca, stawiam na twoją wygraną :]
emer Napisano 16 Październik 2005 Autor Napisano 16 Październik 2005 dzieki na dobre słowo :) ale dużo nie stawiaj bo z tego co widze będzie cięzko ;) pozatym jak to dareg wcześniej zauważył: bez czołgu mam marne szanse :) pozdr.
dariusz Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 no wiesz:* z taka praca raczej masz wieksze szanse od niektorych czolgow powodzenie, ladnie Ci wyszlo
Ardeni Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Wyrąbana pracka, chyba już wiadomo kto wygra. Podoba mi się ten język, ale oczy chyba nie pasują (a może pasują) tak czy inaczej już wygrałeś.
Linus Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Praca jest genialna pod każdym względem. Nie mogę, znaleść niczego do czego można by się doczepić... Pracka jest tak fajna, że mam ją już na pulpicie... Chyba mogę co...? ;)
emer Napisano 20 Październik 2005 Autor Napisano 20 Październik 2005 Linus pewnie, moja próżność została połechtana :) jak coś to moze jeszcze tapete i wygaszacz do telefonu zrobie? ;)
Rekomendowane odpowiedzi