Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 25
  • Wy艣wietle艅 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Po pierwsze za d艂ugo sie 艂aduje i nie ma preloadera,

Po drugie strasznie banalna stronka kt贸r膮 trudno nazwac portfoliem,

Po trzecie Desing jest tak skopany i do艣膰 nie przemyslany.

To tyle powodzienie :/

Napisano

Powiem tak: zacz膮艂e艣 do艣膰 wcze艣nie i je偶eli b臋dziesz si臋 stara艂 to napewno do czego艣 dojdziesz :) podstawy flasha ju偶 masz, pracuj, pracuj (i to wytrwale) bo ta stronka jest straszna. Je偶eli szukasz inspiracji polecam http://www.webesteem.pl :)

Pozdrawiam

Napisano

Ja widz臋 ... biel ... bieeeeel ... i nic wi臋cej :) ... stronka zd臋te z serwera? Czy a偶 tak d艂ugo si臋 艂aduje? Nie mam czasu czekaka膰, i w膮tpie w cierpliwo艣膰 wielu ludzi ...

Napisano

misiopie nie podoba mi si臋 niestety. przede wszystkim pomy艣l o kolorystyce. baner z podej偶ewam twoj膮 prac膮 zupe艂nie nie pasuje do metalicznych gradient贸w. dalej, to napisy. czcionka bez pz, i jeszcze dosy膰 nieciekawa. pozatym ma kolor kt贸ry si臋 po boku zlewa z t艂em. pracuj dalej. pozdro :)

zobacz http://www.monstertemplates.com je艣li chodzi o animacje

Napisano

Znalaz艂em czas ...

WADY

-> Przesadna prostota

-> Statyczno艣膰

-> Nieczytelno艣膰 strony

-> Buttony nawet nie maj膮 hita

-> Denerwuj膮cy styl + kolorystyka

-> Brak preloadera + waga strony lub s艂aby serwer

-> Ca艂okszta艂

ZALETY

-> Brak

RADY

-> Pracuj, pracuj - b臋dzie lepiej :)

Napisano

a ja powiem tyle , gdy wszedlem na strone zaczelo mi sie otwierac pelno iexplorerow,(choc korzystalem z innej przegladarki)

BEZ PRZERWY SIE OTWIERALY!!!

Napisano

hemmm gradient ????eeee odpada hemmm jedyne co mi sie podobalo to jak te okienka sie rozjezdzaly reszta cala niestety do wymiany lacznie z czcionkami

Napisano

Design archaiczny, nazwy w menu to po ciemku trzeba szukac w dodatku sa krzywo ulozone, to co wyzej czyli brak preloadera, a wielki plus to taki, ze ci sie chcialo :)

Fajne foty ;] :))))

pozdro

Napisano

Hm.. wcze艣niej zaczynasz to pracuj pracuj to do czego艣 dojdziesz.

Na razie nie powiem nic, bo musia艂bym Ci臋 zjecha膰 na maxa, ale to nie o to chodzi. Jakby艣 by艂 na studiach o kierunku zbli偶onym do designu/grafiki, albo pr贸bowa艂 zarabia膰 w ten spos贸b toby艂o by 藕le.. :D Bardzo 藕le...

Napisano

wszystko co powyzej ale jak to na poczatki we flashu... tak bywa :D wazne ze wszystko dziala w miare plynnie i bez bledow... szata graficzna do przebudowy... juz nie istotny jest gust.. brak czytelnosci to najgorsze co moze byc...

Napisano
jAK NA 15LAT to geniuszem grafiki nie jestes :)

Ale dobrze ci idzie :)

Oby tak dalej :)

W sumie nie dawno widzia艂em stron臋 pewnego profesora, kt贸ry na uczelni wyk艂ada flash'a ... czyli uczy student贸w flasha ... zobaczy艂em ... i powiem, 偶e z Panem Misiop1990 nie jest 藕le ;) ...

Napisano
link ... ale nazwy uczelni nie podam ... ale powiem, 偶e wyk艂ada na 3 uczelniach ... na jednej mo偶e b臋d臋 studiowa艂 :P ... strona g艂贸wna we flashu ... jednak chyba przebija strone autorstwa Misiop1990 :P ...
Napisano

O jezu ale mu napisa艂em :) (moge napisac na pw :) )

Naprawde idziesz w dobr膮 strone ziom... ;)

Napisano

O艂 mater faker.. wyk艂ada na uczelniach?!?! Na PW ?!? Na pewno nie na WAPW ;) na szcz臋艣cie

Napisano
chiclabym abyscie ja ocenili pozytywnie ;]

Stronk臋 oceniam. Pozytywnie :-)

Ps czemu jak klikam na "moje prace" to wyskakuj膮 mi jakie艣 fotki z imprez??

Napisano

nie wiem jak ci to powiedziec - ale fatalnie nie jest ... super tez nie :) ale ty cos robisz i starasz sie - jak sie postarasz znowu daj znac... :]

Napisano

To fakt 偶e wcze艣nie zaczynasz i dlatego uwa偶am 偶e przydadz膮 Ci si臋 uwagi :). Po pierwsze nie r贸b grafiki we flashu poniewaz to wygl膮da fatalnie nie wiem czemu ale kolory i gradienty flasha s膮 fuj. Spr贸buj zrobi膰 co艣 w photoshopie albo czyms takim potnij i zaanimuj we flashu. jesli chodzi o u艂o偶enie to nie upychj tak tylko zr贸b cos prostsze i klarowne. Jeszcze taki szczeg贸艂 jesli chodzi o linki jako napisy to w ostatni膮 klatke buttona wstaw prostok膮t wielko艣ci napisu bo jest to wygodniejsze, ale to szczeg贸艂 ... Mam nadzieje 偶e nast臋pna strona bedzie juz o wiele lepsza, w ko艅cu trening czyni mistrza :)

Napisano
To fakt 偶e wcze艣nie zaczynasz i dlatego uwa偶am 偶e przydadz膮 Ci si臋 uwagi :). Po pierwsze nie r贸b grafiki we flashu poniewaz to wygl膮da fatalnie nie wiem czemu ale kolory i gradienty flasha s膮 fuj. [...]

Bez przesady! Wszystko zalezy od Ciebie i twoich umiej臋tno艣ci a nie od tego, 偶e jest "fuj" ... no fakt, jak kto艣 stosuje tylko gradienty to trudno powiedzie膰, 偶e jest 艂adne ... ale zaby zwala膰 to na program?

[...]Spr贸buj zrobi膰 co艣 w photoshopie albo czyms takim potnij i zaanimuj we flashu. [...]

Dobra metoda... ale tu te偶 ma g艂贸wnie znaczenie umiej臋tno艣ci usera, je艣li wyjdzie co艣 kiepskiego chyba nie powiemy, 偶e photoshop jest "fuj"?

[...] jesli chodzi o u艂o偶enie to nie upychj tak tylko zr贸b cos prostsze i klarowne. [...]

Align si臋 prosi! ;)

[...] Jeszcze taki szczeg贸艂 jesli chodzi o linki jako napisy to w ostatni膮 klatke buttona wstaw prostok膮t wielko艣ci napisu bo jest to wygodniejsze, ale to szczeg贸艂 ...[...]

Tak zwana klatka Hit

[...] Mam nadzieje 偶e nast臋pna strona bedzie juz o wiele lepsza, w ko艅cu trening czyni mistrza :)

Autor tematu co艣 mi m贸wi艂 przez gg, 偶e robi co艣 znacznie lepszego itd. :) ... ciekawe czy si臋 pochwali :D

Napisano

widze 偶e huter rozdluba艂 moj膮 wypowiedz na kawa艂eczki jak to tylko mo偶liwe :D, a co do kolorowania we flashu to da sie poznac, jakos tak specyficznie to wygl膮da :P a szczeg贸lnie jak sa to tylko prostok膮ty i k贸艂ka z obrysami :P poprostu wieje tanim flashem a wcale nie m贸wie ze nie da sie tam nic porz膮dnego zrobic, ale mimo wszystko we flashu ci臋zko malowac :P takie jest moje zdanie

Napisano

Oczywi艣cie ... nie mo偶na powiedzie膰, 偶e we flashu da si臋 zrobi膰 konkretn膮 grafik臋 w spos贸b 艂atwy ... jednak wydaje mi si臋, 偶e nie doceniasz jego mo偶liwo艣ci ... dodatkowo wspomn臋, 偶e Macromedia wyda艂a program Fireworks w kt贸rym grafiki robi si臋 znacznie lepiej ... Flash i Fireworks to ju偶 konkret :) ... mo偶na zrobi膰 zacn膮 stron臋 :) ... a je艣li doda膰 do tego PI lub PS - wyobra藕nia jest jedynym hamulcem ;)

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci